Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Animesuki

Το τοπικ βασικα ειναι κριμα να κλειδωθει.....Καλο ειναι που υπαρχει και η disney πλευρα. Και ιδιως μετα τα σημερινα ποστ του L που πραγματικα rulaραν πιστευω οτι αξιζει να μαθαινουμε καποια πραγματα.... Το μονο που χρειαζεται ειναι καποιο ατομο να εχεμ* γκουχ* μας αφησει χρονους γκουχ* πολυ συντομα.
Jul 13 2008 22:00
Photo

Animesuki → iristella

Μακαρι να κλειδωθει αυτο το τοπικ.Ειναι εκνευριστηκοι αυτοι οι τυποι.
Jul 13 2008 21:56
Photo

Animesuki → iristella

Ξερω για ποιον λες, αυτον δεν τον πηγα απο την πρωτη στιγμη, πολυ επιθετικος, το παιζει και εξυπνος και καλα, ο αλλος εχει πλακα.
Jul 13 2008 21:54
Photo

iristella → Animesuki

Εγω τον ενα θα ηθελα να τον κρατησουμε λιγο ακομη....ετσι σαν κατοικιδιο ενα πραγμα... Πως εχει καθε χωριο τον τρελο του? Ετσι κι εμεις.... Αλλα τον αλλο που προσβαλλει τους χρηστες δεν τον μπορω κι εγω με τπτ...........
Jul 13 2008 21:50
Photo

red pyramid → iristella

καλύτερα, η ατάκα έγραψε :D ενιγουέι, δεν νομίζω να συνεχίσουν πολύ ακόμη, οπότε δεν θα ξαναχρειαατεί να τσαντιζόμαστε όλοι :)
Jul 13 2008 21:47
Photo

iristella → red pyramid

Ευχαριστω !!! Ειχα πει να μην εμπλακω αλλα δεν κρατηθηκα.......
Jul 13 2008 21:45
Photo

Animesuki → iristella

Ωραια θα ηταν να τους εδιωχναν και τους 2, ξερω οτι ειναι κακια, αλλα μου την σπανε τοσοοο, οχι επειδη ειναι αντισνευ φανς, αλλα επειδη ο ενας προσβαλει, και ο αλλος προσβαλει τα ανιμε.
Jul 13 2008 21:44
Photo

iristella → Animesuki

Ε μα........ Απο το απογευμα κρατιεμαι..... Καποια στιγμη δεν αντεξα,,,,τα δακτυλα μου πηραν πρωτοβουλια.......
Jul 13 2008 21:40
Photo

red pyramid → iristella

Go on kickin ass :)
Jul 13 2008 21:31
Photo

Animesuki → iristella

Πεστα ρε Ιριστελα!!!!!! ^_^ Για το τοπικ με την ντισνευ μιλαω. >_^
Jul 13 2008 21:25
Photo

endless_inspiration → iristella

iri-chan χαιρομαι που βρηκα και αλλη που δεν συμπαθει τη misa-misa-πατσαβουρα και γενικα αυτο τον τυπο γυναικας!!!!:puke::puke::puke: στο poll εχω ηδη ψηφησει(οπως πληροφορησα και τον zoro-kun) το αναμενομενο.......... το poll εξαλλου δειχνει οτι πλειοψηφουν τα ατομα που την μισουν....... αρα η κοπελια ειναι αντιπαθητικη και δεν ακουω αντιρησεις!!:oo:
Jul 13 2008 20:43
Photo

tsintori → iristella

Kαλά το ήταν απίστευτα βίαιο το είχα καταλάβει. Απλώς ήθελα να μάθω αν ανλώνετε μόνο εκεί ή αν έχει και ουσία. Μάλλον θα το ξεκινήσω αλλά αργότερα. Thanks
Jul 13 2008 16:02
Photo

Zoro → iristella

Oiiiii,εχεις ωρα???[COLOR=White] [COLOR=Black][χαλασε το ρολοι μου!!:P][/COLOR] [/COLOR]
Jul 13 2008 16:00
Photo

iristella → tsintori

Οσον αφορα το elfen lied οι αποψεις διιστανται. Αλλοι το εχουν λατρεψει και αλλοι το εχουν κανει drop απο τα πρωτα 2 επεισοδια.... Εγω βρισκομαι καπου στην μεση να σου πω την αληθεια και κλινω προς την θετικη αποψη. Σε συγκριση με naruto Και op Που εχεις δει θα σου φανει απιστευτα σκληρο. Εχει παρα πολυ βια αιμα γυμνο και καποιες αλλες καπως περιεργες σκηνες να εχεις υποψιν οποτε αν δεν τα αντεχεις μην το αρχισεις καν. Απο την αλλη ομως πραγματευεται με πολυ επιτυχημενο και ωραιο τροπο την διαφορετικοτητα τον ρατσισμο τα λαθη και την μετανοια οπως (και για μενα αυτο ηταν ο λογος που με κερδισε) βλεπουμε τον ορισμο της αληθινης αγαπης να δινεται μεσα απο μια σαδιστρια δολοφονο πραγμα που αποδεικνυει οτι αν μη τι αλλο σε αυτην την ζωη ποτε δεν μπορεις να γενικευεις. Αν ειναι πες μου τι αποφασισες οκ?
Jul 13 2008 15:59
Photo

tsintori → iristella

Ιri-chan εντελώς τυχαία το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα trailer απ' το elfen lied. Eπειδή το έχεις δει, το όλο πράγμα αξίζει;
Jul 13 2008 15:42