Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → iristella

Τσεκαρε το thread του ace....(και την profile pic..εχει να πεσει γελιο!!!) '[COLOR=White]παντα με το μερος σου ειμαι iri-swaaaannn...μην με παρεξηγησεις που κανω πλακιτσες που και που...Kira IS Justice,and will prevail!!![/COLOR]
Ιούν 26 2008 19:57
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Εγώ να δείς που έζησα 7 χρόνια εκεί! Σε μόνιμη κατάθλιψη ήμουν. Βαρετά και ο κόσμος χάλια. Το καλοκαίρι όμως είναι ωραία.
Ιούν 26 2008 16:22
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ελα ορε! νι το 3ερω ψιλοχανομαι σε καποιες φασεις! Τι εγινε ορε? Βλεπω εσυ ισχυρα στον αγωνα της παρλας (και του κλεψιματος μινατο απο την ελλη :@ ) καλα εισαι?
Ιούν 26 2008 14:39
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Claymore, Shakugan no Shana ισως?
Ιούν 26 2008 14:18
Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Εσυ τυχερη εχεις κλιματιστικο και ολα μια χαρα, εγω εχω μονο ενα ανεμιστιρα αλλα τι να σου κανει και αυτος ο κακομοιρης... Εχεις να μου προτεινεις καμια σειρα για να κατεβασω να την δω μεσα στο καλοκαιρι? Εχω κατεβασει το fate/stay night αλλα θελω ακομη μια ετσι με καμια 25αρια επισοδεια.
Ιούν 26 2008 14:13
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Και εγω μια απο τα ιδια.... Καλυτερα διαβαζω το βραδυ. Εχω ακομη μεχρι τις 10 Ιουλιου εξεταστικη......Ααχ και ψηνομαι με την παλιοζεστη, και απο την αλλη κοντευω να παθω πνευμονια με το κλιματιστικο.
Ιούν 26 2008 14:04
Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Το βραδυ διαβαζω καλυτερα(μετα το euro εννοειτε) γιατι εχει ησυχια ενω την ημερα γινετε πανικος, μενω και στο κεντρο του Ηρακλειου αστα να πανε. Εσυ αργεις να τελιωσεις με τα μαθηματα? Μου ειχες πει αλλα δεν θυμαμαι.
Ιούν 26 2008 13:59
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Γενικα κοιμαμαι και εγω κανονικες ωρες. Απλα τωρα με εξεταστικη καποιες φορες δεν προλαβαινω να κοιμηθω. Καλα ναι εχει βαση αυτο που λες απλα σε πειραζω λίγο.
Ιούν 26 2008 13:54
Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Γεια! Λογικο δεν ειναι να κοιμαμαι μεχρι το μεσημερι αφου με πηρεο υπνος στις 7 το πρωι.Εχει και πολυ ζεστη το βραδυ που δεν μπορεις να κοιμιθεις αν δεν αρχιζει να χαραζει... Εσυ ποσες ωρες κοιμασαι την ημερα?
Ιούν 26 2008 13:45
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Nαι εχω καταγωγη απο την πλευρα του πατερα μου..... τι να σου πω οσες φορες εχω παει εχω βαρεθει την ζωη μου... Δεν λεω ωραια ειναι αλλα περα απο το να χαζευεις τους φανταρους που περνανε δεν εχει και πολλες ασχολιες. Δεν ξερω και κανεναν εκει περα οποτε καταλαβαινεις τι κοψοφλεβιαση πεφτει. Εγω το δηλωσα στους γονεις μου Λημνο μονη μου δεν ξανανεβαινω....Δεν παλευεται με την καμια. Κοιταξα την θαλασσα μια κοιταξα την θαλασσα 2 κοιταξα την θαλασσα 3 στο τελος μου ηρθε να πεσω μεσα να πνιγω (μπας και φιλοτιμηθει κανα Ψηλο Τρυφερο Ξανθο Αγορι να με σωσει και κανω την τυχη μου η γυναικα)
Ιούν 26 2008 13:38
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Eλα βρε πιου πιου τι εγινε? Χαθηκαμε.....
Ιούν 26 2008 13:29
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Τι εγινε?? Ξενυχταμε ολο το βραδυ στο σκοτεινο forum και μετα το πρωι δεν σηκωνομαστε??? Παραδειγματισου απο εμενα που δεν κοιμαμαι καθολου (ενιοτε μονο σε ορθια σταση στην καρεκλα μου - L style).....ΧDDDD....τς τς τς
Ιούν 26 2008 13:28
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Xαχαχα και το πες και ανοιχτα!!! Μου φαινετε καλα λεει ο Ace οτι εσεις οι γυναικες μισειτε ολες τις απλουλες kawai Μ μας,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,μην ανοιξουμε!!! (ουτος η αλλος σε βολευει να χεις ενα πιστο κοροι....ε nakama σαν κι εμενα ως Μ πιστευω!!) Χεχε συγχαρητηρια λοιπον,χαιρομαι που τα πηγες καλα σημερα και που καταφερες να το "μπλεξεις" με το αλλο θεμα μας!!:hehehe: (ετσι γινονται πιο ευχαρηστα τα μαθηματα!!...οχι σαν τα ανιμε βεβαια!!) Τα λεμε,παω να φαω αλλα θα μπω σιγουρα το βραδακι...φροντησε να σαι μεσα!!
Ιούν 26 2008 13:15
Φωτογραφία

iristella → Zoro

ΒTW εδωσα ρεστα σημερα στις εξετασεις του sorbonne...... Eξεταστρια ....Ποιον χαρακτηρα ξεχωρισατε απο το madame Bovary??? Εγω ... Την Emma (η "τραγικη" πρωταγωνιστρια)...Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση Εξεταστρια (με χαμογελο συμπαθειας)....... Την συμπονεσατε πολυ ε??? Εγω.... Οχι...Ισα ισα την βρηκα αντιπαθεστατη (ηταν το ανιστοιχο της misa σε εκδοση FLaubert) και ακολουθησε ολη η antimisa θεωρια (ολο το σεντονι) στα γαλλικα......XDDDDD εμεινε η γυναικα....... Οπως βλεπεις ουτε την γαλλικη misa εκδοση συμπαθησα...:hahaha:
Ιούν 26 2008 13:09
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Μεγαλυτερο hidden message eva!!!(δεν θα το δει κανεις!!:himitsu:) Οχι πως δεν τα πες σωστα....πρεπει να σε πασαρω για αθωα κοπελα αλλιως το σχεδιο μας θα βουλιαξει(παγκοσμια forumιακη κυριαρχια μουχαχαχα:hehehe:)...θα το φροντισω στο μελλον!! Ως your trusted M,count on me!! Τα λεμε το βραδυXDXDXDXD!!!!
Ιούν 26 2008 12:59