Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → tsintori
[URL]http://anime-media.com/[/URL] ξαναδοκιμασε εδω,,,,,, ξεχασα το κενακι gomen. Στο veoh αν βαλεις και το αναλογο προγραμμα μπορεις να τα κατεβαζεις κιολας......
Ιούλ 07 2008 19:48
tsintori → iristella
Στo animemedia.com δεν μπορώ να δω. Πατάω στο search naruto και μου βγάζει ένα link για μια άλλη σελίδα.
Τουλάχιστον τα βρήκα στο veoh.
Ιούλ 07 2008 19:36
Zoro → iristella
OMG,καλα που μπηκα!!!
Συγχαρητηρια iri-chan,χαιρομαι πολυ για σενα!:wooi2:;)
Ειδες που τελικα η Misa βοηθαει και στην κανονικη ζωη!!(εστω και λιγο!)
Σε βρισκω και σε χαρες,το οποιο αν το συνδιασεις με το fangirl mode παει να πει θα δουμε μια πραγματικα καλη iri αυτη την περιοδο!!.[COLOR=White](εκτος απο ενα μικρο περιστατικο που θα συμβει συντομαXD)[/COLOR]
Yatta!!^^
(για υπνο βλεπω και οι 2 ιδιοι ειμαστε,προς απογευμα θα πεσουμε!:hahaha:)
Ιούλ 07 2008 11:49
iristella → Zoro
Ζοro kuuuunnnnnnnnn Περασα τα γαλλικα μου..............Τα τελειωσα!!!!!!!!!!!!!!!ΥΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
Ιούλ 07 2008 11:39
iristella → Franky_Super
Kατσε και ακομη δεν εχεις δει τπτ.............Ο L ειναι μορφη πραγματικα....... Χε χε οντως στο σκηνικο εκεινο ο Light Πιαστηκε στον υπνο.......xaxaxaxaaTo ειχα ευχαριστηθει πολυ οταν το ειχα δει.......Αλλα ειναι ο ατιμος πανουργος. Ο αγαπημενος μου αρνητικος χαρακτηρας ειναι ο Light.
Ιούλ 07 2008 02:39
Franky_Super → iristella
ναι ειναι αρκετα καλο.τον L προς το παρον μεσω ομιλιας.εστησε και την παγιδα για να δει σε ποια περιοχη βρισκεται ο ενοχος.την πατησε χαλαρα ο light
Ιούλ 07 2008 01:52
iristella → Franky_Super
he he he να υποθεσω λοιπον οτι σου αρεσει ε????? Kαι που να δεις μετα τι γινεται..... Ειδες αθωα φατσουλα ομως ο Light? ουτε που σου πηγαινει το μυαλο τι κρυβει με την πρωτη ματια...... Τον L τον Γνωρισες?
Ιούλ 07 2008 01:26
Franky_Super → iristella
hello,τι κανεις,εχει παρει απιστευτη τροπη το dn και ειμαι ακομα στην αρχη.το κωλοπαιδο ο γιος του επιθεωρητη?
Ιούλ 07 2008 01:00
Zoro → iristella
Oi,εχεις ωρα για msn?
(καλα μην φανταστεις τπτ οπως το χτεσινο,να σου πω 1-2 πραγματα και θα προσπαθησω να το τελειωσω εκει:nanana:)
Ιούλ 06 2008 22:16
iristella → tsintori
[URL="http://www.animemedia.com"]www.animemedia.com[/URL] τα βαζει με υποτιτλους με το που βγαινουν.
kai [URL="http://www.veoh.com"]www.veoh.com[/URL] στο veoh καλο ειναι να βαλεις καιτο veoh tv. κατεβαινει αμεσως δεν πιανει χωρο και μπορεις να κανεις download με πολυ υψηλες ταχυτητες στα επεισοδια που θα βρισκεις (εμενα πχ ενα 25 λεπτο με 2mbps μου κατεβαινει σε 10 λεπτα)
Ιούλ 06 2008 13:28
tsintori → iristella
Nα σου πω. Επειδή κατεβαίνει απίστευτα αργά ξέρεις κανένα site για να το δω online με καλή ποιότητα;
Ιούλ 06 2008 12:39
iristella → tsintori
Καλα και τον Yondaime αλλα και τον Kakashi τσιπιρικι,,,,,,,,,,, Ολα τα λεφτα θα ηταν αυτοι οι δυο σαν ντουετο........
Ιούλ 06 2008 12:08
tsintori → iristella
Nαι μωρέ αντί να βάλουν καμιά βλακεία filler όπως ήταν τότε με τον Idate που ήταν απαίσιο κατά τη γνώμη μου ας κάνουν το Kakashi Gaiden. Να δούμε επιτέλους και τον Yondaime να βαράει.
Ιούλ 06 2008 12:04

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται