Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μην το λες.......Αλλα μου ελεγε χτες το βραδυ παντως. Οσο για το naruto.....χμμμ εξαρταται απο το ποιοι και πως θα παιξουν τους kakashi minato sasuke Και Itachi. Αν γινει καλη δουλεια why not?
Ιούν 27 2008 00:37
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

α κατι ακυρο ακουσα οτι γυριζουν dragon ball με αλη8ινους η8οποιους. αμα τολμησουν και κανουν τετοια ιεροσυλια στο ναρουτο 8α τους παρει και 8α τους σηκωσει!
Ιούν 27 2008 00:30
Φωτογραφία

οχι που δεν θα ειχες. αμαν πια. δεν μπορω να σε κοντρολλαρω παιδι μου τωρα κιολας που πατησες τα 24 ποιος σε πιανει *ευτυχως εσυ δεν πιανεισ πια τον σασκε muahahahahah* αλλα πλησιαζεις επικινδυνα kakashi...yaiyai yaiiiiiii sendereeeeeee!
Ιούν 27 2008 00:29
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Oποτε καταληγουμε στο οτι και οι δυο δεν παρεξηγουμαστε Lol!!!!!! Τελικα το προχωρησες το DN???
Ιούν 27 2008 00:25
Φωτογραφία

Ειμαι λιγο απληστη...τι να κανω?????? Απο OP εχω αλλη αδυναμια, και δεν ειναι ο Luffy!!!!!!!ΧDDDDDDD
Ιούν 27 2008 00:18
Φωτογραφία

iristella → Serestrum

Σ ευχαριστω πολυ!!! Επισης! ΧDDD (Καλα εισαι απαιχτος... Πετας ΤΙΣ ατακες)
Ιούν 27 2008 00:17
Φωτογραφία

trust me, he wont. παλιο ιριστελλα μαζεψε πια τα πλοκαμια σου! γιατι δεν στρεφεσαι προς τον luffy? ειναι και captain! σκεψου το, μετραει σαν ιδεα. και δεν θα μεινεις ποτε απο λαστιχο. xa0xa0xax0 :P
Ιούν 27 2008 00:06
Φωτογραφία

Serestrum → iristella

οτι επιθυμεις να το παθεις...
Ιούν 26 2008 23:54
Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Σου ειπα δεν παρεξηγω ευκολα τους αλλους, απλα οι αλλοι καποιες φορες παρξηγουνται με κατι που λεω και αντε μετα να τους εξηγησεις.
Ιούν 26 2008 23:51
Φωτογραφία

Σ ευχαριστω πολυ κουκλα μου! Επισης! Ναι 24 και οντως χανω δικαιωμα να ακουμπαω τον Sasuke. Aν με ακουμπησει αυτος ομως δεν μετραει εεεεε? Και οσο να ναι κατι θα σκεφτω για να τον δελεασω,,,,,XDDDDDDDDDDDDDD
Ιούν 26 2008 23:48
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!! Ευχομαι και σε εσενα καθε ευτυχια...... Βρε δεν παρεξηγω τιποτα.... Χαβαλε κανω ολη την ωρα!!! Με πηρες απο φοβο και εσυ (μα γιατι το παθαινουν ολοι αυτο???XDDD) Iristella is a good girl!!!!!! Εσυ φοβαμαι μην παρεξηγηθηκες απο αυτα που μου λες. Και παλι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!
Ιούν 26 2008 23:46
Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Χρονια σου πολλα και οτι ποθεις. Δεν παρεξηγω μην ανησυχεις. Αν παρεξηγηθηκες με κατι που ειπα τοτε ζητω συγγνωμη.
Ιούν 26 2008 23:42
Φωτογραφία

οοοπ Oiiiiii I just noticed!! JOYEU ANNIVERSAIRE! ooooooti epi8ymeic!!! 24 e?? :D:D bravo :P tora den exeis dikaioma na akoumpas ton sasuke! xixixixi :P
Ιούν 26 2008 23:41
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Σ ευχαριστω πολυ Ichi!!! Και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα!:kawaii::wooi2:
Ιούν 26 2008 23:39
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Χρονια πολλά να έχεις ότι επιθυμείς!(Γλυκά ας πούμε) [B]Και πάνω απ'όλα υγία![/B]
Ιούν 26 2008 23:37