Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White]Βάλε τα γράμματα στο profil σου να φαίνονται λίγο πιο ανοιχτά για να κάνουν αντίθεση μόνο. Και ναι για το Orchestre έχω και εγώ πολύ αγωνία. Αλλά τον τελευταίο καιρό έχω βρει και κάποια άλλα πολύ καλά τα οποία τσεκάρω. Πχ με το Wolf Guy έριξα απίστευτο γέλιο σήμερα.
Να υποθέσω το Kaine το έχεις διαβάσει της Kaori Yuki E?
[/COLOR]
Σεπ 15 2009 01:20
Mad_Hatter → iristella
Something so beautiful would never be eyecanser and shouldnt rot in a pc folder :P
Το μειωσα καπως τωρα, να φαινοντε καλυτερα τα γραματα.
Και θα δουμε ποτε το 8ο chapter της ορχηστρας?3 βδομαδες quality check κανουν :(
Σεπ 15 2009 01:15
iristella → Mad_Hatter
H waifu σου μια χαρά είναι. Το ότι την έκανες ταπετσαρία είναι το eye cancering. :P
Σεπ 15 2009 01:04
Mad_Hatter → iristella
hey, Λιγα για τη νεα μου waifu, μη σου πω τιποτα για τους uchihaχες σου :P
Isnt she aweeesssooooommmeee?so kawaiiiiiiiiiiiii
Σεπ 15 2009 00:50
Mad_Hatter → iristella
Και Btw αλλαξε επιτελους αυτο το background, σα να μπαινω σε Profile 80χρονης ειναι :P
Σεπ 15 2009 00:33
Mad_Hatter → iristella
Γιατι, οσοι εχουν υπηρετες σημαινει οτι δεν εχουν ατσαλινα νευρα?
Σεπ 14 2009 22:13
Black Kaiser → iristella
[quote]Εγώ που δεν έχω δει Yu gi oh και δεν κατάλαβα το χριστό μου πειράζει? [/quote]
Δεν έχεις δει YGO ! OMG !
[SPOILER]Το Yugioh είναι ανιμε που βασίζεται σε card game και οι κάρτες που χρησιμοποιούν οι παίχτες εμπεριέχουν διάφορες τέτοιες abilities. Γι'αυτό και [S]το spam [/S] o ντόρος στο Bl. Latest Chapter :frozen:[/SPOILER]
Σεπ 14 2009 18:22
iristella → Mad_Hatter
Nαι ατσάλινα νεύρα.... Σε φωνάζει ο Riff να σε κάνει μπανάκι. Πήγαινε να σου τρίψει την πλατούλα.. γκουχ γκουχ. xDDDDDDDDDDDD
Καλά το bleach κατάφερε να χτυπήσει νεο βάθος.
Σεπ 14 2009 18:05
Mad_Hatter → iristella
Εχω εξασκηθει απο τα party στα Λονδινα, που συναναστρεφομε με τους λουληδες αριστοκρατες, και εχω αναπτυξει ατσαλινα νευρα.
Επισης μολις πηρα μια γερη δωση γελιου απο τα spoilers του bleach Και δε με ποιανει τιποτα :)
Σεπ 14 2009 17:55
iristella → Mad_Hatter
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Σου έχω σπάσει τα νεύρα πολύ ή ακόμη?
Σεπ 14 2009 17:44
iristella → laraska
Το πρώτο post είπα να το αφήσω ως παραδειγμα για την σύσταση. Το δεύτερο post εφόσον δεν ήταν offtopic μπορείς να μου εξηγήσεις που ακριβώς κόλλαγε? Γιατί προσωπικά από ότι κατάλαβα αναφερόταν πάλι στο άρθρο.
Σεπ 14 2009 02:39
laraska → iristella
πλακα με κανετε δεσποινις ? το πρωτοποστ ηταν οφφ τοπικ , το αλλο που εσβησες ηταν οκ . λαθος κεκτημενης ταχυτητας να υποθεσω ...
Σεπ 14 2009 02:24
iristella → laraska
Το post στο Bleach Γενική Συζήτηση σβήστηκε. Το άρθρο δεν αφορά την σειρά και περα από τον σχολιασμό στην αναφορά της σειράς , ο σχολιασμός επί της ουσίας του άρθρου δεν έχει καμία θέση στο thread. Eιδικά όταν έχει γίνει ήδη επεξήγηση επ αυτού.
Σεπ 14 2009 02:18
Satou no Kumo → iristella
[COLOR=Navy]μμ, yesh yesh
παω λοιπον κι εγω να βρω καμια ευγενικη ψυχη :Ρ[/COLOR]
Σεπ 13 2009 20:07

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται