Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → tsintori
Tsintori τελικα το εσπασα σε 2 spoiler tags...... Aν θες ακομη ριξτους μια ματια....
Ιούλ 16 2008 20:19
tsintori → iristella
Μικρή ερώτηση, τι έγραψε στο spoil στο thread για την Μisa; Δεν ανοίγει γι' αυτό.
Ιούλ 16 2008 18:18
iristella → donald13
Σου ευχομαι χρονια σου πολλα!!! Να τα εκατοστησεις...... Να σε παντα καλα ευτυχισμενος και πανω απο ολα με υγεια!!!!! Να βλεπεις παντα anime και καθε επιτυχια να βρεθει στον δρομο σου!!!!!!!
Ιούλ 16 2008 17:19
Umi no Ossan → iristella
:awww::awww::awww: Το DN σπιτι !!!!! Γι'αυτο σε παω !!!!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Ιούλ 16 2008 16:23
iristella → Umi no Ossan
Απανταω σε ολα ομως δεν μπορεις να πεις!!!!! Δεν εχω αφησει καμια απορια!!! Που ξερεις... Αν το επιτρεψουν οι συνθηκες Why not?? Αν εισαι και φρονιμος ισως αφησω το DN μου στο σπιτι.
Ιούλ 16 2008 16:10
Umi no Ossan → iristella
Κ περιμενεις μετα απο τετοια ποστ να κατσω να διαβασω οτι ειπες μεσα σε τοσες σελιδες;;;; Ασε καλυτερα για το χειμωνα που θα εχω αναγκη κ τα σεντονια !!!!!
Παντως πολυ θα ηθελα να σας συναντουσα κ τους 2 για να καναμε τετοιες κουβεντες απο κοντα κ οχι να πονανε τα ματια μου μπροστα στην οθονη ( δεν μου επιστρεψαν κ τα γυαλια ακομα)
Ιούλ 16 2008 15:59
tsintori → iristella
Ντάξει το ξαναδιάβασα και το κατάλαβα. Όσο για το άλλο έχω fake ID οπότε τρέχα να βρεις όνομα.:try::try:
Ιούλ 16 2008 11:09
Umi no Ossan → iristella
I'll never join you to the Dark (Light) side honey !!!!
Χμμμ...ισως με καποιο ανταλλαγμα !!!!!!
Ιούλ 16 2008 03:08
Franklin → iristella
Καλα κι εγω τους δολοφονους δεν τους κρινω ετσι στην πραγματικη ζωη απλως στα anime υπαρχει παντα η δυνατοτητα για μια πιο ανεμελη θεωρηση του πραγματος. Την κρινω σαν συνολο....Λοιπον σου ερχεται πμ ετοιμασου!
Ιούλ 16 2008 03:01
iristella → Franklin
Ειμαι στο Διεθνολογικο στο Παντειο...... Εσυ? Σπουδαζεις? Ποσων χρονων εισαι αν επιτρεπεται........ Μωρε και εγω καταλαβαινω γιατι την συμπαθειτε ασχετο που δεν συμφωνω.... Απλα πιστευω οτι παντα ειμαστε υπευθυνοι για οσα κανουμε και πολυ σπανια υπαρχουν δικαιολογιες........
@doulis........... ειπες κατι για force douli kun?????? Come over to the Light side dear........:hahaha:
Ιούλ 16 2008 02:53
Franklin → iristella
χεχεχεχε! Παντως ειλικρινα την καταλαβαινω τη θεση σου! Και οπως σου ξαναειπα με εχεις εντυπωσιασει! Τι σπουδαζεις αν επιτρεπεται?
Ιούλ 16 2008 02:26
iristella → Franklin
ναι με την μισα μου βγαινουν λιγο ευκολα ειναι η αληθεια..........XDDDDDD
Oχι οτι γενικα βαζω δαχτυλα κατω αλλα λεμε τωρα............
Ιούλ 16 2008 02:23

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται