Community Status Updates
Zoro → iristella
Χεχε οτι ωρα και να γυρισεις μπες μεσα αν αντεχεις,θα μαι σιγουρα!!
Καλη βολτα,μην βασανισεις πολυ κοσμο με τις πλακες σου!!:P
[και μην μου πεις παλι "iristella is a good girl!!!"XDXDXD]
ΥΓ:Καλα ρε τερας,με φτανεις στα visits τωρα!!!
Δημοσιες σχεσεις στο 300%!!
Παλι καλα που νικαω στα vm ακομη!!:P
(μεχρι να μου διακοπει το νετ!!:sigh2:)
Jul 09 2008 21:13
iristella → Zoro
χεχε για περισσοτερη δραση το βραδυ....... Βγαινω για βολτα τωρα.....Εσυ κρυψου και μην προκαλεις τον καπταιν....
Jul 09 2008 21:10
Zoro → iristella
Χιχι καλα ε ολο μπαινοβγαινουμε απο χωριο σε πλοιο και απο πλοιο σε χωριο!!
Πιαστηκαν τα ποδια μου!!
[και τα χερια μου!!]
Χιχι πως τα καταφερνουμε και καθε μερα εχουμε καποιο αστειο θεμα να κανουμε!!
Σημερα εδωσα ρεστα με την ιδεα μου ομως,παλι καλα που με υποστηριζεις,για να μπορω να κανω κι εγω αλλες πλακες!!;)
Jul 09 2008 20:59
iristella → GkLoc
Καταλαβα......Και εγω θελω να παω Dattebayo για να βρω OP...... Τωρα εχω αρχισει και κατεβαζω πολλα παραλληλα και διαφορετικα μεταξυ τους...... Today is happy leaching day......
Jul 09 2008 16:10
iristella → tsintori
SOB= Son Of a Bitch..... IMBA= I M BadAss
Καλα και που εισαι ακομη.... Πιστεψε με δεν εχεις δει τπτ.... Αν ειναι στειλε μου Pm Και πες μου σε τι αναφερεσαι αν και εχω τις υποψιες μου. Εμενα αυτος ο κυνισμος μου αρεσε παρα πολυ βεβαια. Ναι ακουγεται καπως το ξερω αλλα στο κατω κατω μου φαινεται πιο ρεαλιστικη αντιληψη απο τον ρομαντισμο που διακρινει πολλους χαρακτηρες .... Καλο διαβασμα λοιπον και τα λεμε αργοτερα.......
Jul 09 2008 16:00
GkLoc → iristella
Οhayo Iri-Chan,Torrents And Veoh FTW!!!!
Τα Εχει Ολα Στο Datebyo(Λαθος Το Εγραψα)Αμα Οχι,Τοτε Να Παω Απο Veoh!!!
Επισης Αρχισα Ενα Το Tales Of Phantasia,Ειναι Μονο 5 Επεισοδια,Θα Κατσω Σημερα Να Το Ξεκινησω!!!
Jul 09 2008 15:28
tsintori → iristella
SOB; όπως είχα πει και στο group είμαι λίγο newbie σε αυτά. Α επίσης τι είναι imba;
Λοιπόν είμαι στο 8 απλώς δύο σκηνές μου έκαναν τόσο μεγάλη εντύπωση ο κυνισμός που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος που ΄ςίχα μείνει κάγκελο για καμιά ώρα (κυριολεκτικά).
If you want to know to what i am reffering στο λέω αργότερα με pm.
Α είδα ότι κοιμήθηκες. Nice, nice δηλαδή να μαντέψω ότι το βράδυ θα είσαι εν ενεργεία;
Πάω για διάβασμα. See you later στο πλοιό ή στο village.:byejg9:
Jul 09 2008 15:19
iristella → tsintori
Μην ανησυχεις Tsintori I m already after Jirayia ........Εχω βρει και το αποτελεσματικοτερο σχεδιο.... Τωρα οσον αφορα τον Light ξερω πολυ καλα οτι ειναι το μεγαλυτερο SOB ever...... Δεν χρειαζεται να μου αναλυσεις τους λογους trust me. Οταν λες τωρα ομως εννοεις μαλλον οτι δεν εχεις τελειωσει το dn σε ποιο εισαι??? Αν εισαι πριν απο το τελος του πρωτου κυκλου και τον σιχαινεσαι απο τωρα εχεις να δεις ακομη................. Eιναι πραγματικα διαβολικος......
Jul 09 2008 15:13
tsintori → iristella
Καλά gomen.:uhh: Αυτός σου κάνει. (επειδή ξέρω ότι τον μισείς) [URL="http://i73.photobucket.com/albums/i237/Uchihaana/jiraya.jpg"]κλικ[/URL]
Αν θες σου στέλνω ένα pm γιατί θέλω νεκρό το light τώρα και όχι στο τέλος.
Jul 09 2008 15:03
iristella → tsintori
EIΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤSINTORI??????? να με ξεκανεις θελεις????????? Kαταρχας ουτως η αλλως δεν απλωνω χερι στον kami (bows humbly).... He is the source of my inspiration.... He is what I wanna be when I grow up (and find a friggin dn)...... Δεν λεω ο L ηταν ο ερωτας της ζωης μου αλλα ο Light ειναι ο αλλος μου εαυτος ( 4 διαφορετικα dn character test το δηλωσαν ομοφωνα)
Jul 09 2008 14:57
iristella → GkLoc
Ohayo gkloc_kun ......Sorry Που δεν χαιρετησα χτες βραδυ απλα επρεπε να φυγω αποτομα για λογους ανωτερας βιας.... ΓΙα Death note εγω το κατεβαζα απο Veoh η απο Isohunt με την μορφη torrent.....Τωρα αν εκτος απο avi προτιμας τα rmvd η χρησιμοποιεις megaupload καλυτερα ρωτα τον Zoro....
Jul 09 2008 13:08
GkLoc → iristella
KαλληΝυχτιζω Iri-Chan,,,,,Sweet Dreams!!!
Aντε Και Να Αρχισουμε Με Το Καλο Death Note!!!
Jul 09 2008 04:36
GkLoc → iristella
Kαι Στο One Piece Το Κανει Αυτο,((Ομως Πιο Μετa,Δεν Σου Λεω,Ειναι Spoiler)
Nα Το Αρχισω???/Ναι,Γιατι Οχι???
Αμα Μπορεις Δωσουμε Κανενα Link,help Me!!
Jul 09 2008 04:34
iristella → GkLoc
GKLoc kun δεν εχεις δει Death note??? Ιεροσυλια........... ΣΟυ συνιστω να το κατεβασεις αμεσως......... Και να το δεις με την πρωτη ευκαιρια........Ο seiyuu του L πρεπει να ειναι πολυ ταλαντουχος γιατι η φωνη του εκει ειναι πολυ πιο βαθια και μελαγχολικη απο οτι του Ussop........ Εχει ποικιλια το παληκαρι και μπραβο του.......
Jul 09 2008 04:25
GkLoc → iristella
Σωστο Αυτο Που Λες,Ομως Μεταξυ Shounen Παντα Υπαρχει Συγκριση(Θελεις-Δεν Θελεις)
Παντως Σιγουρα Θα Το Συνεχισω,(Μου Ερχονται κΑι Τα DvD Τωρα)Οποτε Οταν Το Συνεχισω Καλα,Καλα,Θα Διατυπωσο καλα την γνωμη μου....
Αυταα,Τα Λεμε Iri-Chan!
Jul 09 2008 03:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed