Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → dmvagos

χαχαχαχαχ...... Να το δει κανείς άσχετος να λέει ,,,,, ΤΙ κατάντια και αυτό το forum. xD
Sep 12 2009 00:51
Photo

dmvagos → iristella

Καλά, μου ρίχνεις τόση ώρα φιτιλιές και έχω πάρει φωτιά XD Μιλάμε σε λίγο θα εκραγεί το thread, θα μας λυντσάρουν ομαδικώς χαχα! Hardcore rp ftw ^^
Sep 12 2009 00:44
Photo

iristella → dmvagos

[quote]που να χτυπάς τον σχιζοφρενή Κ*λο σου κάτω[/quote] lololololoollololol.......... Με πέθανες εκεί.......
Sep 12 2009 00:42
Photo

iristella → Emmanouela

Καλώστην. Thanks για που λες όμως? avi - Sig ή στο profil μου?XD
Sep 12 2009 00:19
Photo

Emmanouela → iristella

Iriiiiiiiiiii!!!!!!!! τι γμτ fan art ειναι αυτο??? ειναι λιγo bishonen mode on 9α ελεγα! :P
Sep 12 2009 00:18
Photo

iristella → dan21

[quote=dan21;337784]Ποια ακριβώς ήταν η προσβλητική έκφραση?Εδω μας εβγαλε φορα παρτιδα τετοιο spoiler και μου λες εμενα για προσβλητικες εκφρασεις?[/quote] Στο λέω στο profil σου γιατί το thread δεν είναι για να γίνεται chat αλλά συζήτηση επάνω στην σειρά. Το post στο thread σβήνεται ως offtopic αν έχεις περαιτέρω απορίες μπορείς να ξαναεπικοινωνήσεις μαζί μου με vm ή pm όπως κάνω εγώ τώρα. [quote]Aι σιχτιρ επιτέλους!!![/quote] ==> [URL="http://www.slang.gr/lemma/show/ai_sixtir_3308:%CE%AC%CE%B9_%CF%83%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AF%CF%81"]oρισμός.[/URL] [quote][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B][COLOR=Teal](ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική)[/COLOR][/B][/SIZE][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B], θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.[/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=Teal][B] Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum. [/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Σύμφωνα με τον παραπάνω κανόνα όπως σου έγραψα και στο thread έφαγες το warn. Aν δεις κάπου ένα spoiler η λύση δεν είναι να βρίζεις τον poster μέχρι να φιλοτιμηθεί να το αλλάξει. Αν δεν το έχει δει μέλος της team κάνε report και θα έρθουμε να το διορθώσουμε. Καλώς ή κακώς συμβαίνουν και αυτά. Εντούτοις αυτό δεν σου δίνει καμία δικαιολογία για να εκφράζεσαι με μη κόσμιο τρόπο. Το forum δεν είναι η φιλική συζήτηση με την παρέα σου ούτε chat. Διέπεται από κάποιους κανόνες οι οποίοι απαγορεύουν την προσβολή των άλλων μελών, το flamming και το off topic. Παρακαλείσαι να είσαι πιο συγκρατημένος στις αντιδράσεις σου. Ο χρήστης που έδωσε το spoiler τιμωρήθηκε επίσης γι αυτό. Δυστυχώς δυνάμεις να προβλεπουμε το μέλλον δεν έχουμε οπότε μία στις τόσες τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να το αντέξεις σαν ενδεχόμενο μην συμμετέχεις στην συζήτηση. Αν αποφασίσεις από την άλλη να εξακολουθείς να συμμετάσχεις εάν βρίσκεις κάποια τέτοια συμπεριφορά και όντως θέλεις να διορθωθεί και όχι αφορμή για raging η λύση είναι το report όχι το flamming μέσα στο thread.
Sep 11 2009 17:57
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Αλλαξε avatar βρε....... xD
Sep 11 2009 05:56
Photo

iristellaTea-chan

Χίλια ευχαριστώ Tea μου. Λίγο καθυστερημένα μεν γιατί λόγω εξεταστικής έχω λιώσει αλλά τα fanarts εκτιμήθηκαν δεόντως. Με το που ξεμπερδέψω λίγο θα ανταποδώσω με μεγάλο Hellsing και Berserk αφιέρωμα.
Sep 10 2009 20:08
Photo

monoiristella

Oneechaaaaaaaaan~ Σ' ευχαριστώ πάρα πολύυυυ ^w^...Ανάμεσα σε κλοπές, υπεξαιρέσεις, ανθρωποκτονίες και πλαστογραφίες η Rei ήταν ένα υπέροχο διάλειμμα:wooi2: Ίσως μπω αργότερα msn αν δω ότι την παλεύω με την ύλη:bike::fromabove: chuuuu~
Sep 10 2009 20:03
Photo

Black Kaiser → iristella

[QUOTE]Αναφορικά με τις αντιστοιχίες χαρακτήρων naruto - bleach ... Sasuke - Ulquiorra ... [/QUOTE] Pfft...Ιεροσυλία...
Sep 09 2009 22:58
Photo

Tea-chaniristella

[spoiler=Χρώμα στη ζωή μας][IMG]http://fc01.deviantart.com/fs29/f/2009/251/3/3/Sweet_dream___collab__by_diabolumberto.jpg[/IMG][/spoiler] [SPOILER=Itachi][IMG]http://fc06.deviantart.com/fs27/f/2009/249/1/a/Itachi_by_Derlaine8.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 09 2009 11:58
Photo

evaofadawn → iristella

[QUOTE]ελπίζω να μην αποφεύγεις εντελώς τα manga[/QUOTE] xexe, :erk:ακούγεται σαν ανέκδοτο αυτό!! κοίτα, οι γονείς μου ήταν μανιακοί κομικσόφιλοι, έτσι κ εγώ από κόμικς ξεκίνησα, σε manga πήγα κ έτσι έφτασα στα anime... απλά προτιμώ το κάθε είδος για διαφορετικούς λόγους. Π.χ. το Naruto γουστάρω μια να το διαβάζω κ μια να το βλέπω, αλλά κυρίως το βλέπω. Προφανώς υπάρχουν manga που ποτέ δεν θα γίνουν anime (κ κατά κάποιο τρόπο καλύτερα έτσι!!) κ ένα από αυτά (αν κ κορεάτικο) είναι από τα αγαπημένα μου έργα ever!! Οπότε ναι, το "αποφεύγω" είναι μάλλον άκυρο στην περίπτωση μου. Αφού πολλές φορές αγοράζω tankobon από manga που έχω τελειώσει τα anime τους προ πολλού, μόνο για το artwork κ το απτό του θέματος! από scanlations διαβάζω μόνο στην ανάγκη, γτ δεν το ευχαριστιέμαι να διαβάζω από το laptop κ πονάνε τα μάτια μου!!!!:roar: Πάντως κάποια πρόβληματα που έχω με τα tankobon είναι: 1. το μικρό μέγεθος. Προτιμώ φαντάσου να τα εκτυπώνω σε Α4 κ να τα βιβλιοδετώ. (πολλά λεφτά λυγμ λυγμ) 2. καμιά φορά τα θέλω με χρώμα κ γιοκ.. 3. δεν τα μπορώ στα ελληνικά. δεν το ανέχομαι ούτε στιγμή, οπότε αγοράζω όταν είμαι Αγγλία ή από internet. Έχω κ μπόλικα στα Ιαπωνικά αλλά, χε χε, δε μπορώ να τα διαβάσω ΑΚΟΜΑ!! (αισιοδοξώ για το μέλλον!) αυτά! ουφ! sorry αν στα έπρηξα λίγο:hot:
Sep 08 2009 15:34
Photo

LDMiristella

χαχαχαχα
Sep 08 2009 11:53
Photo

iristella → evaofadawn

News flash. Kakashi gaiden HAS been animated. Και είναι απλά φανταστικό. Πραγματικά είχα συγκινηθεί.Oπότε τρέχα να το δεις. Από τα καλύτερα επεισόδια naruto ever. Οκ σεβαστό αυτό που λες για να περιμένεις να το δεις αλλά ελπίζω να μην αποφεύγεις εντελώς τα manga. Γιατί υπάρχουν πραγματικά αριστουργήματα τα οποία για πολλούς λόγους δεν προκειται να βγούν ποτέ animated.
Sep 08 2009 01:03
Photo

evaofadawn → iristella

αν εννοείς για κλάμα το κομμάτι με [SPOILER]την ιστορία για το Sharingan του Kakashi, ή Kakashi chronicles, hehe[/SPOILER], το έχω ήδη διαβάσει από το manga που το είχα αγοράσει καιρό τώρα. Επίσης, έχω την ατυχία να έχω έναν βλαμμένο φίλο που δεν κατανοεί τι σημαίνει spoiler κ έτσι κάπως ξέρω πάνω κάτω τι θα γίνει μέχρι το anime να φτάσει το σημείο που είναι το manga τώρα... θα περιμένω παρόλα αυτά κ δεν θα διαβάσω το manga άλλο. Θέλω να τα βλέπω να κινούνται :wooi2:χεχε συμφωνώ πάντως για την ποιότητα, άλλωστε γι'αυτό δεν έχω εγκαταλείψει το Naruto μετά από τόοοοοοοοοοοοοσσαα ηλίθια κ ανούσια fillers....
Sep 08 2009 00:29