Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Jiraiya

Hello τι κανεις?????? No sleep for you tonight?
Ιούλ 10 2008 03:05
Φωτογραφία

iristella → tsintori

ευχαριστω πολυ tsintori kun για τα βιβλια, χρωματσμο ξερω μεν γιατι για πολλα χρονια ζωγραφιζα με τεμπερες λαδι και τερακοτα αλλα επιπλεον γνωση ποτε δεν βλαπτει ne?......Καλη σου νυχτα ευχομαι. kαι καλο μαθημα αυριο......
Ιούλ 09 2008 23:23
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Α nice Iri-chan. Θες να ψάξω να σου βρω και τίποτα βιβλία για τεχνικής με χρώμα. Τέσπα καλημερίζω και φεύγω για νάνι. Φροντηστήριο στις 10:nanana:.
Ιούλ 09 2008 23:21
Φωτογραφία

iristella → tsintori

καινουρια σκιτσα προσπαθω να ετοιμασω.......Ψαχνω για ιδεες κι αυτην τη φορα μαλλον θα ειναι κι εγχρωμα...... Βρηκα σε ενα βιβλιοπωλιο κατι τελειους μαρκαδορους (πανακριβοι οι σκασμενοι ομως 2,5 ευρω ο ενας),,,, Εξεταστικη τελειωσα χτες γι αυτο και κοιμηθηκα λιγο κιολας......
Ιούλ 09 2008 23:17
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Ουπς λέμε καλημέρα εδώ και 1 λεπτό με το ρολόι μου. Πότε θα έχεις new σκίτσα. Me wants to see Iristella paints.
Ιούλ 09 2008 23:02
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Ειπα και εγω.......... + 45 επεισοδια XDDD...... για μενα δεν εκανε τοσο κοιλια. Ισως εχασε λιγο και καποια θεματα τα περασαν με μεγαλη ταχυτητα αλλα περισσοτερο ψυχολογικος ειναι ο λογος για τον οποιο αντιδρουν ολοι.,,, Πιστεψε με οταν ερθει το 25 θα καταλαβεις.... Σε εκεινο το επεισοδιο κοντεψα να το κανω drop το dn. Παντως εχει γελιο πραγματικα το οτι σιχαινεσαι απο τωρα τοσο πολυ τον Light.... O L δεν ειναι απαιχτος παντως (το κουκλιιιιιι μου)
Ιούλ 09 2008 22:58
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Βασικά 5 ήθελα να γράψω μλκια μου. Πότε τελειώνεις εξεταστική;
Ιούλ 09 2008 22:54
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Mηπως η αδερφη σου σου κανει χοντρη πλακα? Το DN εχει μονο 37 επεισοδια..... Η αληθεια ειναι οτι ο δευτερος κυκλος για πολλους ειναι μεγαλη ξενερα λογω μιας τροπης του σεναριου. Εμενα ομως μου αρεσε παρα πολυ και αυτος και ιδιως προς το τελος γινεται πραγματικα απιστευτο.... Το φιναλε δλδ η τελευταια σκηνη που ειναι αναμεσα σε L Και Light ειναι ολα τα λεφτα.... Εκλαιγα σαν πιτσιρικι μετα..
Ιούλ 09 2008 22:40
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Το διάβασες Ιri-chan. Α η αδερφή μου μου είπε ότι το dn κάνει κάποια στιγμή μια κοιλιά και 45 επεισόδια πριν το τέλος επανέρχεται στο παλιό καλό dn. Ισχύει;
Ιούλ 09 2008 22:31
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χεχε ναι αυτοι χανουν τετοια πλακατζου fangirl και την παιρνουμε εμεις!;) Χμμμ,ναι νομιζω καταλαβα τι εννοουσες με τον δουλη... Τεσπα,καλα αν ειναι τα λεμε με msn σε λιγο,αν θες...:)
Ιούλ 09 2008 22:03
Φωτογραφία

iristella → Zoro

ειδες ε? Εχω παθει εξαρτηση....... Βασικα μου το ακυρωσαν τελευταια στιγμη αλλα δεν πειραζει αυτοι χανουν. Τπτ καλε μια βλακεια ειπαμε με τον douli...... Ειναι και στα προηγουμενα ποστ ξεκαθαρα.......απορω πως δεν το σχολιασες κιολας.
Ιούλ 09 2008 21:47
Φωτογραφία

Zoro → iristella

ΑΑΑΑΑ,την βαψαμε!!!:terror2: (χεχε χαιρομαι κι ομως!!) Τελικα καταλαβες οτι χωρις εμας δεν μπορεις ε??:P [πλκ!!] Btw ποιο ειναι το σχεδιο σου με τον douli?? Απαιτω να μαθω αν μαγειρευεις κατι εναντιον μου!!:smokingg:
Ιούλ 09 2008 21:43
Φωτογραφία

iristella → Zoro

δεν βγαινω τελικα......Οποτε δεν γλιτωνετε απο μενα,,,,,,χαχα
Ιούλ 09 2008 21:40
Φωτογραφία

Zoro → iristella

LoL νομιζα τον L ελεγες!!! Ναι το βλεπω,ελπιζω κι εσυ να ειδες το κρυφο μυνημα που ειχε η προταση εκεινη!!:himitsu: [οχι δεν αναφερομαι σε κρυφα γραμματα!] Τα λεμε αργοτερα,ελπιζω!:P
Ιούλ 09 2008 21:25
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[IMG]http://www.absoluteanime.com/one_piece/usopp.jpg[/IMG][IMG]http://www.sideshowtoy.com/mas_assets/jpg/2738_press01-001.jpg[/IMG] Bλεπεις το κοινο στοιχειο πιστευω ετσι?
Ιούλ 09 2008 21:22