Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → iristella

Όλο online σε βλέπω στο φόρουμ αναρωτιέμαι αν προτιμάς να "καθαρίζεις" threads απ'το να διαβάζεις για τις εξετάσεις σου. :O Anyway ελπιζω να πάνε όλα καλά πέρνα και από κάνα msn να πεις κάνα γεια μια στο τόσο. Εγώ ακόμα περιμένω αποτελέσματα, και άρχισα ήδη μαθήματα πάντως.
Feb 14 2009 04:19
Photo

iristella → kakashi sensei

Thanks for the friend request!!!!!! Ηοw are you doing?
Feb 14 2009 02:37
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Όχι παίζουμε XDDD !!!!!!! Eίπαμε κάνουμε δουλειά δεν κολλάμε μπρίκια! Εννοείται ότι δεν είναι επί του προσωπικού πιουχ2 chan και εννοείται ότι ότι λέω δεν το λέω με άσχημο τρόπο. Και εγώ περιμένω και περίμενα όλη την νύχτα αλλά δεν μου την εκαναν την χάρη. Το καλοκαιρι 1997 είναι το πότε ξεκίνησε να εκδίδεται το manga.....
Feb 13 2009 14:15
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Feb 13 2009 14:13
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ΑΜΑΝ Ο ΣΙΦΟΥΝΑΣ!! Καλα ντε μη βαρας, δεν το χα δει! Και ηθελα να σιγουρεψω οτι δεν υπαρχει καποιος αλλος που το διαβασε και γω καθομαι και ξενυχταω κυριες και κυριοι ΝΑΙ και περιμενω! (το tag summer 1997 τι ειναι; )
Feb 13 2009 14:11
Photo

iristella → Barbara

Kaλημέρα και από εμένα.... Μια χαρά είμαι, διάβασμα πέφτει. Εσύ πως τα περνάς? Ευχαριστώ για τις ευχές!
Feb 13 2009 12:29
Photo

Barbara → iristella

Καλημέρα μετά από πολύ καιρό..!! Τι γίνεται όλα καλα;;; Α! και συγχαρητήρια
Feb 13 2009 11:45
Photo

Nighteyesiristella

:hahaha::hahaha:
Feb 12 2009 19:52
Photo

iristellaNighteyes

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται:hihi2:.... Moυ φαίνεται στα thread που ποστάρουμε και οι δύο είναι το θέμα ποια θα προλάβει την άλλη :hahaha:
Feb 12 2009 19:49
Photo

iristellaMad_Hatter

Από όσο ξέρω ο Pain έχει ήδη εμφανιστεί στο anime. Από εκεί και πέρα εφόσον δεν δείχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο όπως πχ το περιεχόμενο της Sig σου δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι ότι βγαίνει κάποιο δραματικό συμπέρασμα για την εξέλιξη των γεγονότων στην σειρά.
Feb 12 2009 19:26
Photo

Mad_Hatteriristella

iri, να σε ρωτισω, υπαρχει περιπτωση να μου την πει κανας mod επειδη εχω τον pein avatar?Ξερεις naruto manga spoilers και τετοια.
Feb 12 2009 19:24
Photo

Mad_Hatteriristella

ah, no problems, παω να το αλλαξω :P
Feb 12 2009 18:14
Photo

iristellaMad_Hatter

Ασε το είδα και έφαγα φρίκη, πραγματικά τρελή απογοήτευση. Περίμενα να έχει δώσει λίγο περισσότερη έμφαση........ Διόρθωσε το post σου λίγο στο bleach latest chapter btw as in make it show your opinion better and mind your language [ /nerve cracking moderator mode] ....
Feb 12 2009 18:05
Photo

Mad_Hatteriristella

τα φτερα καλα ηταν, αλλα το φορεμα??????????Δηλαδη ελεος 10ος ποιο δημοφιλης χαρακτηρας ειναι, δωσε λιγο παραπανω χρονο να τον σχεδιασεις.........
Feb 12 2009 17:56
Photo

jedimastermaniac → iristella

xmmm Θενκς καταρχάς :p άσε μην το ψάχνεις αύριο θα ψαχνόμαστε για τον επόμενο τόμο τι παίζει οπότε ότ λέμε τώρα αύριο πάλι άλλα θα λέμε :)
Feb 12 2009 17:52