Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → iristella
Οχού~~~Τι είσαι εσύ ρε? Ή σου αρέσει τόσο πολύ το Naruto ή σου αρέσουν τα posts μου. Διάλεξε.
Ιαν 14 2012 19:00
Kalamaris → iristella
[QUOTE][I][SIZE=1](να μην προσπαθούσες να αποκεφαλίσεις τον [B]Κalamari [/B]παράλληλα και θα περνάγαμε ζάχαρη εδώ μέσα)[/SIZE][/I][/QUOTE]Χμμμ no that i dislike it αλλα οποτε βλεπω να γραφουν ξερω γω "οπως ειπε ο kalamaris" με πιανει μια περιεργη φαγουρα στο σβερκο.Στο "τον kalamari"σχεδον γελασα:hahaha:
Damn the day i used greeklish αλλα anyway προτιμω να με αναφερουν ως ο καλαμαρης-τον καλαμαρη(ποσο χρονο παιζει να χω για να ασχολουμαι με αυτο...)
Ιαν 14 2012 14:44
OdyMonaxos → iristella
Την επόμενη φορά θα πάρω την Slan ρε, αφού είναι θέμα ομορφιάς. Θα πετάω ατάκες του στυλ "τι μίσος, τι δύναμη, τι δολοφονικό ένστικτο, κρίμα που δεν μπορεί να γίνει δικός μας" και "κάρφωσέ με με αυτό το τεράστιο παλούκι"!!!
Ιαν 14 2012 03:45
iristella → OdyMonaxos
E μα είναι λίγο κακάσχημος. XD
Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Τα προηγούμενα ήταν πολύ πιο challenging και intriguing. Σε αυτό κάθε μέρα σχεδόν βρίσκαμε δολοφόνο.
Ιαν 14 2012 03:41
OdyMonaxos → iristella
Τουλάχιστον ήσασταν καλοί μ' εμένα. Κι ας είπες πως στον καψερό τον Void έχουν κάνει πειράματα.
Σε σχέση με τα παλιά, ήταν από τα απολαυστικά ή τα άσχημα;
Ιαν 14 2012 03:36
OdyMonaxos → iristella
Κσι για μένα, απλά ρωτάω και την έμπειρη. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και ρούκι στο παιχνίδι.
Ιαν 14 2012 03:25
OdyMonaxos → iristella
Και απ' όσο καταλαβαίνω, είναι ήρεμη κατάσταση σχετικά με άλλα after-games;
Ιαν 14 2012 03:18
Black Kaiser → iristella
[QUOTE]την [B]βασιλική μας πεταλούδα[/B] που μας άφησε νωρίς [/QUOTE]
Just noticed. Μην είμαι δολοφόνος και στο επόμενο παιχνίδι, Ευχήσου να μην είμαι. :P
Ιαν 14 2012 02:28
iristella → Kamen Tantei Zura
Kατηγορίες υπάρχουν λίγο πολύ κάθε χρονια. Don't let it get to you. :) Απλά κλήρωσε σε σένα φέτος. Koίτα στο επόμενο μπορεί να υπάρχει πιο πολύ πλάκα. XD
Ιαν 14 2012 02:14

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται