Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Franklin
:hahaha::hahaha::hahaha: To Κοιταζα για πολυ ωρα τελικα ε????? Πωπω τα ματακια μου......... :hahaha::hahaha::hahaha:
Ιούλ 16 2008 02:14
Franklin → iristella
ωχωχωχ! Σε παρακολουθω που το κοιτας και παιρνω βαθιες ανασες! Χωσεεεε! :P
Ιούλ 16 2008 00:33
iristella → tsintori
MMM ναι .........Και λιγα φανταζεσαι αυτο ειναι αληθεια......Στον Jiraiya εχω ανοσια γιατι ο Pein ειναι κολλητο μου φιλαρακι οποτε και πυροδοτηθηκαν καποιες εξελιξεις απο αυτο το γεγονος.,,,,,
Οποιος πειραξει τον L θα βρει εγγυημενα αργο και βασανιστικο θανατο....... Και τι εννοεις οταν δεν καταλαβες τα Post στο Uchiha fanclub???? Ποια εννοεις συγκεκριμενα?
Ιούλ 16 2008 00:19
tsintori → iristella
Μα καλά πως γίνεται ο Light να είναι η αδερφή ψυχή σου; Δηλαδή φαντάζομαι αν σου δίνανε ένα τετραδιάκι θα γινότανε της ......:colddd::colddd: Και δεν πιστεύω να έχεις ανοσία στο Jiraya αλλιώς θα δεις τη μεγάλη σου αγάπη. τον L, να παθαίνει διάφορα:hahaha::hahaha::hahaha:. Ουπς τι λέω πρέπει να προσέχω τα λόγια μου. (Αλλιώς.....). Anyway στα posts στο fanclub δεν τα έπιασα. Τι ήθελες να πεις;
Ιούλ 15 2008 23:29
iristella → tsintori
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι δεν τους ξεχωριζω αυτους τους δυο..... Τους παω το ιδιο... Οποτε με αυτο που λες δεν διαφωνω..... Ο L ειναι ο μεγαλος μου ερωτας και ο Light η αδελφη ψυχη μου οπως σου εχω ξαναπει (αν και κατα την γνωμη μου παραειναι ψυχοπονιαρης ενιοτε)
Ιούλ 15 2008 23:22
tsintori → iristella
Kami; Bασικά ο L είναι ο μαμιάς της γειτονιάς. Είμαι στο σημείο που δείχνει το Light να πέφτει από έναν ουρανοξύστη και λέει. No L the real fight begins now.
Ιούλ 15 2008 23:19
iristella → tsintori
χαλαρωσε χαβαλε κανουμε
(τωρα καλου κακου μεσα στις επομενες 23 μερες καλο ειναι να εχεις τακτοποιησει τις εκρεμμοτητες σου οχι πως σε εγραψα πουθενα πχ σε κανα τετραδιο αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε και οι διακοπες ειναι επικινδυνη υποθεση....να εισαι καλυμμενος)
Ιούλ 15 2008 23:06
tsintori → iristella
Λοιπόν πιστεύω να σου αρέσει αυτό το tsukuyomi. (σαδιστής mode off).
Κοίτα πέρα απ' την πλάκα αν νοιώσεις ότι προσβάλλεσαι πέστο μου αμέσως και θα τις αφαιρέσω.
Ιούλ 15 2008 22:49
iristella → Franklin
Σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και ανταποδιδω. Μην ανησυχεις δεν χανομαστε... Ποσταρεις οποτε μπορεις! XDD
Ιούλ 15 2008 20:49
Franklin → iristella
Εχω ετοιμη την απαντηση αλλα εχω ηδη στησει μια φιλη και δεν προλαβαινω να την postαρω. Το βραδυ θα ξαναμπω. Μου αρεσει πολυ ο τροπος που εκφραζεσαι! Εχεις ωραιο λεξιλογιο! Λοιπον ελπιζω να συνεχισουμε το βραδυ. Παω να ακουσω κραξιμο :-S
Ιούλ 15 2008 20:26
tsintori → iristella
Λοιπόν θα την ανεβάσω και στο group. Πάντως αυτό κολλάει στο ότι ο Itachi μπορεί να σε κάνει να βλέπεις διάφορα.
Ιούλ 15 2008 18:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται