Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

Ι already did..... Ρεεεε σαν φορεμα είναι το πανωφόρι του Ulqui.... >.< Δεν φαίνεται πολύ καλά αλλά μου αρέσουν τα φτερά προς το παρόν. Ανυπομονώ να δω αυριο το chapter....
Φεβ 12 2009 17:51
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

διαβασε το bleach latest chapter, εχει το release του ulqi
Φεβ 12 2009 17:40
Φωτογραφία

iristella → jedimastermaniac

Hello! Καλωσήρθες στο forum και καλή διαμονή. Σχετικά με το post σου στο Naruto Latest chapter να σου πω ότι το spoiler το οποίο είχε ποστάρει ο Rin είναι 99% fake (αυτό με την Ηinata) και το αληθινό έχει ποσταριστεί ήδη από τον Hatake_Kakashi. Στο λέω επειδή είδα ότι σχολίασες το fake και δεν είπες κάτι για το αληθινό οπότε σκέφτηκα μήπως δεν το είδες και θέλεις να κάνεις edit στο post σου.
Φεβ 12 2009 14:29
Φωτογραφία

Lokeiristella

hmm βασικα το γατι ζει μεσα στο κτηριο αρα καποιος το εφερε η ειναι παιδι απο καποια απο τις γατες τους. Αυριο θα ρωτησω, ωστε να μαθω και για το κτηνιατρο (αν και κατι πρεπει να εχει γτ το πιανει δ*****)...
Φεβ 12 2009 04:54
Φωτογραφία

iristellaLoke

Λοιπον γενικά απο την στιγμή που το μάζεψες πάει τελείωσε. Μην αγχώνεσαι δεν ειναι κατι το τραγικό. 1. Ο κτηνιατρος ειναι κατι που το πηγαινεις μια φορα το εξάμηνο εκτός απροοπτου. 2. τα γατιά δεν κατουράνε. Ειδικό χωματάκι εχουν και πάνε κατευθείαν σε αυτό. Εγω την δικιά μου την εβαλα σπιτι. Της εδειξα το καλαθάκι με το χωματάκι και το έπιασε με την μια το νοημα. Και άλλον ενα γατο που είχα το ίδιο είχε κάνει. 3. Για γρατζούνισμα πάρτου ένα ειδικό στύλο να έχει η δωστου ένα αντικείμενο να βγάζει το άχτι του εκεί. Αν το δεις να το κάνει αλλού μια ξυλιά στον πωπο θα το κάνει να το πιάσει το νόημα.
Φεβ 12 2009 04:10
Φωτογραφία

Lokeiristella

το μπουλο δλδ γιατρε? μωρε δε θα με χαλαγε να το παρω, αλλα 1 πρεπει να δω τα περι κτηνιατρου 2. ετσι και μου κατουρισει 3. σπασει/ γρατζουνησει τπτ η υπομονη μου/ αγαπη μου για τα ζωα θα εξαφανιστει σε dt και μετα θα παμε σε... για τα νυχια του εχω δει οτι του αρεσει ενα ειδος χαλιου που εχω που δε με πειραζει να το κανει, αλλα τη τουαλετα του και να του παρω τα διαφορα, θα χαμπαριασει ή θα εχουμε ιστοριες?
Φεβ 12 2009 03:49
Φωτογραφία

iristella → lily

Ευχαριστώ πολύ Lilly san να σαι καλά!
Φεβ 11 2009 07:44
Φωτογραφία

Black Kaiser → iristella

Εντάξει, δεν πηγαίνει χαμένη η "δουλειά". Εσύ έβαλες και παράδειγμα στο πόστ σου. Κάτι είναι και αυτό :p :)
Φεβ 11 2009 00:08
Φωτογραφία

zade → iristella

Σου μίλησε και γι αυτό ο Dante ; Μα μου είχε πει ότι θα παρέμενε μεταξύ μας ! Το αποκάλυψε όμως. Τελικά ούτε έναν άγνωστο τύπο που συνάντησες τυχαία στο ίντερνετ δεν μπορείς να εμπιστευτείς στις μέρες μας . Αλλά εντάξει είσαι μεγαλόψυχη . οπότε το εκτιμώ αυτό. :P
Φεβ 10 2009 11:57
Φωτογραφία

lily → iristella

Allo!!! Ειδα οτι εγινες πρωτοσέλιδο και ηθελα να σου δωσω συγχαρητηρια!!! :-Ρ Αντε! τα καλυτερα!!!
Φεβ 10 2009 10:28
Φωτογραφία

jimmare → iristella

Ευχαριστω. Δεν πολυμπαινω γτ ειμαι χαλια +_+
Φεβ 09 2009 21:08
Φωτογραφία

iristella → jimmare

thank you jimmare kun!!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα. Περαστικούλια!
Φεβ 09 2009 16:02
Φωτογραφία

jimmare → iristella

Συγχαρητηρια για την προαγωγη :) Ημουν αρρωστος και σημερα το εμαθα.
Φεβ 09 2009 15:13
Φωτογραφία

iristella → Nami-Swan

Eυχαριστώ πολύ!!! ^^
Φεβ 08 2009 16:42
Φωτογραφία

Nami-Swan → iristella

συγχαρητηρια
Φεβ 08 2009 15:46