Community Status Updates
iristella → Satou no Kumo
Καλησπέρα! Το συγκεκριμένο σετάκι το βρήκα τυχαία καθώς αλώνιζα στο Forum του Mangafox αν θυμάμαι καλά (το gif στην sig ήταν προσφορά γνωστού που το είχε βρει online και μου το πάσσαρε). Το προηγούμενο από Dogs ήταν Custom made από κάποια ευγενική ψυχή που έφαγε πρήξιμο.
Γενικά συγκεκριμένη πηγή για artwork δεν έχω... Κανά Danbooru, Konachan, Minitokyo, 4chan (που κυκλοφορούν κάτι επικά αν είναι κανείς τυχερός και τα πετύχει), Animepaper, Deviant art, και στα forum γενικότερα καθώς lurkarw.
I hope I helped.
Sep 13 2009 20:00
Satou no Kumo → iristella
[COLOR=Navy]domo...μια ερωτησουλα
τις υπογραφες σου τις βρηκες τυχαια ή εχεις πηγη για artwork; :D[/COLOR]
Sep 13 2009 19:54
mono → iristella
:hahaha::hahaha::hahaha:
Σοβαρά τώρα...Κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό:oo:
Sep 13 2009 04:53
iristella → mono
Δεσποινίς παρακαλώ να βγείτε απο το κεφάλι μου XD. To ίδιο ετοιμαζόμουν να βάλω στο anime pic trivia XD
Sep 13 2009 04:49
iristella → Kenny
soooo i heard you like pink panther... and i am dropping this here
[spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/2pink.jpg[/IMG] [/spoiler]
toasting in legendary conv. ^w^
Sep 12 2009 15:35
Mad_Hatter → iristella
Ναι εμιαζε αρκετα.Bloodhound δεν εχω διαβασει ακομα, γενικα τωρα με την εξεταστικη εχει πεσει ο ελευθερος χρονος, και εχω αφησει και το MPD Psycho στην αρχη ακομα, οπως και καμποσα αλλα, μονο Τα Ongoing Κοιταω, και κανα συντομο manga.
Απο το Neji το πρωτο arc Μου αρεσε πιο πολυ, γενικα μου αρεσει το human experimets thing.Η σκηνη ειδικα που βγαζει ο batsu το αριστερο του ματι και το πεταει στη sonia ηταν ολλα τα λεφτα.
Sep 12 2009 02:17
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White][B]Αχ χαίρομαι που σου άρεσε. Το arc με τις κούκλες στο τέλος τέλος δεν σου θύμισε λίγο το orchestre Royale de guignols?[/B][B] Kαι ναι η φράση που λες ήταν πολύ ωραία. Το Bloodhound το έχεις διαβάσει? Και τι εντυπώσεις έχεις από το MPD Psycho?[/B][/COLOR]
Sep 12 2009 01:47
Mad_Hatter → iristella
Πριν λιγο τελιωσα το Neji.Τα σπασε, αλλα γιατι τοσο λιγο....μονο ενα vol :(
Ειχε και μια απο τις πιο ωραιες ατακεσ που εχω ακουσει εδω και καιρο
"whatever it is, every creature who is denied the right to live will certainly be more attached to life than anyone else"
Sep 12 2009 01:42
evaofadawn → iristella
ευχαριστώ πολύ βρε!!!!
κ για τη βοήθεια με τα links (δεν τα δοκιμασα ακόμα but i have faith in you!)
ε, μα ναι! τόσο ωραία σχέδια μοιάζουν περιορισμένα ώρες ώρες! Σήμερα εν τω μεταξύ, πήγα σε ένα μαγαζάκι το οποίο έχει μόνο manga k anime είδη, κ τυχαίνει να είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου κ ούτε που το ήξερα!!!! πήρα λοιπόν, το 11 από Bleach -στα αγγλικα- για να μου βρίσκεται προχειρο κ σκεφτόμουν, λυγμ λυγμ, μα γτ να είναι τόσο μικρούλι?
να σου πω? το Shin Angyo Onshi το ξέρεις? Αν όχι ρίξε μια ματιά, είναι ίσως το αγαπημένο μου anime at the moment! το κορεάτικο που σου έλεγα.[U]
[/U][URL]http://www.onemanga.com/Shin_Angyo_Onshi/0/01/[/URL]
υπόψιν, μου άρεσε πολύ περισσότερο από το chapter 7 κ έπειτα, κ το chapter 20 είναι το αγαπημένο μου (κ τεράστιο..)
Sep 12 2009 01:33
iristella → evaofadawn
[SIZE=5][SIZE=2]AΛΗΘΕΙΑ?[/SIZE][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red]ΜΠΡΑΒΟ[/COLOR][/FONT][/SIZE] ρε συ συγχαρητήρια! ΑΧ πολύ χάρηκα!:awww:
Για το 124 και τα υπόλοιπα επεισόδια σε MU και DDL γενικότερα δοκίμασε από[URL="http://www.animetake.com/naruto-shippuuden-episode-124/"] εδώ[/URL].
Glad to hear you liked kakashi gaiden.
Όσο για τα manga και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Κρίμα που τα Tankobon είναι τόσο μικρά σε μέγεθος. Ειδικά κάτι manga με απίστευτο σχέδιο (της Kaori Yuki πχ) τα θέλω σε μεγάλα.
Sep 12 2009 01:19
evaofadawn → iristella
Έλα ιριστέλλα, τι κάνεις? έμαθα επιτέλους βαθμό για την εργασία: [COLOR=Red]9.3[COLOR=Black]!!!!
είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!
επίσης, ήθελα να σου πω ότι είδα naruto τα επεισόδια που λέγαμε.. είμαι στο 121 τώρα. Ωραίο το kakashi bourou bourou αλλά επειδή το είχα πρόσφατο από το manga βαρέθηκα λίγο.. στο τέλος όμως, στο τσακ το γλύτωσα το κλαψούρισμα!! Βλέπω επόμενα επεισόδια as we speak, αλλά έχω πρόβλημα με το 124. Dεν το βρίσκω σε megaupload κ εκνευρίζομαι.... το μtorrent μου κάτι έχει πάθει κ εδώ κ 1 μήνα, σε αυτή τη σύνδεση μου ρίχνει τον υπολογιστή, μπλε θόνη κ δεν συμμαζεύεται, κ πρέπει να κάνω restart... οπότε κάνω όλο megaupload ή rapidshare... καμία ιδέα για το 124?
cya
[/COLOR][/COLOR]
Sep 12 2009 01:08
dmvagos → iristella
I'm hoping this extends to a global fight. Having just one person to argue is boring :P But it's no threat, daijobu ^ ^ (ή όπως γράφεται τέλος πάντων, you get the point :P)
Sep 12 2009 01:07
iristella → dmvagos
I dont like the way you are closing your eye to me >w<.......... It s a threat ne?
Sep 12 2009 00:57


This status update has reached the maximum number of replies allowed
