Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ελλη μου λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων (ακα εξεταστικής) δεν είμαι free. Ηθελα πολύ να έρθω αλλα λογοι ανωτερας βιας με εμποδίζουν......
Φεβ 06 2009 01:01
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

btw αυτη την κυριακη σχεδιαζουμε μιτινγκακι.... Εισαι φρι?
Φεβ 06 2009 00:57
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Sankyuu dear... :333 Na σαι καλά έλλη μου!
Φεβ 06 2009 00:25
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

THE DUCK? κι ελεγα γιατι ειναι μια πρασινη Ιριστελλα στο προφιλ μου!! Omedetou! :D
Φεβ 06 2009 00:01
Φωτογραφία

Radagast → iristella

Όλα καλά μωρέ. Αύριο ξεμπερδεύω για την ακρίβεια, ξενύχτι σήμερα δηλαδή και λίγο δουλειά αύριο μεσημέρι και μετά χαλαρώνω κάπως. Πάντως πέρα απ'την πλάκα έριξα μερικά 10-12ωρα αυτό το week ξενύχτια διάβασμα ως τις 8 το πρωί κάτι τέτοια άκυρα. Δεν έβγαινε αλλιώς. (κλασικός ελληνάρας που τα άφησε ψιλοτελευταία στιγμή βλέπεις γιατί καλοπέρναγε τα Χριστούγεννα)
Φεβ 05 2009 22:19
Φωτογραφία

iristella → Dxs

Lol δεν σε είχα κάνει friend τόσο καιρό... (aφηρημάδα ftw)... Anw thanks για το request!!!
Φεβ 05 2009 22:02
Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

είπες κάτι???:bleh::whistling: (γκουχ check your sig γκουχ) :hahaha:
Φεβ 05 2009 21:58
Φωτογραφία

iristella → Radagast

Arigato Gozaimasu sensei!!! Ναι προσπαθώ να συνδυάσω το να μάθω τα του forum με το να διαβάσω καμια σελίδα.... Εσύ πως τα πάς? Όλα καλά? Ξεμπέρδεψες με υποχρεώσεις?
Φεβ 05 2009 21:50
Φωτογραφία

Serestrum → iristella

ετσι... ο πρωτος mod που πεφτει στα γονατα να με ευχαριστει... παμε για admin τωρα...
Φεβ 05 2009 21:50
Φωτογραφία

iristella → Serestrum

Τhanks doc...... I m already downloading....
Φεβ 05 2009 21:46
Φωτογραφία

Radagast → iristella

Πως πάνε οι εξετάσεις; Απ'ότι κατάλαβα δεν πάνε, μιας και τώρα θα έχεις και δουλειά με το φόρουμ. ^^ Gz πάντως είδα ήδη άρχισες και τα lock. :) (msn το κατήργησες πάντως)
Φεβ 05 2009 21:44
Φωτογραφία

Serestrum → iristella

ροδακινι ιτ ιζ Satanekolove... συγκεκριμενα απο το Prequel : Dogs - Stray Dogs Howling In The night. μετα παει και η σειρα Dogs : Bullets & Carnage ενω αναμεσα ειναι ενα Oneshot... στο Mangafox θα τα βρεις ολα σε ενα νοικοκυρεμενα...
Φεβ 05 2009 19:27
Φωτογραφία

iristella → Serestrum

Ροδακινί and that s my final offer.... Thanks for the info btw....
Φεβ 05 2009 19:19
Φωτογραφία

Serestrum → iristella

ροζ...? ειμαι ωραιος με πορτοκαλι...? βολευεσαι? η εικονα ειναι απο το Dogs, Satanlove...
Φεβ 05 2009 19:00
Φωτογραφία

iristella → GeRi

ΌΠου να ναι ξεκινάω... Και έχω λιώσει στο διάβασμα. Well η βαρεμάρα δεν είναι πάντα κακό πράγμα... Τις καλύτερες και πιο κουλές ιδέες σε περίοδο βαρεμάρας της είχα XDD
Φεβ 05 2009 18:57