Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Sorry for the late reply =ρ
Το κουλό είναι έγραψα όλη την απάντηση και μόλις πήγα να πατήσω post message, ο browser έκλεισε. Πάμε άλλη μια φορά λοιπόν xD
Thanks για την ενημέρωση για το The Last Remnant :) Το παιχνίδι που ανέφερες, ακούγεται και φαίνεται από τα trailers πολύ ενδιαφέρον. Μπορεί να το κατεβάσω, για να το τσεκάρω. Και να φανταστείς ότι ακούω τα καλύτερα για το συγκεκριμένο. Βέβαια οι κριτικές, πράγματι λέγανε ότι είναι αποτυχία. Αλλά είναι πράγματι τόσο χάλια;
Φαντάζομαι πόσες ώρες θα κάτσεις πάνω από την παιχνιδομηχανή xD
Και το ps2 και όταν πάρεις ps3.
Καλή επιτυχία στο δεύτερο έτος :3 όντως ακούγεται αρκετά χαλαρή, αν όντως μπορείς να περάσεις τα μαθήματα έτσι. Αν και βέβαια αυτό εξαρτάται και από τις δυνατότητες του καθενός, ακόμη και με τις σημειώσεις. Τώρα ξεκούραση λοιπόν. Όντως το σχολείο, σου δημιουργεί μια κούραση ακόμη και αν έχεις ελέυθερο χρόνο.
Δεύτερα λυκείου, τώρα. Αρχίζουν τα δύσκολα για εμένα :) Δύο χρόνια ακόμα μεν, αλλά μου φαίνονται σαν αιώνας πια όταν το ακούω. Ο περσινός χρόνος πάλι, πέρασε πάρα πολύ γρήγορα.
Το έχω παρατήσει το θεματάκι λιγάκι πια, γιατί ψιλοβαριέμαι. Αλλά ήταν και ένας τρόπος να περάσεις την ώρα σου. Ναι σε αυτό έχεις δίκιο, είναι πιο εύκολο να μάθει ο άλλος αγγλικά. Αλλά δεν είναι και κακό να υπάρχει και κάτι με ελληνικούς υπότιτλους.
Ακούγεται λίγο ανούσιο αυτό, ειδικά αν δεν ήξερε ΓΡΙ αγγλικά. xD Γιατί ότι και να καταλάβεις από τα συμφραζόμενα, μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνεία της πρότασης.
Χαρά στο κουράγιο σου στο να του γράφεις xD (αν του γράφεις ακόμα ).
Ναι, πράγματι, θα συμφωνήσω σε αυτό. Και φαντάσου, άκουγα τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο. Είναι ανάλογα με την γνώμη του καθενός. Ωραίο anime, αν και δεν το έχω τελειώσει ακόμη, μερικά επεισόδια έμειναν. Είχα ξενερώσει γιατί το έβλεπα για ορθογραφικό έλεγχο (μετάφραση της sis) και ένα τέτοιο anime είναι καλύτερο να το βλέπεις χωρίς να ανησυχείς αν το που στην ερώτηση έχει τόνο πχ.
Αυτό κάνει τη διαφορά λοιπόν. Όσο να 'ναι τα manga είναι συνήθως καλύτερα από το anime adaption τους. Δεν μπορώ φυσικά να εκφράσω άποψη μιας και δεν έχω διαβάσει καμία από τις δουλειές της συγκεκριμένης mangaka. Αλλά μπορεί να διαβάσω κάποια από τις άλλες τις δουλειές για να δω αυτό που εννοείς.
Αν είναι να δεις κάποιο anime τέτοιο είδους, πιστεύω ότι το Amagami δεν είναι η καλύτερη επιλογή, για να πω την αλήθεια. Κατά την άποψη μου πάντα. Μπορεί αυτή η ιδέα να μου έχει χαραχτεί λόγω του ότι προέρχεται και από dating sim, αλλά γενικά αν ήταν να προτείνω κάποιο σίγουρα δεν θα ήταν στις επιλογές. Δε λέω μέχρι τώρα, μου αρέσει ως anime, αν και τα kissing/licking του πρωταγωνιστή με έχουν ξενερώσει αρκετά.
Το Kimi ni Todoke, μπορεί αν το έβλεπες μέχρι το τέλος, να σου άρεζε κάπως. Ούτε εγώ ενθουσιάστηκα στην αρχή. Προτίμησα τις ιστορίες των υπολοίπων χαρακτήρων μέσα στο anime. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν οι πρωταγωνιστές, θα το λάτρευα.
Το school days, για κάποιο λόγο με απωθούσε. Είχα δει κάτι screenshots, και μου φαινόταν πολύ άκυρο και γι' αυτό δεν το άγγιζα. Και φαντάσου, πριν λίγες μέρες κατέβηκε. Με έφαγε μια περιέργεια για, να δω τι γίνεται πια. Πράγματι το έχω προσέξει αυτό με τον πρωταγωνιστή. Βασικά δεν είναι μόνο ότι δεν τον πάνε, δεν σου δείνουν και ένα επιχείρημα γιατί είναι σπαστικός πχ.
Δεν σου φαίνεται, ακριβώς για αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν. Τα loli-anime και τα shota-anime, δηλαδή, για ποιους είναι; xD Για το pleasure και μόνο. Το μόνο ecchi anime που θα πρότεινα θα ήταν το High school girls. Το πρώτο επεισόδιο είχε κάτι σκηνές που με είχαν κάνει να νιώσω κάπως άβολα να το πω, αλλά η συνέχεια ήταν αρκετά καλή μπορώ να πω. Για το λόγο του ότι παρουσίαζε θέματα που πραγματικά μπορούν να συμβούν ή συμβαίνουν. Αν και μπορεί αν το έχεις δει ήδη και να έχεις διαφορετική γνώμη.
Δεν θα έλεγα fanservice το hotd, θα το έλεγα υπερβολικότητα. Καθέ ένα λεπτό τσουπ "ωωω και άλλο panty shot". Που είναι και το πιο απλό. Καταντάει κουραστικό να το βλέπεις συνέχεια.
Τα παραδείγματα που ανέφερες, ναι όντως, είναι καλά.
Αν πιστεύεις ότι το anime ήταν αρκετά καλό, τότε λογικά η μεταφορά του θα είναι επίσης καλή. Αν και δε πιστεύω να είναι κακή, ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω. Ναι, όντως η συγκεκριμένη της δουλειά έχει πολύ καλούς χαρακτήρες, γενικά. Αα, φοβεροί είναι. Τον λατρεύω τον Yagi xD Μπορώ να πω ότι σε όσες δουλειές της έχω διαβάσει, οι χαρακτήρες είναι αρκετά αλήθινοι. Είναι πολύ καλή στην δουλειά της.
Α, τι να κάνεις, οι εποχές φταίνει xD
Ωραίο combination πάντως, με αυτά τα τρία 8D
Όσο για το Beck, θα σου πρότεινα να διαβάσεις και το manga. Μετά το anime, όμως, για να μη σου φύγει η 'γλύκα' του manga. Βασικά το adaption του δεν είναι και πολύ καλό θα έλεγα. Μακάρι να τα έδειχναν όλα, να συνεχιζόταν δηλαδή. Το manga είναι άκραν καλύτερο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το anime ήταν απαίσιο. Υπάρχει και το θέμα με τα τραγούδια, τώρα που το σκέφτομαι. Όσο να 'ναι, όταν το ακούς είναι και καλύτερα.
Χμμ, δεν ξέρω. NANΑ έχω δει λίγα επεισόδια, ούτε που θυμάμαι που το έχω αφήσει. Το πρώτο ασχολείται περισσότερο με την μουσική και την μπάντα θα έλεγα, στο δεύτερο απλά η μία η NANA είναι σε συγκρότημα. Δεν ξέρω αν εξελίζεται διαφορετικά στη συνέχεια. Αν και προβλέπεται να το κατεβάσω, γιατί μου το είχαν δώσει και είχε μια άθλια ποιότητα. Απορώ πως άντεξα να δω τουλάχιστον 10, τόσα πρέπει να είχα δει στάνταρ.
Ναι, είχα γράψει λάθος τον τίτλο του anime xD Κατεβαίνει κατεβαίνει τώρα :awww:
Για να δω κανένα καλύτερο; Βασικά όπως και εσύ δεν θες να αφήνεις στην μέση, έτσι και εγώ. Μάλλον όχι, απλά δεν θέλω να μεγαλώσει η drop list μου. Ακόμη και αν δε τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο. Έχω καταφέρει να κάνω drop στο πρώτο επεισόδιο, το Amanaideyo, όπως στο καλό λέγεται. Τελείωσε το πρώτο και ήμουν ''τι ήταν αυτό; :blurah5:''.
