Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaTea-chan

:Ο ναι ρε συ... Ο τυπάς απο τον πιανίστα δεν είναι? Και έλεγα τι μου θυμίζει..... (με έχει κάψει το διάβασμα >w<) ΟH well, eye candy is eye candy. xD Σκέφτηκα ότι θα το χρειαστείς μετά τα έκτροπα στο black hole. Kaλό διάβασμα και καλή συνέχεια στις εξετάσεις σου.
Sep 17 2009 15:21
Photo

Tea-chaniristella

XD Δεν είναι cosplay, είναι διάσημος ηθοποιός του Hollywood με πειραγμένη τη φοτό του. XDXD Την έχω δει την εικόνα. Εάν το Hellsing γινόταν ποτέ live action movie, ο συγκεκριμένος θα ήταν ο κατάλληλος για Alucard. :P
Sep 17 2009 15:14
Photo

iristellaTea-chan

Thought i d come over and drop [spoiler=this][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1197841708_f.jpg[/IMG][/spoiler] Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται από τα καλύτερα cosplay του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Βγάζει αυτήν την αίσθηση που σου αφήνει ο ίδιος ο Alucard.
Sep 17 2009 15:11
Photo

Nozomu → iristella

κ εμενα μου αρεσε αλλα ειπα να την αλλα3ω μεχρι να την επε3εργαστω λιγο (να βαλω το κειμενο μεσα στην φωτο) αλλα δν μου εβγαινε κ 3εχασα να την αλλα3ω... :P παντως παλι καλα που μου την 8υμισες...
Sep 17 2009 11:55
Photo

iristella → Nozomu

Είχα ρίξει τρελό γέλιο με αυτήν την sig. Όχι ότι και η άλλη δεν είναι ωραία φυσικά. Αλλά αυτό το moe moe kyun ....... Και ο Zetsubou sensei σαν Maid είναι Ολα τα yen.
Sep 17 2009 00:44
Photo

iristella → manuel

Η παρατήρηση για το off topic δεν πήγαινε σε σένα. Πήγαινε σε δύο χρήστες στην προηγούμενη σελίδα που είχαν αρχίσει μέσα από την πλάκα να ξεφεύγουν. Είναι ο ρόλος μου να κραταω την συζήτηση στα threads on track. Διαχώρισα το κομμάτι της παρατήρησης από το on topic post με τελείες και απάντησα γενικά. Που ακριβώς είναι η προσβολή εδώ? Κατά δεύτερο λόγο. Το ότι διαφωνώ με αυτό που λες δεν σημαίνει ότι σε προσβάλλω προσωπικά. Το ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου και το ότι συνήθως προτιμώ να μιλάω συγκεκριμένα δεν σημαίνει ότι ειρωνεύομαι ή μιλάω λες και τα ξέρω όλα. Τώρα αν έχεις εσύ την προδιάθεση να παίρνεις κάθε τι που λέγεται από τους άλλους προσωπικά και σαν ειρωνεία λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τουλάχιστον όχι κάτι περα από το να σταματήσω να απευθύνομαι σε σένα για θέματα πέρα από το Moderating. Και εφόσον βλέπω ότι την ίδια κουβέντα την έχουμε ξανακάνει, και με βάση σχόλιο τρίτου μέλους στο thread επί του παράπονού σου επέτρεψέ μου να πω ότι μάλλον η παρεξήγηση στη συγκεκριμένη πλευρά δεν προέρχεται από εμένα. Με τα περισσότερα παιδιά στο thread μιλάμε γενικότερα οπότε δεν το βρίσκεις λίγο αδύνατο να τους ειρωνεύομαι και να τους το παίζω ξερόλας? Οκ κατανοώ ότι ο γραπτός λόγος αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να είσαι θετικότερα διακείμενος προς τους άλλους. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Sep 17 2009 00:12
Photo

monoiristella

[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/2308875915_e186234ed8.jpg[/IMG]
Sep 16 2009 23:49
Photo

manuel → iristella

κοιτα..γενικα μιλας λες και ξερεις τα παντα..δεν με ενοχλει αυτο..γτ γενικα εκτιμω τις αποψεις σου και γενικα καταλαβαινεισ πολλα...αλλα ο τροπος σου μερικες φορες μου φαινεται πολυ ειρωνικος..και μερικες φορες με τον τροπο που εκφραζεις τισ διαφωνιες σου με καποιον αλλον του μειωνεις πολυ τισ σκεψεις του..μπορει να μην το κανεις συνηδητα..απλα ειναι κατι που το εχω παρατηρησει καιρο τωρα..φαντασου οτι εχω ερ8ει στο σημειο να μην κανω ποστ τις σκεψεις μου για να μην μου την πει καποιος η για να μην με ειρωνευτει με τον Α η Β τροπο..δεν λεω πως το κανεις εψ συγκεκριμενα..αυτο που με εθικσε και οχι με προσβαλε για να το πω καλυτερα..ειναι που ειπες οτι ειμαι οφ τοπικ και εβαλες 396712376534 τελιτσες..αυτο εμενα με εκανε να νιωσω πολυ μ@λ@κ@ς συγνςμη κιολας..
Sep 16 2009 23:34
Photo

iristella → manuel

Hmm υποθέτω ότι το comment στο naruto latest chapter πάει στο post μου γιατί εγώ απάντησα σε μέρος δικού σου προηγούμενου. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς σε προσέβαλλε? As far as i can see απλά διαφωνώ με αυτό που λες, δεν υπονοώ κάτι για σένα.
Sep 16 2009 23:19
Photo

dmvagos → iristella

Για καλό το πήρα μην σκας ^^ ;)
Sep 15 2009 21:33
Photo

iristella → dmvagos

Ναι ρε συ. Για καλό το είπα. Εμένα αυτά μου αρέσουν ^w^
Sep 15 2009 21:27
Photo

dmvagos → iristella

Ναι, ομολογώ ότι το έκαψα τελείως στο τελευταίο post :D Αλλά έχει τη φάση του, δε μπορείς να πεις...
Sep 15 2009 21:24
Photo

iristella → dmvagos

Aυτό δεν είναι το "η Νυχτα πέφτει στην Αnimegrtown," αυτό είναι το "the pelican brief". xD H συνωμοσία της συνωμοσίας ω συνωμοσία.... Έχουμε καεί λιγάκι xD
Sep 15 2009 21:09
Photo

iristellaMad_Hatter

Thriller είναι. Απλά αφορά ένα συγκρότημα. Δεν έχει μουσική με την κλασσική έννοια του όρου πχ Κ-ΟΝ. Περισσότερο μυστήριο έχει. Ε και τα κλασσικά της Kaori Yuki. Θάνατοι, χαρακτήρες με ψυχολογικά etc.
Sep 15 2009 01:27
Photo

Mad_Hatteriristella

Ελεγα να το διαβασω, αλλα ακουσα οτι ειναι με μουσικη, και τετοια δε τα πολυπαω :(
Sep 15 2009 01:24