Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Orion19

Από τα χεράκια σου ori chan Και ας είναι και μαστίγιο! XDDD <333333
Feb 08 2009 04:03
Photo

iristella → neo^

:hi:Σχετικά με την απορία σου στο bleach latest chapter thread. Στο thread πέφτει ξεκαθάρισμα γιατί μεγάλος αριθμός των post ουδεμία σχέση έχουν με bleach manga, και δεν προσφέρουν κατά κανένα τρόπο στην προώθηση και παραγωγική συνέχιση της συζήτησης (πέρα από ότι απαγορεύεται ξεκαθαρα από τους [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html"]κανόνες του forum[/URL] that is). Προκειμένου λοιπόν να μειωθεί ο συνολικός όγκος του thread να βελτιωθεί η γενικότερη εικόνα του, αλλά και να αποτραπούν μελλοντικά κρούσματα spamming με σκόπό την συσσώρευση post αποφασίστηκε γενικό ξεκαθάρισμα. Για ότι άλλες απορίες έχεις feel free να επικοινωνήσεις μαζί μου ή με κάποιο άλλο μέλος της anime//gr team με vm ή pm και όχι με Off topic post μέσα στο thread (θα σβήνονται αυτομάτως). Ελπίζω να σε κάλυψα!!! Have fun!:drink:
Feb 08 2009 02:27
Photo

Tea-chaniristella

"Lol at Τeachans comment about Sasuke. Η ευρηματικότητα στα σχόλια σου με αφήνει άφωνη κοπελιά![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] Τρέφει ανάλογη συμπάθεια για τον χαρακτήρα με αυτην που έχω εγώ για τον Jiraiya!!!" Ευχαριστώ, προσπαθώ!:hahaha::hahaha:
Feb 07 2009 14:51
Photo

Orion19 → iristella

Twas about friggin time! Να σου δανείσω το ακριβό μου το μαστίγιο ή έκανες και εσυ upgrade εν όψη της προαγωγής; We place ourselves in your care, my wuv!
Feb 07 2009 13:51
Photo

iristella → zade

Ε ναι μωρέ κατάλαβα ότι απλά ζήλεψες επειδή όταν το έκανες εσύ δεν σου έδωσαν θέση εξουσίας οπότε είπα να δείξω μεγαλοψυχία :P... Άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω. Τhanks και πάλι
Feb 07 2009 11:49
Photo

zade → iristella

Λογικό μου ακούγεται . Τι λόγο είχες να παρεξηγηθείς επειδή αποκάλυψα δημόσια ότι κοιμήθηκες με τον admin προκειμένου να αποκτήσεις θέση εξουσίας . Ποιός παρεξηγείται άλλωστε με με τέτοια θέματα. Καλή τύχη σαν mod.
Feb 07 2009 11:43
Photo

iristella → zade

Ευχαριστώ για τις ευχές να σαι καλά :gotit:... Ιt s ok δεν παρεξηγήθηκα, δεν είχα λόγο άλλωστε... Ο οdin εννοεί την πράσινη μπάρα που αντικατέστησε την μπλε...
Feb 07 2009 11:38
Photo

zade → iristella

Κατ αρχην μην με παίρνεις σοβαρά , δηλαδή μην παρεξηγείσαι με αυτά που λέω. Ξέρεις με ποιό τρόπο τα λέω και πως τα λέω. Καλή δουλειά από δω και πέρα. Και τι λέει το παιδί-καλόγερος για νέο user bar ; Εγώ δεν το είδα. Που είναι ;
Feb 07 2009 11:20
Photo

iristellaKenny

Mα στο δικό του προφίλ την έβαλε την pic της asuka mono san! δεν υφίσταται προσυλητισμός. Προσυλητισμός θα ήταν εάν την έβαζε στο δικό σου προφίλ πχ. Τhanks kenny for the toblerone btw!!! I fully enjoyed it :333
Feb 07 2009 04:17
Photo

Kennyiristella

[i]In any case να σας πληροφορήσω ότι το thread θα περάσει από σταδιακό καθάρισμα από την αρχή μέχρι την τελευταία σελίδα[/i] Iristella means business. Φά' τους τους spammers! :hahaha: [B]Edit:[/B] Oh, and have some chocolate! *gives iristella a big Toblerone*
Feb 07 2009 04:07
Photo

iristellaKenny

Δικηγόρος του διαβολου...εεε της Asuka ήθελα να πω: Κατά τους ελληνικούς νόμους η "Ανεξιθρησκεία" αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα από το [URL="http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85&action=edit&redlink=1"]Σύνταγμα της Επιδαύρου[/URL] το [URL="http://el.wikipedia.org/wiki/1822"]1822[/URL] και ακολουθεί μέχρι σήμερα. Ωστόσο, ειδικά από το 1975 το Σύνταγμα δεν κατοχυρώνει μόνο την ανεξιθρησκεία αλλά και την ελευθερία λατρείας για τις γνωστές θρησκείες στο ελληνικό κράτος. [συνήγορος mode/off] ps I accept chocolates as a fee
Feb 07 2009 04:03
Photo

Mad_Hatteriristella

πεσμου μολις τελιωσεις με το bleach, θελω να δω σε ποσα Post θα πεσει o roriconfan:hahaha::hahaha:
Feb 07 2009 01:00
Photo

iristellaMad_Hatter

Και αυτό και το Naruto subforum. Kαι εννοώ όλα τα threads. Μasochism over 9000 λέμε... Και φαντάσου ξεκίνησα από το Bleach manga γιατί είναι το μικρό subforum σε σχέση με τo Naruto οπου γίνεται ο κακός χαμός.
Feb 07 2009 00:57
Photo

Mad_Hatteriristella

[I]In any case να σας πληροφορήσω ότι το thread θα περάσει από σταδιακό καθάρισμα από την αρχή μέχρι την τελευταία σελίδα [/I] jesus θα καθαρισεις 58 σελιδες?????
Feb 07 2009 00:53
Photo

iristellaAnelis

Eυχαριστώ πολύ anelis san!! Να σαι καλα!
Feb 07 2009 00:38