Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → evaofadawn

Yeap.Και αν δεν διαβάζεις το manga προτείνω να το ξεκινήσεις και αυτό. Η ιστορία αποκτά πάρα πολύ ωραία πλοκή και βάθος σε σημείο που τουλάχιστον προσωπικά πιστεύω ότι κάποιες πτυχές της ξεφεύγουν παρασάγγας από το κλασσικό shonen και την νοοτροπία που το συνοδεύει (το οποίο δημιουργεί ενίοτε raging fanboys but that s ok fanboys always rage xD). I mean some parts were real tearjerkers and i dont cry often (especially in manga). [quote](uke k seme δεν με απασχολούν, θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι αμοιβαία. Εκτός βέβαια αν εννοείς ως ισχύ μόνο κ όχι τι μπαίνει που) [/quote] Someone is a Haru WO Daite ita fan.. xD Στην περίπτωση Renji x Bya kun Νομίζω ο Byakuya θα τον σκότωνε τον Renji πριν προσπαθήσει καν να αναλάβει ρόλο seme. xD Oπότε πιστεύω ότι αυτή η σχέση δεν θα ήταν τόσο αμφίδρομη.
Sep 08 2009 00:17
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]Tifa I like, Aerith Not so much. And i could twist what you said about cloud - sephiroth being the best couple ever αλλά σε λυπάμαι κακόμοιρο και δεν θέλω να σου χαλάσω το αγαπημένο σου anime/παιχνίδι. xD[/COLOR]
Sep 08 2009 00:15
Photo

Mad_Hatteriristella

χεχε ναι οντως cloud-sephiroth ηταν ενα απο τα καλυτερα ζευγαρια καλου-κακου που εχουν βγει ποτε.Θεος και ο zack, και ο vincent επισης, και μη ξεχναμε τις tifa-aerith :)
Sep 08 2009 00:07
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]Cloud was a wise choise. Him and Zack i love. :3 Though sephiroth is also all the money.[/COLOR] [COLOR=White] Και θα σου σπαμμαρω το profil με Sasuke για να συμπαθήσεις τους Uchiha έστω και με το ζόρι xD[/COLOR]
Sep 07 2009 23:05
Photo

Mad_Hatteriristella

Thanks :) Καιρο ηθελα να βαλω setακι απο final fantasy, (ξανα)ειδα προσφατα την ταινια, παιζω τωρα και το παιχνιδι και εχω ψιλοκολησει.
Sep 07 2009 22:58
Photo

evaofadawn → iristella

Α, το ξέρω για το Naruto, μου λέει το αγόρι μου να συντονιστώ γτ πολύ σωστά: "γίνεται του επί χρήμασι εκδιδομένου bishonen το σιδηρούν κιγκληδωμα και μπαίνουμε σε επικό arc" χαχα γαμάτο!!!! Κάτσε να ορθοποδήσω λίγο από το καλοκαίρι κ θα τα δω όλα τα missing episodes μονορούφι! για το Bleach έτσι λες ε? χμ το φανταζόμουνα αυτό λίγο, αλλά θα δυσκολευόμουνα πολύ να το σταματήσω τώρα, λυγμ λυγμ... τώρα που ο Renji κάνει όλο βλακείες? θα δω λίγο ακόμα κ βλέπουμε.. ναι ναι RenjiXByakuya είναι σταθερή αξία (uke k seme δεν με απασχολούν, θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι αμοιβαία. Εκτός βέβαια αν εννοείς ως ισχύ μόνο κ όχι τι μπαίνει που)(πωπω πιπέρι χεχεχε!) αλλά μετά διάβασα ένα ΠΟΛΥ σημπαθητικό fan fic κ κόλλησα πολύ με RenjiXShuuhei, πάρα πολύ! μεγάλο κιόλας: 22 κεφάλαια! ακόμα είμαι στο 17 για να καταλάβεις! αχ, αντε καλή συνέχεια! τα λέμε!
Sep 07 2009 21:51
Photo

iristella → evaofadawn

Ωπ καλώστην! Και καλώς μας ήρθες πίσω. Ελπίζω να παραμείνεις αυτήν την φορά...^w^ Συγχαρητήρια για την εργασία σου. Πολύ χάρηκα που τα πήγες καλά. Μακάρι να είχαμε και εμείς κάτι παρόμοιο στην σχολή μου για να διαπρέψω. xD Καλή διπλωματική και καλό πτυχίο. Καταρχάς κακώς έκοψες το Naruto γιατί γίνεται του επί χρήμασι εκδιδομένου bishonen το σιδηρούν κιγκληδωμα και μπαίνουμε σε επικό arc. Επίσης το Bleach θα σε συμβούλευα σοβαρά να το κανεις drop από το Soul society arc και μετά. Μέχρι εκεί είναι μια χαρά. Μετά imo αρχίζει η κατρακύλα. Και ο Renji would be the perfect uke for byakuya..... Or seme to ichigo. Με τον Shuuhei δυσκολο να τον φανταστώ. Aυτά από μένα. Have fun!!!!!!!!!
Sep 07 2009 21:32
Photo

evaofadawn → iristella

γεια σου κοπελιά!!!!!! τι κάνεις? χάθηκα εδώ κ πολύ καιρό, but now i'm back!! Θυμάσαι που μου είχες δώσει ιδέες για μία ερευνητική εργασία που έκανα με θέμα "Αρχιτεκτονική κ anime"? Λοιπόν την παρουσίασα τον Ιούλιο κ έσκισα!!!!! yup yup! φοβόμουν μη με πάρουν με στραβό μάτι οι καθηγητές λόγω θέματος, αλλά αντιθέτως ενθουσιάστηκαν κ μάλιστα πολύ!!!! δε ξέρω βαθμό ακόμα, αλλά i'll let you know! κατά τ'άλλα μια χαρά, δίνω διπλωματτική το Νοέμβρη..... αααα το πιο σημαντικό: άρχισα το Bleach μέσα στο καλοκαίρι κ τώρα είμαι στο 70κάτι!! οι Soul Society arcs ήταν γαμάτες!!!! κ κάπως έτσι απέκτησα κόλλημα με τον Renji..........:lovulovu: Να φανταστείς ότι έχω κόψει λίγο το Naruto! δεν έχω δει τα τελευταία 5 επεισόδια, γτ βλέπω συνέχεια Bleach k διαβάζω fan fics RenjiXShuuhei!!!! αυτά! να περνάς καλά!
Sep 07 2009 20:35
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]I mean Halleluijah. That s a profile that doesnt make your eyes bleed. xDDDDDDD[/COLOR] [COLOR=White]Νice new set btw. Eίδα ότι με το που φτιάχτηκε το avatar problem όλοι λυσσαξαμε να αλλάξουμε σετάκια.[/COLOR]
Sep 07 2009 18:12
Photo

Gilmaru → iristella

Ο καλά... χαχαχαχααχχα, τώρα πρόσεξα το cursed seal. Πωω δεν πάω καλά.. έχω μαμήσει το ωράριό μου και κοιμάμαι όρθιος :borednn9:
Sep 07 2009 18:12
Photo

iristella → Gilmaru

O Sasuke είναι ρε συ! Απλά είναι από fanart και κάπως εναλλακτική απόδοσή του. Aχαχαχαχαχαχαχα! Αφού φαίνεται και το cursed seal. Και είναι η ίδια pic με την sig. XD Δεν μου κοιμάσαι καλά φαίνεται λόγω πτυχιακής και τα έχεις παίξει.
Sep 07 2009 18:06
Photo

Gilmaru → iristella

Από ποιό anime είναι αυτός στο νέο σου avatar? Btw, βρέθηκε λύση για τα avatar?
Sep 07 2009 17:44
Photo

iristella → Hellraider

^w^ . Ναι έτσι όπως το ζήταγε ήταν κομματάκι παραπλανητικό.
Sep 06 2009 22:31
Photo

Hellraider → iristella

[quote=iristella;336259]Kαι για αν δώσουμε και τα links. Από [URL="http://www.bakabt.com/torrent/145962/Naruto_Season_2_UNCUT_%282003%29.html"]εδώ[/URL] για όλη την πρώτη Season του Naruto. Kαι για Shippuden το[URL="http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=naruto+Shippuuden&type=0"] Tokyo Toshokan [/URL]θα είναι πολύ καλή επιλογή.[/quote] Ουπς νόμιζα ότι ήταν το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1303"]άλλο[/URL] thread αλλιώς θα έβαζα και εγώ links.Thanks για τη συμπλήρωση :3
Sep 06 2009 22:25
Photo

iristellaTea-chan

Aww χαίρομαι που σου άρεσε. Και ναι επαφύεμαι επάνω σου για τα νέα και ωραία fanarts του DA! Που λες είχα κατεβάσει και εγώ γερό απόθεμα από Net και προχτές στο Naruto cool pictures έκανα το tribute μου xD. ¨Εχω δει γενικότερα κάτι fanart που με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
Sep 06 2009 21:14