Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Serestrum

[URL=http://img805.imageshack.us/i/ragecomicsnowyourethink.jpg/][IMG]http://img805.imageshack.us/img805/1245/ragecomicsnowyourethink.jpg[/IMG][/URL]
Μάι 13 2011 19:49
Φωτογραφία

Anelisiristella

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=tSBYAPhIrwE&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
Μάι 13 2011 16:26
Φωτογραφία

iristella → Serestrum

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]~flap flap flap~ [/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][YOUTUBE]ElWceyQO6_Y[/YOUTUBE][/CENTER]
Μάι 13 2011 15:39
Φωτογραφία

Serestrum → iristella

[youtube]QH2-TGUlwu4[/youtube]
Μάι 13 2011 14:55
Φωτογραφία

Wild Monkey → iristella

Iristella uses the element of surprise. It's SUPER EFFECTIVE!!! Φοβάμαι πάντως ότι δε θα σου απαντήσω τώρα. Μπορεί αργότερα ή τις επόμενες μέρες. Μπορούμε να το συζητήσουμε και από κοντά σε κάποιο meeting αν θες όταν θα έρθω να σας γνωρίσω (δεν ξέρω κι αν είσαι τακτική παρουσία στα meeting), γιατί θα ανέβω Αθήνα τις επόμενες μέρες. Μ' αρέσει πάντως να συζητώ μαζί σου, ορίστε πάρε μια απ' τις μπανάνες μου (δεν τρώω cookies sorry)!
Μάι 12 2011 16:36
Φωτογραφία

Kennyiristella

Δεν υπάρχει ρε πιο γκαντέμης από μένα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... *sob*
Μάι 12 2011 15:55
Φωτογραφία

iristella → Wild Monkey

Και επανέρχομαι.... Δεν πίστευες ότι θα το άφηνα έτσι ε? ;p [quote] Σε παραγραφούλες για να μην μπερδευόμαστε :) Στην περίπτωση του μεγαλοπαράγοντα το δικαστήριο αθωώνει γιατί δε θέλει να καταδικάσει λόγω διαφθοράς, όχι επειδή δεν μπορεί. Στην περίπτωση του Ισραήλ (ή σε πιο ''άτακτα'' κράτη όπως το Ιράν) απλά δεν μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις ακόμα και αν υπήρχε βούληση. [/quote]Δεν υπάρχει όμως μόνο το Iσραήλ το οποίο δεν έχει υπογράψει την συνθήκη της Ρώμης στην διεθνή κοινότητα, όπως και όλη η κοινωνία μας δεν απαρτίζεται από άτομα με διπλωματική ασυλία στα οποία το ελληνικό κράτος δεν θα είχε αρμοδιότητα. Γι αυτό σου λέω ότι μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω αν μιλάς για την αδυναμία επιβολής λόγω έλλειψης αρμοδιότητας ή λόγω μη εφαρμογής των ήδη υπάρχοντων ρυθμίσεων εκεί που υπάρχει αρμοδιότητα. [quote] Ποιος μίλησε για βομβαρδισμό? Όταν κάποιος λέει ότι το Διεθνές Δίκαιο είναι δίκαιο εν τύποις δεν υπονοεί ότι η απάντηση στην ερώτηση ''Ε και τι να κάνουμε? Να τους βομβαρδίσουμε για να συμμορφωθούν?'' πρέπει να είναι θετική. Θα ήταν σα να λέγαμε ότι όποιος παρουσιάζει προβληματική συμπεριφορά μόνο με εκτέλεση συνετίζεται.[/quote]Δεν είπα αυτό. Αναρωτιόμουν ότι αν δεν αρκεί η υποχρέωση αποζημίωσης/επανόρθωσης και η διεθνής ευθύνη του κράτους που προβλέπονται ήδη από το διεθνές δίκαιο τότε ποιό είναι το ανάλογο προς τον εξαναγκασμό που επιβάλλει το κρατος . [quote]Εγώ το θυμάμαι ως ΔΔΔΔ γιατί το σύγγραμμα που διάβαζα στο ΔΔ γράφτηκε ενώ υπήρχε ακόμα η ΕΣΣΔ και δεν είχε αναθεωρηθεί :) Το ΔΔΧ δεν είναι δυνατόν να εξαναγκάσει κράτος που δε θέλει να συμμορφωθεί, μόνο άλλο κράτος ή το Συμβούλιο Ασφαλείας μπορούν να επιβάλλουν κυρώσεις. Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων (πολύ conspiracy theory θυμίζει η έκφραση :) ) με την έννοια του μη πολυπολικού κόσμου φυσικά και θα μπορούσε να υπάρξει στο μέλλον, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Ουτοπικό είναι να πιστεύεις ότι ο κόσμος θα μείνει ο ίδιος για πάντα :)[/quote]To ΔΔΧ δημιουργήθηκε στα πλαίσια του OHE ,όργανο του οποιου είναι το Συμβούλιο Ασφαλείας. Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δεν αποτελεί αυτοτελή οργανισμό (όπως το προηγούμενο Δ.Δ.Δ.), επειδή τυγχάνει κύριο δικαστικό όργανο των ΗΕ με το καταστατικό του να αποτελεί τμήμα του Καταστατικού των ΗΕ. Οπότε ποιά ακριβώς η διαφορά από ένα δικαστήριο το οποίο χρησιμοποιεί την εκτελεστική εξουσία για να επιβάλει τις αποφάσεις του? Μπορεί να οδηγηθούμε σε παγκόσμια τάξη πραγμάτων (ναι όντως πολύ weird term) με την οποιαδήποτε μορφή, μπορεί και όχι. Διεθνές δίκαιο όμως υπάρχει και χωρίς αυτή. Δεν νοείται πχ να υπάρχει διαιτησία για τα νησιά της Μάγχης ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της Θάλασσας και να μου λες ότι αυτό δεν είναι δίκαιο. [quote]Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν το θέσουμε τελείως πρακτικά το θέμα και αναλογιστούμε πόσο ελεγχόμενοι είναι οι διεθνείς οργανισμοί και ανεξάρτητες αρχές από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, η διαφωνία μας δεν έχει κ πολύ μεγάλη σημασία :p[/quote]Το θέμα του ΟΗΕ και των ΗΠΑ νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει. Χωρίς να αρνούμαι ότι ο ΟΗΕ έχει κάνει χοντρές ******** εντούτοις πιστεύω ότι όποιος τον παρουσιάζει απλά ως όργανο ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ ειδικά μετά από πρόσφατα γεγονότα και ειδικά μετά την μορφή που σιγά σιγά λαμβάνει το διεθνές σύστημα (και τείνει στην πολυπολικότητα από το μονοπολικό σύστημα των 90'ς αρχές 00's) μιλάει βάση προκατάληψης και αρνείται να αναγνωρίσει τεράστια βήματα τα οποία έχουν γίνει.
Μάι 12 2011 15:44
Φωτογραφία

zoro77 → iristella

Καλα ναι εννοειται οτι δεν υποστηριζεις μια αποψη μονο και μονο επειδη ειναι του φιλου σου. Απλα αν διαφωνεις μαζι του δεν τον κανεις να φανει λαθος μπροστα σε ολους(του κανεις προσωπικη συζητηση ή απλα δεν αναφερεσαι καν). Οσο για το ''μια φορα σε καθε μπλε φεγγαρι'' xD ειναι κατανοητο να γινεται η πλακα και οι κανονες να πανε πισω. Απλα τωρα κατα τη γνωμη μου ξεφυγε παρα πολυ η κατασταση και στην ενθυμηση καποιων ποστ που ειχαν σκοπο την ομαλη λειτουργια αλλα και την προστασια μελους ενιωσα οτι αυτοαναιρεθηκαν. Μεχρι εκεινη την ωρα που εγραψα φαινοταν οτι εγραφε σοβαρα(θα μoυ πεις απο το γραπτο λογο σωθηκες τωρα xD) και ασκουνταν κοροιδια συνεχη απανω του. Ρωταω εγω αν ο αδερφος/η μας δεν εστεκε και το ξεραμε, δεν θα νιωθαμε ασχημα αν τον κοροιδευαν οι αλλοι?( Και να μας ελεγαν για πλακα το κανουμε..) Εγω πιστευω θα νιωθαμε. Γιατι λοιπον στη περιπτωση του αδερφου μας να νευριαζουμε ενω στην περιπτωση αλλου να κοροιδευουμε?(..το προχωρησα αρκετα οντως, απλα ετσι θελω να δειξω οτι αυτη η πλακα που εγινε δεν ηταν σωστη μεχρι τουλαχιστον εκεινο το σημειο). Γι αυτο και πειραχτηκα κι εγω και ειπα την γνωμη μου.Τωρα ομως που ειπε οτι δεν εχει προβλημα τοτε οκ παω πασο. Τελος απο τη μερια μου το θεμα θεωρειτε ληξαν οπως και απο τη δικια σας πιστευω.
Μάι 07 2011 23:28
Φωτογραφία

iristella → zoro77

Ναι το κατάλαβα ότι δεν πρόκειται περί προσωπικής επίθεσης γι αυτό και δεν το έθιξα καν από αυτήν την βάση. Απλά θέλησα να ξεκαθαρίσω μια συνηθισμένη παρανόηση. Και φυσικά στόχος είναι πάντα να τηρούνται οι κανόνες. Απλά μια φορά σε κάθε μπλε φεγγάρι, όταν κάτι είναι διασκεδαστικό για πολλούς χρήστες, δεν έχει φαγωμάρα μέσα και είναι κάπου που δεν δημιουργεί πρόβλημα (όπως πχ μέσα σε ένα anime thread) αφήνουμε λίγο περιθώριο για πλάκα και για χαβαλέ. Και το γεγονός ότι όλοι έκαναν αστειάκια με όλους δείχνει ότι δεν ισχύει αυτό περί κλικών. Νομίζω καταλαβαίνεις ότι οι μαγικές λέξεις είναι τόπος, τρόπος και μέτρο. :) Και κάτι άλλο που έχεις παρεξηγήσει. Σε ένα σοβαρό θέμα/συζήτηση όπου μπορεί να γίνεται flame, δεν υποστηρίζεις την πλευρά κάποιου επειδή είναι φίλος σου. Συνήθως είστε φίλοι με κάποιον επειδή συμφωνείτε σε κάποια πράγματα, έχετε ανάλογες απόψεις και κολλάτε σαν άνθρωποι (εννοείται όχι σε όλα). Οπότε λογικό σε κάποιες σοβαρές συζητήσεις να έχετε παρόμοιες απόψεις. Πχ δεν μπορώ να διανοηθώ να κάνω παρέα με ένα άτομο που είναι ρατσιστής ή μισογύνης. Από την άλλη πάλι αν κάποιος από το πουθενά πει για έναν γνωστό σου κάτι άδικο που δεν ισχύει λογικό είναι να πάρεις το μέρος του. Αυτό μάλιστα στην κοινότητα έχει συμβεί πάρα πολλές φορές ακόμη και με άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Anw ελπίζω να λύθηκε (έστω και μερικώς) η παρεξήγηση. Ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια προβολή/meeting/party για να τα πούμε αναλυτικά μετά μπυρονίων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων :).(ατάκα stolen from Dante80)
Μάι 07 2011 22:37
Φωτογραφία

zoro77 → iristella

Κοιτα εγω οπως ειπα δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με σας. Ισα ισα πολλες φορες εχω σκεφτει να ρθω σε καμια συναντηση στα Εξαρχια για να γνωρισω κανεναν. Απλα τον καιρο που μαι εδω εχω παρατηρησει καποιες συμπαθειες. Εσυ μου λες παρεα, Οκ το διορθωνω. Αυτο οταν υπαρχει flame σε σοβαρα ζητηματα κανει μπαμ ποιος θα υποστηριξει ποιον, Απο τη στιγμη που ειστε παρεα λογικο ειναι να υπαρχει μια παραπανω στηριξη. Το καταλαβαινω αυτο. Κι εγω οταν οι φιλοι μου εχουν προβλημα τους στηριζω. Ομως οταν προκειται για καποιους κανονες, πρεπει να τηρουνται, Το θεμα ηταν spam και κακως δεν κλειδωθηκε. Οταν κανουν spam αλλοι (κι εγω μεσα) -και σε μορφη πλακας- τοτε ειτε δεχονται παρατηρηση ειτε απλα θα σβηστουν τα ποστ μας, Εδω δεν εγινε. Θα μου πεις για πλακα.. Οκ και μεις για πλακα το κανουμε. Κι εγω φιλικα(εννοειτε)
Μάι 07 2011 21:21
Φωτογραφία

iristella → zoro77

Sorry που σε πρήζω και εγώ επιπροσθέτως με όλους τους άλλους αλλά μιας και αναφέρθηκες συγκεκριμένα σε μένα, θεωρώ ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω μια παρεξήγηση. Άλλο [B]η παρέα[/B] και άλλο [B]η κλίκα[/B]. Νομίζω είναι λογικό κάποια μέλη (που μπορεί να είναι μέλη της team μπορεί και όχι) τα οποία είναι παλαιότερα και έχουν κοινά ενδιαφέροντα και ενδεχομένως κάνουν παρέα και irl να έχουν άλλη άνεση μεταξύ τους. Αυτό είναι η λεγόμενη παρέα. Θα γινότανε κλίκα αν τα άτομα αυτά δεν είχανε επαφή με κανέναν/ελάχιστους από τους υπολοίπους ή δεν θα ήταν ανοιχτά/συζητήσιμα σε άλλους χρήστες κάτι που πραγματικά δεν νομίζω ότι συμβαίνει σε αξιοσημείωτο βαθμό μέσα στο forum. Ας μην δαιμονοποιούμε τα πάντα. Για τα υπόλοιπα με κάλυψαν οι Leon και Kenny. Φιλικα...
Μάι 07 2011 21:06
Φωτογραφία

Wild Monkey → iristella

(She hasn't forgotten about me:nbleed:) Πρέπει να γραφτεί ένα μάνγκα με πουά. Εδώ υπάρχει το Τορίκο με τους κοιλιόδουλους γιατί όχι και κάτι με πουά....
Μάι 06 2011 20:07
Φωτογραφία

iristella → Wild Monkey

lololol τι γέλιο με τα πουά. Δεν σε ξέχασα εσένα παρεπιπτόντως ούτε με κουρασε η συζήτηση απλά δεν εχω πολύ χρόνο. Επιφυλάσσομαι στο κοντινό μέλλον. :3
Μάι 06 2011 15:00
Φωτογραφία

demonicMC → iristella

ξερεις τα tales from the crypt? Εγω μολις πριν λιγες μερες τα ανακαλυψα, που μπορω να τα βρω εχεις καποια ιδεα?
Μάι 05 2011 20:03
Φωτογραφία

Leon → iristella

Προσεύχομαι να μην κλειδωθεί ποτέ αυτό το thread! Ήμουνα πολύ down αυτές τις μέρες και πραγματικά μου ανέβασε τη διάθεση με τα χίλια αυτό το thread!
Μάι 05 2011 17:44