Community Status Updates
iristella → ichigo13
Καλό κουράγιο και καλή δύναμη για το πανεπιστήμιο. Καλορίζικο το αυτοκίνητο!!!
Feb 07 2009 00:31
tsintori → iristella
Ευχαριστώ πολύ. Το διάβασμα καλά πάει. Καλή επιτυχία και στην εξεταστική σου. Θα το κατεβάσω μάλλον αύριο και θα σου γράψω. Καληνύχτα....
Feb 07 2009 00:25
iristella → tsintori
Έλα μου... Sorry Που δεν απάντησα πιο πριν αλλά είμαι σε φάση μελέτης και περισυλλογής οπότε όσο multitasker Και να είμαι η ταχύτητα μου έχει πέσει.
Ευχαριστώ για τις ευχές!!! Να σαι καλά tsi kun! Εσύ πως πας με το διαβασμα?
Για το Maria Holic κατέβαζε από [URL="http://www.lolipower.org/"]lolipower[/URL]. Kαλή ποιότητα από gg μεγάλες ταχύτητες και όλα αυτά μόνο με ένα κλικ.
Have fun και περιμένω εντυπώσεις...
Feb 07 2009 00:15
tsintori → iristella
Γεια και πάλι. Τελικά είπα να κατεβάσω το Maria Holic. Θα μου πεις ένα site που να έχει τα επεισόδια σε καλή ποιότητα; thanks.
Feb 07 2009 00:01
tsintori → iristella
Σου πάει το πρασινάκι στο όνομα. Άντε καλή επιτυχία με το έργο σου. Μημ σε χάσουμε όμως!!!!!!!!!!!!
Feb 06 2009 14:46
GkLoc → iristella
Iri Mod???:OMG3::OMG3::OMG3:
Πολυ καλη επιλογη δεν λεω,συγχαρητηρια και χαλαρα με τα μαστιγια:himitsu:
Feb 06 2009 13:13
ichigo13 → iristella
Καλά μωρέ μια χαρά!Άσε τελειώσαμε την εξεταστική στις 1 Φλεβάρη και ξεκινησαμε στις 2 -_- έλεος....!!
Βρες μου μια σχολή μια σχολή που να τελειώνει τόσο γρήγορα και να ξεκινάει τόσο γρήγορα....Είμαστε πολύ καμένοι..
Α..επίσης τώρα είμαι Αθήνα...για το Σ/Κ για να φέρω το (πρώτο) αμάξι μου στην Κρήτη...:P
Oυφ αυτά είναι α νέα μου :)!
Feb 06 2009 13:02
Mad_Hatter → iristella
cant handle the truth huh?Αντε να στη κανω την χαρη να τον αφησω υσηχo, θα βαλω μια αλλη ωραια προσωρινα :P
Feb 06 2009 06:57
iristella → Mad_Hatter
Παλικάρι η sig σου είναι εκτός ορίων του forum.... Άλλαξε την (σε κάτι πιο κόσμιο) γιατί θα στην σβήσω (όπως βλεπεις τα όρια παίζει και να μην είναι οι διαστάσεις) XDDD
Feb 06 2009 06:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ah ελα ρε γαμωτοοοο... πφφφφ... ατιμη παιδεια, ρημαζεις τις ανθρωπινες σχεσεις!
Αντε, καλη συνεχεια και θα τα πουμε συντομα (τελειωνε τις εξεταστικες, εχουμε να δουλεψουμε τον σειριο για τα διαστροφικα αποτελεσματα των εξισου διαστροφικων τεστ που δημιουργει με τους αρρωστημενους φιλους του ακα νικο!) καληνυχτα Ειρηνη!!
Feb 06 2009 01:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed