Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → BarbasSs

Πολυ πλακα..........XDDDDDD Moυ αρεσουν παρα πολυ οι φωτογραφιες με περιεργες γκριματσες...... Εγω μονο το ψαρακι το υπερβολικα αθωο υφος και το κουταβακι πετυχαινω καλα ,,,,,, (οσα δλδ μου χρειαζονται για να πλησιασω το υποψηφιο θυμα πριν την επιθεση)... Στα αλλα δεν ειμαι πειστικη.......
Jul 12 2008 18:48
Photo

BarbasSs → iristella

αυτη σου κανει ?? [URL]http://img149.imageshack.us/img149/8508/picturesc1lo3.jpg[/URL] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ αλλη εκφραση βεβαια αλλα δεν ειμαι πολυ κανιβαλος εκει...
Jul 12 2008 18:23
Photo

tsintori → iristella

Τελίκα τη ήταν η έκπληξη χθες το βράδυ;
Jul 12 2008 18:19
Photo

iristella → tsintori

δεν νομιζω να το κλειδωσουν.......απλα θα σβηστουν καποια ποστ και εληξε η υποθεση. Οσο για τον Gk δεν τον φοβαμαι. Καταρχας εχει ολο το Op Και το naruto group με το μερος του..Kai εχει και τους 8000 παρεα που θα τον υπερασπιστουν γενναια αν καποιος τον πειραξει.....
Jul 12 2008 18:10
Photo

tsintori → iristella

Πωπω ελπίζω να μην το κλειδώσουν το thread με το Disney. Έφαγε και o GK τζάμπα warning.
Jul 12 2008 18:04
Photo

GkLoc → iristella

οκ,θα ειμαι προσεκτικος τωρα!!!!!!!1
Jul 12 2008 17:53
Photo

iristella → GkLoc

προσοχη μονο με τις εκφρασεις GK kun......παρτον χαλαρα στο δουλεμα δεν αξιζει να τρως warning για την παρτυ του.......
Jul 12 2008 17:51
Photo

GkLoc → iristella

Ναι Οντως,Μας φτιαχνει Καπως το Κεφι,Καιρο ειχαμε Να Βρουμε εναν τετοιο!!!
Jul 12 2008 17:40
Photo

iristella → GkLoc

ρε το παιδι πεταει ατακες διαμαντια.........καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ..... Μακαρι να μην τον διωξουν αμεσως να τον κρατησουν λιγο....... He is sooo precious...
Jul 12 2008 17:27
Photo

iristella → BarbasSs

:hahaha::hahaha::hahaha: Eισαι απιστευτος............:hihi2: Kαλα λοιπον δεν σε πιεζω.... Παρε το χρονο σου και οποτε μπορεσεις θα ηθελα να δω και την :blingeye2:φατσουλα,,,
Jul 12 2008 17:23
Photo

GkLoc → iristella

Αμαν,Ο Τυπος μου Εσπασε Τα νευρα!!! Καλα πο Υπαρχουν Ορια Και Τα κραταω,αλλιως.........
Jul 12 2008 17:21
Photo

iristella → GkLoc

GK kun........... You are sooooooo cooool when you re angry.......
Jul 12 2008 17:18
Photo

BarbasSs → iristella

:blingeye2:????????????????????? δεν μου βγενει αυτο το υφος παραμονο αν νιοθω καθαρος... μου ζητας να κανω μπανιο???? ε οχι αυτο παραπαει........................ LOL
Jul 12 2008 17:16
Photo

iristellaDante80

Συμφωνω και εγω με τον Melkor........... Μπορουμε να τον κρατησουμε για λιιιιιγο ακομη??Pleeeaseeee:gotit:
Jul 12 2008 14:14
Photo

BarbasSs → iristella

τα μισα τελειωσαν σε μια μερα στο πλιο οταν γυρνουσαμε... τα αλλα ανοιξαν τα χριστουγενα τοτε εμ μαζι με τον προεδρο ψαχναμε μαγαζια και βρηκαμε τελικα μια καβα με μπολικο κοσμο να καθετε και να δοκιμαζει και τους ρωτουσαμε και μας πρωτειναν διαφορα δεν θυμαμαι αν ειχε παρει και εκεινος απο κει... thanks για τις φοτο ειδικα αυτη που ειμαι και γω μεσα ειναι η πιο αστεια... και αφου με λατρεψες..........................................ΛΟΛ
Jul 12 2008 12:36