Community Status Updates
iristella → FireFistAce
Ο L ψυχακιας??????? No way..... ψυχουλα να το δεχτω....Περιμενε εχει μελλον η υποθεση ακομη. Εισαι ακομη στο 12 και ειναι 37 τα επεισοδια. Και ο Light μου αρεσει πολυ αλλα κατ εμε ο L ειναι πιο εξυπνος.
Jun 26 2008 04:36
FireFistAce → iristella
Σοβαρα μιλας? Αυτος ο ψυχακιας? Εγω παω τον Light γιατι ειναι διαβολικα εξυπνος....
Jun 26 2008 04:33
iristella → FireFistAce
Kαι οι 2 μου αρεσουν.....Απλα ο L ειναι ο μεγαλος ερωτας μου ([COLOR=white]και ο Light το alter ego μου διαπιστωμενα))[/COLOR][COLOR=black])[/COLOR]
Jun 26 2008 04:28
FireFistAce → iristella
Βλεπω εχεις αναπτυξει ολοκληρες θεωρειες πανω στο Death Note και να φανταστεις οτι εγω ακομα δεν εχω τρελαθει με την σειρα, απλως την βλεπω γιατι μου αρεσει το ολο κυνηγητο αναμεσα στον L. και τον Light.
O L. σου αρεσει?
Jun 26 2008 04:27
iristella → FireFistAce
Γιατι πολυ απλα πολλες φορες νομιζετε οτι ειμαστε ολες ετσι.,,,,Γενικα η Misa ειναι ο κλασσικος fanservice χαρακτηρας.....Δεν εχει καθολου βαθος κατ εμε.. Θα στα εξηγησω πιο αναλυτικα αν θες οταν το τελειωσεις (τουλαχιστον τον πρωτο κυκλο. Στο φιναλε του πραγματικα την μισησα)
Jun 26 2008 04:22
FireFistAce → iristella
Μαλιστα... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσεις οι γυνεικες μολις δειτε μια χαριτωμενη και λιγο χαζη αμεσως να την κακολογησετε?
Βεβαια δεν ξερω τι μπορει να κανει η Misa μετα γιατι δεν εχω δει περα απο το επισ.12,
αλλα και ολο τον κοσμο να σκοτωσει δεν της κρατας κακια.
Jun 26 2008 04:19
iristella → Zoro
Την Ori chan την πριζωνω λιγο τωρα να δω που θα το φτασει το αστειο ( pretending Μisa mode/active)......Αν δεν φαω βρισιμο οπου να ναι.........θα ειναι θαυμα XDDDDDDD Aντε καλη σου νυχτα....
Jun 26 2008 04:10
FireFistAce → iristella
Κατι μου ειπε για το τετραδιακι ο Zoro αλλα οχι λεπτομερειες. Να φανταστω οτι μπηκε το ονομα μου στο τετραδιακι μετα την προταση για το group ε?
Jun 26 2008 04:09
Zoro → iristella
Tην κανω iri-swan,ελπιζω να σε δω αυριο στο ero-καλλιτεχνικο-πλοιο μας!!(απ ολα εχουμε πια!!)
Φυλαξε με οσο κοιμαμε,θελω τα μαλλια μου να ναι ακομη πρασινα αυριο!!:hahaha:
Το magnum σου kaizoku version θα κανει μια χαρα δουλεια πιστευω(α ρε ori δεν συγκρατηθηκε και το πε το αστειο xD!!:himitsu:)
Και αν καποιος πιστευει οτι ενα magnum δεν αρκει...
[IMG]http://img252.imageshack.us/img252/4205/89692139ek3.jpg[/IMG]
"DO YOU FEEL LUCKY,PUNK??" :hihi2:
Iri-chwan you'll be my guardian angel for the night...I'll be for the morning!!
Τα λεμε...:gn2::byejg9:
Jun 26 2008 04:08
iristella → FireFistAce
Δεν σε πληροφορησε καλα ο zoro για το τετραδιακι το οποιο εχω,,,,,,,,σου εκρυψε πραγματα...οποτε σου προτεινω να το ξανασκεφτεις το εγχειρημα σου για Misa fun group......XDDDDDDD:hahaha:
Jun 26 2008 04:04
iristella → Zoro
xexe καταλαβαινω τι εννοεις...... Μην ανησυχεις οποτε βρεις χρονο ρωτα απλα ετσι οπως μου το ειπες στην αρχη νομιζα οτι ειχα κανει εγω καποια μακακεια.
Ναι δεν ειχα αμφιβολια ποτε για τον ρολο που μου διαλεξες....Zoro always knows what is best......
αυριο δινω τελικο διπλωμα γαλλικα τα προφορικα του και τωρα κανω επαναληψη. Ελπιζω να προλαβω..... Αυτα που λες......Σημερα στο OP group εχουμε στροφη στην ποιοτητα μετα την χθεσινη προβολη της αισθησιακης ταινιας "η επιστροφη των hentai" Που ελεγε και η Orion19......ΧDDDDDDDD
Cya Zoro kun
Jun 26 2008 03:11
GkLoc → iristella
τιποτα δεν κανει......απορω τοσο καιρο που εισαι στο Group,πως και δεν το εκανα πιο νωρις Διοτι μολις βλεπω καποιον που να συσχετιζετε με One Piece,αμεσως στο Crue Μου!!
Αυτα,thanks για accept!
Jun 26 2008 03:09
iristella → GkLoc
To Ξαναβαλα απλα προσπαθουσα μηπως κανω καποιες μετατροπες......... Τελικα προς το παρον αυτη ειναι η μορφη......Θα το ξανασκεφτω και αυριο...... Arigato για το request......
Jun 26 2008 03:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed