Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → GkLoc
MΗν τον ακους GkLoc kun.......Στα λεει επειδη εχει εθιστει αυτος και τον πειραζεις....... Παντως πιστευω οτι θα σου αρεσει αν του δωσεις αλλη μια ευκαιρια.... Απλα να μην το βλεπεις ανταγωνιστικα με το OP δινουν βαση σε εντελως διαφορετικα πραγματα το καθενα και απο τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια...... Για μενα δεν υπαρχει καν συγκριση μεταξυ τους γιατι ειναι εντελως ξεχωριστα.....
Ιούλ 09 2008 03:47
iristella → GkLoc
Ναι αυτο ειναι απο τα καλα του Naruto....Οτι περα απο την πλακα εχει και αρκετα λυπητερες σκηνες (τα συνδυαζει ολα) και οτι o Κishimoto δεν δισταζει να ξεκανει ακομη και απο τους πολυ κεντρικους χαρακτηρες οταν το απαιτει η ιστορια (μη χαιρεσαι ομως ο sasuke μια χαρα παραμενει μεχρι στιγμης)...... Ελαχιστοι χαρακτηρες εχουν κυριολεκτικα το unpsofable στο anime αυτο (και οι 2 κακοι btw )
Ιούλ 09 2008 03:40
GkLoc → iristella
Τωρα Που Μιλαμε Για Naruto,Μου Ερχεται Λαχταρα Να Το Δω!...Γενικα,Μαρεσουν Τα Anime Που Οι Χαρακτηρες Μεγαλωνουν,Ωριμαζουν(Πεθαινουν ΜΟΥΧΑΧΑ)Και Το Naruto Ειναι Τετοιο,Οποτε Πολυ Συντομα Πιστευω Θα Το Ξανααρχισω,
Ιούλ 09 2008 03:34
iristella → GkLoc
Nαι παρα πολυ.......
Οντως σε στυλ Shinigami ειναι... Γιατι πολυ απλα το παληκαρι Shinig......ei Και Δερνει!!!:hahaha: (uchiha fanmode active)
Ιούλ 09 2008 03:17
GkLoc → iristella
Αληθεια Σαρεσουν?!?!??!:blingeye2:
Για Να Σε Βοηθησω,Φορουσε Αυτος Που Λεω Ασπρα Ρπυχα Στυλ Kαπως Σαν Του Shinigami!!!Μπορει Να Ειναι Και Γυναικα Δεν Ξερω......:hahaha:
Ιούλ 09 2008 03:14
iristella → GkLoc
Μηπως ειδες τον αδερφο του και μπερδευτηκες? Γιατι μοιαζουν αρκετα με την διαφορα οτι ο Itachi εχει γραμμουλες κατω απο τα ματια και μακρυ μαλλι....... Αν θες να σου στειλω τις Photos για να σου λυθει η απορια.......
Σου ειπα τι τελειο αvatar και User Pic εχεις βαλει? Πολυ ωραια ειανι....
Ιούλ 09 2008 03:05
GkLoc → iristella
A,Ok,Toτε Καποιον Αλλον Θα Επιασε Το Ματι Μου,.....
Τεσπα,......
Ιούλ 09 2008 03:02
iristella → GkLoc
Οχι μια χαρα ειναι
Ισα ισα ειναι πιο κοντο.... Το στυλακι παραμενει το ιδιο ομως... Ωραιος ειναι και παλι...Μονο τα ρουχα αλλαζουν τελειως
Ιούλ 09 2008 02:58
GkLoc → iristella
Iristella,Ερωτηση,Στο Shippuden,Το Μαλλι Του Ειναι Ακομα Πιο Μεαλο Απο Πριν???
Διοτι Κατι Επιασε Το Ματι Μου......
Ιούλ 09 2008 02:53
iristella → GkLoc
Eλα βρε GK ......μια χαρα ειναι το μαλλι του sasuke......Λεγεται chicken butt haircut το ξερω αλλα τετοιο παληκαρι και με το λεκανακι να τα κουρευε παλι χαρμα θα ητανε
Ιούλ 09 2008 02:43
iristella → Zoro
Ποτε εγινε ο Naruto σοβαρος και δεν πηρα χαμπαρι GKLoc kun???? Aπλα απο Ultra super baka mode, Κατεβαινει στο απλο (αν και παραμενει adorable)..... O Sasuke απο την αλλη ,,,και ψηλωνει....και γινεται τελειως badass και γενικοτερα αναπτυσσεται ομαλοτατα.... Αντε να μην τον σποιλεριασουμε πιο πολυ τον zoro τωρα που εχει πορωθει....... Να μπει και στο επομενο arc να παθει απανωτα nosebleeds με την τροπη που θα παρει η υποθεση (Not the ero way)......
Ιούλ 09 2008 02:11
iristella → Zoro
Θα κανεις τον Sasuke avatar zoro kun?????SUGOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi.................δλδ αν σου αρεσει τοσο απο τωρα μετα τι θα γινει? Ρε συ πιο Narutard και απο μενα θα γινεις σε λιγο. Ετσι ετσι προτιμηση στον Sasuke.......Uchiha powa FTW!!!!!!!!!!!!!!! αν και νομιζω πως ο Kakashi σου ταιριαζει πιο πολυ και αντιστοιχει στον Zoro καλυτερα.......
Παντως να σε πληροφορησω οτι μετα τον Kakashi (για να καταλαβεις τι νικη ειναι αυτο θα σου πω οτι ακομη και εγω που τρελαινομαι για τους Uchihas Kakashi ψηφισα ως favorite) Ο Sasuke ειναι ο πιο δημοφιλης χαρακτηρας ενω ο naruto Που υποτιθεται οτι ειναι και ο πρωταγωνιστης ειναι τριτος και με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους δυο......Eλα να μου κανεις σε λιγο παρεα στο Uchiha group Lol
Ιούλ 09 2008 01:53
iristella → moutzah3d1n
Xαιρομαι moutzah3d1n kun......Always at your servise ΧDDD... Kαι βλεπω και L fan ετσι ετσι L FTW (αν και ο Light is such a guilty pleasure)...Λοιπον για να μην σου spamarw στο προφιλ και παλι χαρηκα που σου λυθηκε η απορια........hope 2 see u around.....
Ιούλ 09 2008 00:50
moutzah3d1n → iristella
iristella το εχω τελειωσει το death note αλλα αυτο μου ειχε μεινει σαν κενο!!! οσο και να εψαχνα στο internet ακρη δεν εβγαζα και γι'αυτο ειπα να ρωτησω!!! και με καλυψατε πολυ
Ιούλ 09 2008 00:39

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται