Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → tsintori

Αμην και ποτε κριμα που δεν το εχουν κανει ως τωρα αλλα ισωςτο φυλανε για κανα extra
Ιούλ 06 2008 12:00
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Ναι φοβερό ήταν. Ελπίζω να το φυρίσουν και σε anime.
Ιούλ 06 2008 11:53
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Ναι αυτο εννοουσα........... Ωραιο δεν ηταν?
Ιούλ 06 2008 11:51
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Aν εννοείς το Kakashi Gaiden το έχω διαβάσει.
Ιούλ 06 2008 11:43
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Καλημερα και σε σενα.......Τιποτ μην το ξαναπεις...... Αν και θα σου ελεγα να δεις τα fillers τα περισσοτερα δεν ειναι τοσο κακα (καποια ειναι αλλα ειναι σχετικα λιγα).... Και να διαβασεις και το Manga στο σημειο που λεει για την παιδικη ηλικια του Κakashi..... Θα σου αρεσει παρα πολυ.
Ιούλ 06 2008 10:17
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Kαλημέρα. Thanks για το info.
Ιούλ 06 2008 10:13
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ουτε καταλαβα τι επαθε το net..μονο του φευγει μονο του ερχεται...... Αναλογα με τις φασεις της σεληνης μεταβαλλονται και οι ορεξεις του φαινεται.....Βασικα και εγω φευγω τωρα γιατι παω να ετοιμαστω. Θα παω και εγω βολτουλα αν και νυσταααζω...... Μου φαινεται θα κοιμηθω πανω στον καφε...Επεσα σημερα να χουζουρεψω (Zoro tribute day) και ολοι σημερα με θυμηθηκαν. Εκατον πενηντα τηλεφωνα αν ειναι δυνατον..... Και ηταν τοσο ειδυλλικο το τοπιο. Ειχα διωξει γονεις. ΕΙχα κλεισει κινητο.... Μονο το σταθερο ειχε μεινει..... εννοειται ξερεις τι θα παθουν οσοι με ξυπνησαν.......(βγαζει τετραδιακι σημειωνει........)
Ιούλ 05 2008 19:22
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Ελα sorry ειχα πορωθει με τα arcade του site(+χτυπησε το τηλεφωνο!),θελω να βγω 1ος σε ενα αλλα δεν μπορω:P Χεχεεε,σε λεω αυπνη αλλα τελικα μουμιασες:)[zoro is happy!] Ναι,ειπα κι εγω τι εγινες χτες,φοβομουν μην σου ειπα τπτ κακο κι εφυγες:nanana:(πλκ!!) Tο καταλαβα οτι κατι θα σου τυχε με την συνδεση γιατι ακομη και κατι αλλο να χες να κανεις εσυ δεν φευγεις χωρις να χαιρετησεις...(ακομη και με parents attack!!)...τελικα βρηκες τι ειχες παθει? Τεσπα,θα σαι εδω το βραδυ κανονικα ή βγαινεις?? (εγω φευγω σε λιγο μαλλον αλλα θα μπω το βραδι..)
Ιούλ 05 2008 19:12
Φωτογραφία

iristella → Zoro

oi!!! Τι γινεται??? Eλπιζω ολα καλα.... Εγω νυστααααζω..... Χτες μου κοπηκε το ιντερνετ γι αυτο βγηκα....
Ιούλ 05 2008 18:30
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Μπες MSN
Ιούλ 04 2008 10:20
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Εχμ,με μπερδεψες λιγο με το τελευταιο vm...ποιον λες οτι παρεξηγηθηκε με το θεμα?? Μετα... 1)2 Μωρα?...makes ero-thoughts...[xD] 2)Και τελικα θα το κανει η φιλη σου το tatoo?? 3)shoujo??
Ιούλ 04 2008 10:14
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Και στο One Piece group το σκεπτικο τελικα θα το αποκαλυψεις??:hiding_something: [καλα τι προκατοχος και τριχες...εκεινος ηταν μεν εξυπνος αλλα δεν ειχε πολυ εξωτερικο καμουφλαζ εκτος απ αυτο του καλου φοιτητη...εσυ ενω εχεις την διαβολικοτητα του,την εξυπναδα του L και Kisa Kisa καμουφλαζ(XD)+αρκετους πιστους-M is the first!!...δεν προκειτε να σε πιασει κανεις ποτε μου φαινετε!!!]..[COLOR=White]o ichi-san εμεινε να αποφασισουμε τι θα κανουμε...και ο δουλης-kun βεβαια,αυτες οι dragon balls θελουν ξεφορτωμα!![/COLOR]
Ιούλ 04 2008 10:12
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Γιατι σου ειπε οτι παρεξηγηθηκε?? Μα αδικο ειχα με τοσα που εχω τραβηξει σε αυτο το θεμα??????? Οσο για τα fan art τα 2 ειναι τα μωρα μου το 3ο ενα τατουαζ που ειχα ετοιμασει για μια φιλη μου και το τριτο ενα αγορακι ειναι παλι αλλα σε τελειως αλλο στυλακι απο αποψη τεχνικης (shoujo style)
Ιούλ 04 2008 10:08
Φωτογραφία

iristella → Zoro

ναι μεσα επεσες περιπου.... Κοιτα εχω γνωστους πολλους στα χανια οποτε αν του ξεφυγουν κανα δυο λεπτομερειες ακομη... Αλλα κριμα που ειναι μακρια....I wanted to take care of it personally..... και οταν λεω αυτο εννοω οτι σε αντιθεση με τον προκατοχο εχω και αλλες πιο διασκεδαστικες εναλλακτικες απο το τετραδιακι (επιτιμο μελος του EKMEK βλεπεις)
Ιούλ 04 2008 10:05
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Btw στο L group πετυχα την απαντηση στον δουλη ή επεσα εξω απο το σχεδιο σου??:? (εχω πολυ περιεργεια να δω και τα fan art σου απ οσα μου λες...τι θα ναι τι θα ναι??!!!XDXD) Καλα τον GK μολις ειδες οτι ειδε 10 επεισοδια naruto αμεσως να του την πεις παντως!!XD
Ιούλ 04 2008 10:03