Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → OdyMonaxos

yup ολα οκ
Jan 23 2012 13:48
Photo

OdyMonaxos → iristella

Lucky, έβγαλα το κείμενο της τζίφρας, δεν έχω photoshop για resize. Είμαι μέσα;
Jan 23 2012 13:46
Photo

iristella → OdyMonaxos

Λογικά θα πρέπει να υπάρχουν. Παραδείγματα δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα. :)
Jan 23 2012 13:19
Photo

OdyMonaxos → iristella

Δε μου λες, πέρα από τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες εκδόσεις, υπάρχουν και περιοδικά που βγαίνουν ανά 2 εβδομάδες;
Jan 23 2012 04:15
Photo

Orion19 → iristella

Το ίδιο μανάρι που έχω και στο blog μου, και στην profile pic. Σε έκδοση 2001. ;)
Jan 23 2012 03:06
Photo

iristella → Orion19

Τι μαναράκι είναι αυτό στο set σου; Eίναι το ίδιο το κλασσικό σε αγνώριστη έκδοση ή νέα άφιξη;
Jan 23 2012 03:03
Photo

Lokeiristella

δε κανει μου πειραζουν το ελκος :(
Jan 21 2012 22:25
Photo

iristellaLoke

χαπάκια για την πίεση-προσφορά του καταστήματος. XD
Jan 21 2012 21:46
Photo

Lokeiristella

onee-chan μη μου σβηνεις τα ποστ, ταραζομαι ( ακομα και αν εχεις δικιο).. ps. ακομα να βρεις τη [s]εξυπναδα[/s] βλακεια που εχω κανει σε ενα απο τα thread αυτης της season..
Jan 21 2012 21:44
Photo

iristellamono

[YOUTUBE]Zbt2hnHE_80[/YOUTUBE] Tsssoooo cute. [spoiler] άμα δεν είχε και το ενοχλητικό μωρό στη μέση.../oldhabits die hard[/spoiler]
Jan 21 2012 14:01
Photo

Serestrum → iristella

spank... spankspankspankspank!!!
Jan 20 2012 17:48
Photo

Night Wizard Sealiristella

Από που να πιαστείς να βρεις ένα στήριγμα, μια ελπίδα;!:hahaha: Εντάξει νομίζω πως ξέρεις ότι συνήθως δεν τα σηκώνω αυτά, αλλά είπα να κάνω μια παραχώρηση... [SPOILER][IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/wax-seal-mark.jpg[/IMG] [/SPOILER] *coughs* :P
Jan 19 2012 14:00
Photo

iristellaNight Wizard Seal

[CENTER][quote]Yo [COLOR=Magenta][B]dawg.[/B][/COLOR] Να σου πω και το εξής τώρα: νόμιζα ήσουν κοπέλα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑ![/quote] Σε λέει σκύλο όταν είναι ξεκάθαρο ότι είσαι φώκια. Οι ελπίδες μου γι αυτό το forum εξανεμίζονται. [YOUTUBE]ElWceyQO6_Y[/YOUTUBE] *κοίτα τι βρήκα* [/CENTER]
Jan 19 2012 13:32
Photo

Serestrum → iristella

[SIZE=7][COLOR=White][B]spanks spanks spanks spanks spanks spanks[/B][/COLOR][/SIZE]
Jan 17 2012 19:09
Photo

iristella → OdyMonaxos

1) Στο μέτρο που το κοινό υπαγορεύει τις τάσεις στην τηλεόραση μέσω της θεαματικότητας φυσικά. 2) Well δεν νομίζω κανείς να αγοράζει κάτι το οποίο δεν του αρέσει. XD Αυτό δεν αναιρεί ομως το ότι μπορώ να αγοράσω κάτι αλλά παράλληλα να περιμένω κάτι περισσότερο από το genre. Στο άλλο με παρεξήγησες. Ηθελα να πω ότι δεν μου κάνει εντύπωση η ύπαρξη των hentai, όπως δεν μου κάνει εντύπωση το ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο πώς θα αποδώσεις κάποια πράγματα με animation και κανονική ταινία. Εξακολουθώ όμως να μην βλέπω το πώς αυτό σηματοδοτεί κάποιου είδους αποδοχή από μέρους των media. 3) Cultural notes υπάρχουν ακόμη και σε μη κοινωνικά είδη. Όταν για παράδειγμα θα διαβάσεις σε ένα manga για τις Office ladies θα σου φανει πάρα πολύ περίεργο γιατί χρήζει ειδικής αναφοράς. Αν όμως ξέρεις τι εστί office lady στην Ιαπωνική κουλτούρα και με ποιά έννοια χρησιμοποιείται it will make sense. Kαθόλου άκυρο. Πχ στο forum πολλές λένε για τον Light του DN ή για την Misa αντίστοιχα, αλλά αν έβλεπαν έναν διάσημο υπέρ της θανατικής ποινής θα το αποδοκίμαζαν. Δεν είχα κάτι. Τρέξιμο απλά και κουράστηκα. :)
Jan 16 2012 18:16