Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → tsintori
Οhayo tsintori kun.......Watashi wa R desu!!!! Ναι καλε χαβαλε κανουμε γενικα απλα σε μια φαση νομιζα οτι οντως παρεξηγηθηκες.... Πιστεψε με δεν φωναζω ουτε την λεω σε αλλον ευκολα..Και αν τυχει κατι τετοιο ειναι αλλος ο τονος μου τελειως οποτε τον ξεχωριζεις.......XDDDDD
Ιούλ 19 2008 10:04
tsintori → iristella
Morning morning. Τι κάνεις; να σε λέω από δω και πέρα "R"; Α και εγώ πλάκα προσπαθώ να κάνω. Απλώς μπορεί καμιά φορά να ακούγομαι πιο σοβαρός.:colddd::colddd:
Ιούλ 19 2008 09:53
Umi no Ossan → iristella
Ε τωρα τα παραλες !!!!! Ποτε δεν σκοτωσες κοσμο το πρωι...Μονο το βραδακι !!!!!
Ιούλ 18 2008 14:47
iristella → Umi no Ossan
Ξερω και εγω βρε douli? τον ειδα τον tsintori που το πηρε στα σοβαρα και σκεφτηκα μην αναβοσβηνει καμια ενδειξη κατω απο το avatar μου που να λεει " I kill people before breakfast"
Ιούλ 18 2008 14:05
Umi no Ossan → iristella
Μεταξυ μας sensei δεν χρειαζονται τετοιες διευκρινησεις....Που σου ηρθε ομως τωρα αυτο;;;;
Ιούλ 18 2008 14:03
iristella → Umi no Ossan
Οι douli kun........ Να σου πω...... Το ξερεις οτι κανουμε πλακα και σε πειραζω ε????
Ιούλ 18 2008 13:52
ichigo13 → iristella
Thanks Iri-chan και σε 'σένα εύχομαι καλές διακοπές αν πάς κάπου και καλό one piece!
Ιούλ 18 2008 12:38
iristella → Melkor
Καλημερα!!!! Στα αντιστοιχα threads μπαινω μονο στα Manga Και τις γενικες συζητησεις....γιατι με τα επεισοδια εχω φαει φρικη με τα fillers Και κανω αποχη. Στα γκρουπ το παλευω.... Δεν λεω οτι το καταφερνω παντα αλλα κανω φιλοτιμες προσπαθειες..... Εσυ πως εισαι ολα καλα?????
Ιούλ 17 2008 14:12
Melkor → iristella
καλημερα! δεν προλαβαινω να μπω στα ναρουτο, μπλιτς τοπικς κια στα γκρουπς, οποτε ελπιζω να κρατας καλα τα πραγματα στη θεση τους
Ιούλ 17 2008 14:07
iristella → tsintori
Καλο DN ευχομαι........ Τι να πω... Θα το ξαναπαλεψω πιο μετα και θα σου πω. Τωρα για την βαρεμαρα κοιτα... Συνηθως εγω τις τοσο μεγαλες απαντησεις τις αποφευγω. Ετυχε ομως και με μπριζωσε (με την καλη εννοια) ο Zoro στο συγκεκριμενο θεμα οποτε οταν μια συζητηση γινεται πολυ ενδιαφερουσα δεν προσεχεις ποσο πολυ γραφεις απο ενα σημειο και επειτα......
Ιούλ 16 2008 21:15
tsintori → iristella
Δοκίμασα και με explorer αλλά τπτ. Καλά δεν πειράζει. Πάντως ένα πράγμα θέλω να ξέρω. Δεν βαριέστε όταν τα γράφεται; Πάω να συνεχίσω το Dn. Tα λέμε αργότερα.
Ιούλ 16 2008 21:12
iristella → tsintori
ΕΕμμμμ δεν τα μετρησα κιολας.......... Δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο. Απλα απανταω στα σημαντικα του σημεια....... XDDDDDDDD Αλλον browser δεν χρησιμοποιεις?
Ιούλ 16 2008 21:03
tsintori → iristella
Και πάλι δεν ανοίγει αλλά μπορώ να φανταστώ. Δηλαδή πόσο μεγαλύτερο απ' του Zoro ήτανε;
Ιούλ 16 2008 20:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται