Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristellaMaya-chan

Maya chan..... το εναλλακτικο σου τελος στο Dn yagami light thread εγραψε....... XDDDD Πραγματικα γελαγα μονη μου επι κανα 10λεπτο.... Ικανο τον ειχα τον Light να εκανε κατι τετοιο... Συγχαρητηρια για την ανακαλυψη..
Ιούλ 08 2008 18:42
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

oxi ρε πιου γιατι φευγες? τεσπα οταν με το καλο ξαναμπεις check this out please...... [URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=81[/URL] Ευχομαι καλες διακοπουλες και να περασεις τελεια..... Φιλια κοπελα μου!
Ιούλ 08 2008 14:40
Φωτογραφία

iristella → Seraphimon-T.K.

Χρονια πολλα, χιλιοχρονος και σου ευχομαι οτι επιθυμεις!!!.....
Ιούλ 08 2008 11:58
Φωτογραφία

iristellaKyuubi

καλημερα......Δεν πρεπει να στο εχω πει ως τωρα αλλα δεν κρατιεμαι.....Το βλεπω το ξαναβλεπω,,,, Θα στο πω....... Η εικονα του Minato ΠΟυ εχεις για avatar ειναι πραγματικα τελεια....
Ιούλ 08 2008 09:28
Φωτογραφία

iristella → moutzah3d1n

Ohayo..... Καταρχας καλωςηρθες και να σου πω οτι η ερωτηση ηταν πολυ καλη.. Δεν ξερουμε τι εχεις δει απο DN οποτε προσπαθησαμε να σου καλυψουμε ολα τα ενδεχομενα και απο παλαιοτερες συζητησεις και με περιληψη. Αν εχεις καποια επιπλεον απορια dont be afraid to ask.....ΧDDDDD
Ιούλ 08 2008 08:25
Φωτογραφία

iristella → GkLoc

good night Sanjik kun......Oh yeah the prince is back!!!!! Τι καλα εχουμε παλι τρεις μαγειρες.....Iristella is so happy......
Ιούλ 08 2008 04:37
Φωτογραφία

Zoro → iristella

iri,μπορεις να ξαναμπεις msn?[νυχτογατος mode on];) Εχω ακριβως 3 πραγματα που θελω να σου πω... [αν δεν μπορεις δεν πειραζει θα τα σημειοσω να στα πω αλλη μερα...] :gn2:
Ιούλ 08 2008 04:25
Φωτογραφία

GkLoc → iristella

GOODNIGHT IRI-CWAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!![Sanji mode]
Ιούλ 08 2008 04:23
Φωτογραφία

iristella → GkLoc

okie dockie then ,,,,,,,,good night..
Ιούλ 08 2008 04:21
Φωτογραφία

GkLoc → iristella

Οχι ρε Iri-Chan,Γιατι Να Κραταω Μουτρα.....(Βαριεμαι Να Βαλω Φατσουλα,Φαντασου Οτι Εβαλα Αυτην Με Τα ΜΑΤΙΑ!!) Γνωμη Σου Και Μπραβο Σου,Its All Good!!!
Ιούλ 08 2008 04:19
Φωτογραφία

iristella → Zoro

ρε εμενα δεν με πειραζει. Ο GKLoc Μαλλον τσαντιστηκε. Nα με κοροιδεψει γιατι δεν καταλαβα.... Δεν το εξελαβα ετσι. Απλα μου εκανε εντυπωση το οτι θυμωσε. Δλδ αν ηταν ετσι εγω θα επρεπε να ειχα ξεκανει το μισο forum επειδη βριζουν τον sasuke κα τον Light (poy τον δουλευω κι εγω και ας του εχω αδυναμια)
Ιούλ 08 2008 04:18
Φωτογραφία

Zoro → iristella

:nanana:Ρε του πα να περασει να πει την αποψη του και οχι να σε κοροιδεψει!! (οχι οτι το κανε) Απλως ηθελα να χει κι αυτος συμμετοχη μιας και Usopp fan!! {Gomenasai iri-chan!!:cry5:} Αλλα ειπα οτι κι εγω σε καταλαβαινω γιατι κι εγω τα ιδια πιστευα στην αρχη...και μετα αποψη σου αν παλι δεν σ'αρεσει... Ελπιζω να μην μου κρατησεις μουτρα τωρα??:blingeye2:[μουτρακι mode onXD] (που εχουμε και σχεδια να υλοποιησουμε!!) Ασχετο αλλα ρε συ,πανω που ετοιμαζομασταν να φυγουμε ανοιξαν αλλες ενδιαφερουσες συζησησεις και πλακες!!! Αν συνεχισουμε ετσι παλι δεν θα κοιμηθουμε!!:hahaha: {καλα το νεο dn thread ειναι ολα τα λεφτα!!!:Blissfull: Βρηκαμε κι αλλο πραγμα ασυζητητο,μα ποσα εμειναν πια??ελπιζω να μην εξελιχτει οπως η παλια συζητηση!!}
Ιούλ 08 2008 04:11
Φωτογραφία

iristella → Zoro

καρφι εσυ με εδωσες στον καπταιν ε???? Καλαααααα απο αυριο θα δεις........
Ιούλ 08 2008 04:06
Φωτογραφία

iristella → GkLoc

oi captain ελπιζω να μην τσαντιστηκες πραγματικα............ Σου εξηγησα οτι δεν ειναι οτι αντικειμενικα τον θεωρω κακογραμμενο χαρακτηρα η κατι τετοιο. Απλα ειναι η ιδιοσυγκρασια μου τετοια που ενα ειδος χαρακτηρων δεν το συμπαθω καθολου. Το εχω συναντησει και στο naruto και στο bleach και στα περισσοτερα anime τα οποια εχω δει. Και επαναλαμβανω οτι οντως μπορει μετα να γινει καλυτερος δεν αντιλεγω αν κανει κατι καλο δεν θα ντραπω να το πω. Προς το παρον με βαση αυτα που εχω δει κρινω. Στην γενικη συζητηση ειμαι οχι στο latest chapter.... τεσπα και παλι ελπιζω να μην τσαντιστηκες πραγματικα γιατι ειναι κριμα να ανεβαινει η ενταση για καθαρα υποκειμενικες παρατηρησεις. Καλη σου νυχτα
Ιούλ 08 2008 04:05
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Εχεις λιγη ωρα για παραλληλο MSN?(οσο εισαι στο site δλδ!) Αν δεν εχεις δεν πειραζει,2-3 πραγματα να σου πω αλλα τα λεμε και αλλη φορα!!:nanana:
Ιούλ 07 2008 23:07