Συμφωνώ απόλυτα. Πραγματικά αναρωτιέμαι πως κατέληξε να το θεωρούν από τα αξιόλογα anime. Ούτε άλλα anime της κατηγορίας του δεν πιάνει. Ναι, ναι ακριβώς. Δε λέω όταν πρωτοείχα ανοίξει το manga που είχε φανεί νορμάλ, και θεώρησα φυσιολογικό το πόσο fanservice είχε μιας και ήταν στην κατηγορία ecchi. Σιγά σιγά, το είχαν παρατραβήξει xD αν και στο anime το έχουν παρατραβήξει ακόμη περισσότερο.
Πράγματι, συμφωνώ.
Ναι, οι ιστορίες είναι λίγο κουραστικές σε κάποια σημεία, σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Ακριβώς. Είναι ότι ξέρεις ποιος είναι ο ένοχος και τυραννιέσαι ώρες γιατί γίνονται άλλα όσα. Χαχαχα xD
Το Apollo Justice είναι μακράν το αγαπημένο μου από τα παιχνίδια.
Αλήθεια; Πω πωω. Φαντάζομαι. Μωρέ, αυτή δεν έχει πρόβλημα. Απλά πάντα, έχουμε αρχίσει ένα σωρό μαζί. Όπως τώρα, προσθέθηκε ένα ακόμη που πήγαμε στο χωριό (η νέκρα στα πάνω της στο χωριό), το Someday's dreamers. Μικρό μεν, αλλά να δούμε πότε θα το τελειώσουμε.
Ααα, με παρέα είναι καλύτερα πάντα :)
Θα συμφωνήσω για το Chaos Head, το βρήκα βαρετό, το παράτησα στο 6. Για το Kurozuka, δεν θα σχολιάσω ακόμη γιατί δεν το έχω ολοκληρώσει, όχι ότι το προηγούμενο το έχω, αλλά τουλάχιστον αυτό δε θα πάει στα drop. Το Monochrome Factor δεν είναι shounen-ai; Έτσι νομίζω τουλάχιστον, γι' αυτό είναι και τόσο γνωστό σε κοπέλες. Δεν το άγγιζα, αλλά τώρα θέλω να δω γιατί σου φάνηκε τόσο χάλια.
Έχω δει το Kaiji. Το είχαμε πάρει σβάρνα, εθιστικό να το πω. Κόλλημα όμως. Η ιστορία ήταν καταρχήν ενδιαφέρουσα και σε κρατούσε, και οι ανατροπές μου άρεζαν πάρα πολύ. Καθόλου προβλεπόμενες σκηνές. Από τα αγαπημένα μου. Το Akagi, διαβάζω το manga μόνο προς το παρόν, στο άμεσο μέλλον θα δω και το anime. Αν και έχουν να κάνουν update κάτι χρόνια.
Το One Outs, όχι ακόμα, γιατί σκόπευα να το μεταφράσω. Ήξερα ότι θα μου αρέσει, οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν και τώρα σκέφτομαι απλά να το απολαύσω.
Συνήθως καταλαβαίνω πια θα μου αρέσουν και πια όχι. Ή ποια απλά θα είναι οκ για εμένα, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Ή αυτά που μπορεί να μετανιώσω που θα τα δω. Για το Kamen no maid Guy ή το Amanaideyo (και τα δύο ecchi, φαντάσου) είχα την προαίσθηση ότι θα τα θάψω για κάποιο λόγο. Τουλάχιστον το πρώτο κατάφερα και το ολοκλήρωσα, και δεν το παράτησα στο πρώτο κιόλας επεισόδιο xD Εσύ;
Τέλος έκθεσης και για εμένα λοιπόν :kakaka:
Αύγ 25 2010 17:21
Hanzo → Napster
Μα καλα πως και δεν τα ανεφερα ολα αυτα.
Ναι τα Breath of Fire ειναι απιστευτα games αν και δυστηχως δεν εχω ασχοληθει περα απο το 4.Βλακεια μου.
Chrono Trigger ok εννοειται ειναι must οπως και οσα αναφερεις.
Οσο για τα games της Koei ok ειναι κατι παραπανω απο απλα "μαρεσουν". :P
Και δεν ειναι μονο τα warriors.Dynasty Tactics,Kessen,Romance of the three kingdoms.Οι τυποι ξερουν τη δουλεια τους.
Απλα τωρα τελευταια με χουν ξενερωσει ΚΑΙ αυτοι.Αναφερομαι στο dw 6 το οποιο ηταν τουλαχιστον απογοητευτικο.Δηλαδη οκ αντι να προσθεσουν πραγματα,αφαιρεσαν χαρακτηρες,move lists,οπλα.
Τα διαλυσαν ολα.Ασε που συνεχιζουν και προσθετουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ χαρακτηρες αντι να βαλουν μερικους βασικους.Δηλαδη ειναι αδιανοητο να ειναι playable o Ling Tong και η Xing Cai και να μην εχει Cheng Pu,Hua Xiong και Yan Liang.
Tι να τους πεις :P
Και το 5 ηταν ιδανικο γαμωτο.
Τουλαχιστον το ROTK XI ειναι πολυ καλο game oποτε εκει δεν το χουν χασει ακομα.
Οσο για το Sengoku Basara δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα.Ειχε πλασαριστει ευρωπη ως devil kings Και ηταν οτι να ναι και απο τοτε δεν εχω μπει στον κοπο να το παρω import. xD
Αύγ 24 2010 00:28
Napster → Hanzo
Φιλε, μονο ενα πραγμα εχω να σου.....Καλη τυχη με το The Last Remnant. Σε PC πρεπει να το παιξεις γιατι στο Xbox360 εχει χιλια 2 προβληματα (bugs, frame drop στα battles) ασε που στο PC μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα.... ;) Το gameplay ειναι πολυ ωραιο, γενικα ειναι ενα must game για τους J-RPG fans. Και ναι, το προτιμω απο τα Final Fantasy.
Το ιδιο και 'γω. Τα εχω λιωσει τα J-RPG του PS/PS2 και το αγαπημενο μου ειναι το The Legend of Dragoon (πολυ underrated game... :( ). Και φυσικα το 2ο ειναι το Suikoden 2 και 3ο το Jade Cocoon. :D Μου αρεσουν επισεις τα Breath of Fire, Valkyrie Profile, Chrono Cross, Chrono Trigger, Legend of Legaia
Ναι ουτε σε μενα αρεσε στο Tierkreis τα 3D. ~_~
Σου αρεσουν και τα παιχνιδια της KOEI (Dynasty/Samurai Warriors) απ' οτι καταλαβα και το Sengoku Basara. :D Τα ιδια γουστα φαινεται εχουμε. xD
Αύγ 23 2010 23:49
Hanzo → Napster
The Last Remnant και Resonance of Fate ειναι δυο τιτλοι που θελω να παιξω λιαν συντομως.
Αγαπημενο jrpg τωρα...νταξ μου βαζεις δυσκολα :P το μονο σιγουρο ειναι οτι το Suikoden 2 και Persona 2 ειναι μεσα σε αυτα.
Παρα πολυ καλο ειναι επισης το Star Ocean til the end of time.Γενικοτερα εχω παιξει πολλους τιτλους του ειδους κυριως για Ps/ps2.H μετεπειτα πορεια τους στην τωρινη γενια δεν με εχει εντυπωσιασει.
Δηλαδη να σου πω την αληθεια το Suikoden 2 το προτιμω ακομα και απο αποψη γραφικων συγκριτικα με το FF xiii πχ. Και κατι που με χαλασε στο tierkreis ειναι οτι οι χαρακτηρες ηταν 3d.Ρε κοναμι αφου το DS δεν το χει στα 3d τοσο δυσκολο ηταν να το σχεδιασεις οπως τα παλια της σειρας!Τουλαχιστον τα πορτρετα ηταν ομορφα.
Tελός παντων. :P
Αύγ 23 2010 23:39
Napster → Hanzo
Αυτα που μου ειπες μονο τα εχω δει να τα παιζει ο ξαδελφος μου, δεν εχει τυχει να τα παιξω εκτος απο τα Shin Megami Tensei, Xenosaga/Xenogears και τα Disgaea που τα εχω παιξει και μου αρεσαν. Αυτες τις μερες ειδικα εχυσα ιδρωτα για να τερματισω το TLR (The Last Remnant). Πωπω...~_~ xD
Υ.Γ. Αγαπημενο J-RPG?
Αύγ 23 2010 23:25
Hanzo → Napster
Aπο Jrpg ειμαι επισης μεγαλος φαν του mega ten universe.
Δηλαδη Persona,Shin Megami tensei,Digital Devil Saga,Raidou Kuzunoha.
Oτιδηποτε σχετικο με το franchise.Ειναι παραξενη σειρα με πολυ σκοτεινο κοσμο,χαρακτηρες οχι τοσο τυπικους για jrpg και φοβερη αποκοσμη ατμοσφαιρα.
Αν δεν εχεις ασχοληθει σου προτεινω τα Persona 3,4 καθως ειναι τα πιο "φιλικα" να το πω ετσι για να γνωρισεις τον κοσμο του mega ten.
Aπο κει κε περα αλλα ωραια jrpg εινα τα Xenosaga/Xenogears,τα Disgaea και το Atelier Iris.
Eιναι πολλα ακομα αυτα που θελω να παιξω αλλα δεν εχει τυχει ακομα βεβαια.
Αύγ 23 2010 23:16
Napster → Hanzo
[shield]Don't blame me!!! Τα αλλα J-RPG εφταιγαν. xD [/shield]
Αφου λες πως ειναι καλο τοτε θα το δοκιμασω [B]σιγουρα[/B]. Κοιτα το 4 δεν μου αρεσε μονο και μονο επειδη μετα το 2ο αμεσως πηγα στο 4 και υπηρχε [B]παρα[/B] πολυ μεγαλη διαφορα. Μακραν το 2ο Suikoden ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει στο PS1. (ειναι αλλωστε το 2ο αγαπημενο μου παιχνιδι).
Εσενα ποια J-RPG σου αρεσουν?
Αύγ 23 2010 22:49
Hanzo → Napster
Mεγαλο λαθος μαν.To V ειναι απιστευτο παιχνιδι.
Εγω για καποιο περιεργο λογο επαιξα το V αμεσως μετα το 2 οποτε ηρθαν κομπλε.
Που και το iv δηλαδη δεν ειναι τοοοσο χαλια,το καραβι για hq ηταν καλη ιδεα και μερικοι χαρακτηρες εχουν ενα ενδιαφερον αλλα ειναι κουραστικο γμτ.Και η εξερευνηση,που μετραει σε ολα τα suikoden δεν εχει τοσο ενδιαφερον.Μια τεραστια θαλασσα με λιγα νησια και random battles καθε 5 sec.Bah...
Παντως ως φαν προς φαν σου το υπογραφω το V δεν θα σε απογοητευσει.
Αρχιζει λιγο "WAT?Ι ΑΜ ΤΗΕ FUCKIN PRINCE AND I RULE OVER ALL" αλλα στην πορεια γινεται κλασικο suikoden που αγαπαμε.
Αύγ 23 2010 22:29
Napster → Hanzo
Απλα δεν ετυχε να το συνεχισω. Δεν μ'αρεσε και τοσο το IV γι'αυτο νομιζω πως τα επομενα θα ηταν παλι χαλια. Ασε που ειχα αρχισει 4-5 J-RPG να παιζω ταυτοχρονα και το ειχα *ξεχασει τελειως το Suikoden.
Υ.Γ. Παντα κατεβαζω/αγοραζω τις undub versions. ;)
*Ναι, ντροπη μου!!! xD
Αύγ 23 2010 20:43
Hanzo → Kamen Tantei Zura
*cracks fingers*
Aλλο ενα looong vm ετοιμαζεται.
To Last Remnant,συμφωνα με κριτικες παντα,εχει αρκετα αρνητικα οπως save points μακρια το ενα απο το αλλο,προβληματα στο frame rate και συστημα μαχης που θελει αρκετο χρονο και εξοικειωση.Eνα αλλο προσφατο jrpg που θελω να τσεκαρω ειναι το Resonance of Fate.Μετα το απογοητευτικο FFXIII ισως καταφερει να μου αλλαξει γνωμη για την πορεια του ειδους τελευταια.
Ps3 δεν εχω γιατι πολυ απλα εχω πολλα ακομα που πρεπει να τελειωσω απο την απιστευτη συλλογη του ps2.Καποια στιγμη,συντομα,θα παρω βεβαια λογω μερικων αποκλειστικoτητων(metal gear 4,demon's souls και valkyria chronicles πχ)
To Heroic Age το ειχα δει πριν δυο χρονια και ειχε καποιες πολυ καλες στιγμες αλλα ναι τελειωνει καπως απογοητευτικα.Να μην πω και για τον over9000 imba προταγωνιστη που ανετα κατεστρεφε και το συμπαν ξερω γω αν ηθελε :P .
Eχω χρονο τελευταια,πολυ απλα επειδη μολις τελειωσα το πρωτο ετος σε μια χαλαρη σχολη(γαλλικη φιλολογια)και παμε στο δευτερο.Ειχα σιχαθει πραγματικα πρωινα ξυπνηματα και γενικοτερα την ολη κατασταση με το σχολειο.Με κουραζε ωστε και χρονο να ειχα δεν μπορουσα να τον αξιοποιησω.Τουλαχιστον τωρα περνας μαθηματα ακομα και αν πατας 10 φορες το χρονο ισα ισα να παρεις τπτ σημειωσεις.Εσυ τι ταξη εισαι βασικα?
Οσο για της φιλανθρωπικες μεταφραστικες προσπαθειες στα ελληνικα χαρα στην ορεξη σου :P Εγω σε παρομοια περιπτωση θα τους ελεγα τραβατε μαθετε αγγλικα γιατι αλλιως δεν πατε πουθενα xD .Το εχω συναντησει και εγω αυτο.Μου λεγε ενα παιδι να του γραψω anime σε dvd και μετα συνειδητοποιησα οτι δεν ηξερε ΓΡΙ απο αγγλικα και απλα εβγαζε νοημα απο τα συμφραζομενα....Τι του λες τωρα!!! xD H πλακα ειναι οτι ακομα ζηταει να του γραφω.
Για το σχεδιο της Key σου ειπα την γνωμη μου.ΠΛΑΣΤΙΚΟ και overrated xDEπισης οι δραματικες σκηνες δεν με αγγιξαν.Οι περισσοτεροι που το ειδαν παντως χρειαστηκαν χαρτομαντηλα.Το τελευταιο anime βασικα που με καταφερε να δακρυσω ηταν το Tokyo Magnitude 8.0.Παρα πολυ καλη και ανθρωπινη σειρα.
Για το fruits basket βασικα αναφερομουν στο manga.To anime ειναι ατελες δυστηχως.Βασικα συμπαθω πολυ την natsuki και δεν ξερω μου βγαζoυν μια πολυ heartwarming αισθηση οι δουλειες της.Πιο πολυ ως slice of life/comedy δηλαδη το θεωρω παρα romance.
Και σχετικα με τα romance παντα τα high school/comedy/romance ειναι το χειροτερο μου ειδος μακραν.Ειπα με το Kimi ni Todoke και το Amagami μηπως γινει κατι αλλα με κουρασαν απο τα πρωτα eps.Το school days παραμενει το μονο που μου κρατησε το ενδιαφερον μεχρι τελους.Αληθεια το χεις δει αυτο ? :P Ολοι τα χαν βαλει τοτε με τον πρωταγωνιστη αλλα κατ εμε και πολυ καλος ηταν.Αν ειχε τον πρωταγωνιστικο ρολο [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4314"]αυτος[/URL] πχ θα μιλαγαμε για αριστουργημα xD
Τα ecchi τα απεχθανομαι βασικα.Δεν βρισκω κανενα απολυτως νοημα πραγματικα.Το ιδιο και με το fanservice σε στιλ hotd.Fanservice καλο θα θεωρησω πχ ενα cameo appearance(durarara) η ενα reference σε γνωστη σειρα (tono to issho).Ολα τα υπολοιπα δεν ξερω μου φαινεται οτι αναφερονται σε κουτοπονηρους ματακηδες...H πλακα ειναι οτι με fanservice την βρισκουν ακομα και παιδια που εκτιμω απο το forum αλλα whatever.
Για το Sarai ya Goyou δεν εχω διαβασει το manga oποτε δεν μπορω να ξερω.Παντως σαν ανιμε μου φανηκε παραπανω απο απλα καλο και σιγουρα αξιζει.Λατρεψα τους χαρακτηρες βασικα.Και ειδικα τον Yagi,τον Matsu και τον Ume.
Eγω πριν τις συνδεσεις dsl εβλεπα anime απο κατι dvd(κυριως ταινιες) που εβρισκα απο δω και απο κει σε μετριες προς κακες ποιοτητες αλλα τοτε φτιαχνομουν με οτι να ναι.Η πρωτη σειρα που ειδα κατεβασμενη νομιζω ηταν το Tenjou Tenge,το ΝGE και το Escaflowne.Oτι να ναι λιγο XD
Beck ΔΕΝ εχω δει και ΠΡΕΠΕΙ να δω.Μαζι με το Nana λεω να το αρχισω.Για καποιο λογο τα εχω συνδεσει αυτα τα δυο.
Οσο για το Patlabor υπαρχει στο bakabt με πολλους seeds :P
Tιποτα δεν ειναι σπανιο πλεον.Kατεβασα και ειδα τα παντα απο το franchise.Damn good stuff.
Oσο για το Hotd ρε συ πραγματικα μην ακους κανεναν.ΑΣΤΟ,ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ.Απλα δεν μαρεσει να αφηνω σειρες στη μεση γιαυτο το συνεχιζω ο βλακας.Λυπαμαι πραγματικα που αυτο θεωρειτε απο πολλους δειγμα "καλου" anime.Ουτε καν διασκεδαστικο ειναι πλεον.Και οποιος τη βρισκει με το fanservice του hotd δεν εχει ιδεα απο καλο H/ερωτικο σχεδιο.
To Edgweworth ναι να σου πω την αληθεια το περιμενα λιγο καλυτερο και εγω.Πολλες φορες νιωθεις πως χανεις τον χρονο σου προσπαθωντας να αποδειξεις το δεδομενο.Δηλαδη ΟΚ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ Ο MEEKINS EINAI AθΩΟΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΡΕ LANG! XD
Για το furikabutte μπορω να μιλαω ολη μερα.Η μοναδικη σειρα βασικα που χτυπησα rewatch αμεσως μολις την τελειωσα.Ναι μιλαμε για τετοιο κολλημα.Ψησε την αδερφη σου και δειτε το.Και εγω με αδερφο το βλεπω και ειναι απιστευτη φαση.
Οσο για anime που μετανιωσα που ειδα ναι ειναι αρκετα.Οπως πχ το Chaoshead που το βρηκα αθλιο,το Kurozuka που οκ ειχε τις στιγμες του αλλα οι χαρακτηρες ηταν αντιπαθεστατοι και αδιαφοροι και το Μοnocrhome Factor Που πραγματικα δεν εχω ιδεα πως την παλεψα με την παρτη του.
Τελος να σε ρωτησω εχεις δει Kaiji,Akagi και One Outs?Μιλαμε για την επιτομη των Badass/manly anime και τα τρια προσφερουν τρελη αγωνια,mind games και over the top σκηνικα.
Τελος εκθεσης :P
Παω να παιξω κανα game γιατι πιαστικα xD
Αύγ 23 2010 15:11
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Χαχαχα, τα κατάφερα πάλι :kakaka:
Έχω ακούσει αρκετές καλές κριτικές για το The Last Remnant, αν και υπάρχουν και κάποια μικροπράγματα όπως μου έχουν πει που στο χαλάνε λίγο. Τι είναι αυτά, δεν γνωρίζω. Τουλάχιστον το πρώτο δεν έχει και χρόνια που βγήκε (2009), οπότε κάτι γίνεται ακόμη.
Ωωω xbox360~ εγώ μόνο xbox και 360 είχα. Δυο τρία παιχνίδια που είχα παίξει σε ένα φίλο μου στο ps2 και μια φορά που είχα παίξει pro στην τριήμερη xD Τώρα υπάρχει όμως και το ps3 (ας είναι καλά η vodafone και τα δωράκια της).
Τώρα χαίρομαι ακόμη περισσότερο. :hero: Ελπίζω να παρεμείνει λοιπόν καλό μέχρι το τέλος, και να μην έχει κανένα τέλος που σε απογοητεύει.
Σαν την αδερφή μου, που χθες τελείωσε το heroig age, και τελειώνει το τελευταίο επεισόδιο και ήταν ''Τι στο καλό έγινε τώρα; Αυτό ήταν;" XD
Πολύ καλό αυτό, να έχεις χρόνο και να βλέπεις όσα θες. 8D Τουλάχιστον καταφαίρνεις και τα βλέπεις ongoing. Εγώ κάποια τα παρατάω και περιμένω να τελειώσουν να τα δω μονοκοπανιά.
ΑΑ θα ήθελα! πραγματικά θα ήθελα. No, no. Από αγγλικά σε ελληνικά, παίρνεις απλά τους υπότιτλους από αγγλικές ομάδες. Αν και αυτό γίνεται περισσότερο για τις ξαδέρφες μας (γιατί μεταφράζει και η sis) που δεν ξέρουν αγγλικά.
Χμμ μπορώ να πω ότι ούτε και εγώ ξετρελένομαι με το σχέδιο και μου φαίνεται αρκετά παράξενο αυτό με το κοριτσάκι που είναι σε ένα δωμάτιο που πετάγεται. Δεν έχει προχωρήσει αρκετά ακόμα η ιστορία οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά.
Το πολύ να δω προς το παρόν το Cross Game, γιατί το touch είναι ολίγον μεγαλούτσικο για εμένα, αυτή την στιγμή πάντα. Ok, μπορώ να πω ότι το Fruits Basket, δεν με είχε ενθουσιάσει καθόλου. Το είχα βαρεθεί για κάποιο λόγο και ούτε που θυμάμαι σε ποιο σημείο το παράτησα. Θα έλεγα ότι δεν είμαι και τόσο του romance, και αν έχει romance πρέπει να έχει και comedy μέσα. Φαντάσου το τελευταίο που μου άφησε μια καλή εντύπωση ήταν το Hatsukoi Limited, ενώ είναι και ecchi. (όχι ότι έχω πρόβλημα με τα ecchi το αντίθετο)
Όντως συμφωνώ. Και το ost του tatamy μου αρέσει :) το Sarai-ya Goyou έχω διαβάσει λίγο από το manga, και μου είχε αρέσει. Ξέρεις αν είναι καλή και σωστή η μεταφορά; Βασικά, δεν πιστεύω κιόλας να μην είναι, αλλά συζήτηση να κάνουμε. Αυτό περιμένει ακόμη στον φάκελο με τα θέλω να τα δω.
Ω ναι πράγματι, έχει θεικό ost. Νομίζω, αλλά είναι slow-paced ή μου φαίνεται; Αυτός λογικά μπορεί να είναι ο λόγος. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται, γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον. Χαχαχα, πράγματι.
Βασικά stalled το είχα γιατί το είχαμε αρχίσει με την αδερφή μου ένα καλοκαίρι, και υποτίθεται ότι θα το βλέπαμε μαζί. Αλλά μιας και αυτή συνεχίζει μόνη της οτιδήποτε παρατάμε, θα αρχίσω και εγώ. XD
Όταν βγήκε το Bakumatsu, τότε ήταν που είχαμε αρχήσει να βλέπουμε 'σοβαρά' anime. Τότε είχανε αποκτήσει σύνδεση ναι, με την 1αρα ήμασταν. Ήθελα να το δω, αλλά you know άσχετες, παιδί μου, άσχετες. Βλέπαμε από το Veoh τότε -_- Και να φανταστείς το πρώτο μας σε εισαγωγικά anime τότε ήταν yaoi, λολ, shounen-ai για την ακρίβεια και δε θέλαμε και να το αποδεχτούμε κιόλας. Τότε είχα δει και το Beck, που παραμένει από τις μεγάλες μου αγάπες. (όχι ότι συγκρίνεται με το manga) [SIZE="1"]πως πηδάω από άλλο anime σε άλλο πάντως.[/SIZE]
Ω ναι. Βασικά θα αρχήσω από τα παλιά και σιγά σιγά πάμε. Βασικά, ότι και να ακούς, είναι όταν το δεις εσύ πως θα σου φανεί. Μπορείς να έχεις ακούσει τα χίλια δυο αλλά εσένα να σου αρέσει.
Πάντως να κάνεις κόμμα με την αδερφή μου, και αυτή το ίδιο πιστεύει xD Ή τουλάχιστον, έτσι έχω καταλάβει από αυτά που με αραδιάζει. Το κουλό είναι ότι αυτή άρχισε από το καινούριο στο πιο παλιό.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις :) Το πρώτο και το τρίτο τα έχω, το δεύτερο πάλι νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να το βρεις XD Ααα nope nope, όχι ακόμα. Τίποτα δεν έχω δει πια; :Crying2:
Μήπως θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη γνώμη γι' αυτό; Γι' αυτό το συνεχίζεις; :hehehe: Λέω εγώ τώρα =ρ Αλήθεια βλέπεις, το censored version ή το uncensored; : D Προσωπικά, το παράτησα, άσε που ήξερα τι γινόνταν λόγω του manga. Μπορεί κάποια στιγμή να το δω, γιατί σχεδόν όλα τα άτομα που ξέρω από κοντά που βλέπουν anime (Εκτός από την sis) γι' αυτό μου μιλάνε. Μπορώ να πω πάντως ότι οι καλύτεροι χαρακτήρες εκεί μέσα είναι τα zombie. Πάντως δε λέω, έχει αρκετή δόση fanservice για να χαίρονται τα αγόρια :kakaka:
Το occult, ναι, είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι όμως σε ποιο επεισόδιο θα το βρούνε το key. Μια δεύτερη season, δεν θα με πείραζε όμως. Και να φανταστείς για το occut έχω ακούσει τα χειρότερα μέχρι τώρα, ειδικά για τους χαρακτήρες :burningbe3: Θέλανε τον Fumiaki να είναι ο τέλειος με τον τέλειο χαρακτήρα χωρίς ελαττώματα, με τον τέλειο εξοπλισμό και να έρθει να σώσει τον κόσμο. Τι τέλεια. Αλλά όταν ένας χαρακτήρας σε άλλο anime είναι έτσι, τότε πέφτει θάψιμο. -_-
Ναι, ναι έχω παίξει. Εθιστικά παιχνίδια, κολλάς με το που τα αρχίζεις. Και οι ιστορίες είναι πολύ ενδιαφέροντες. (πραγματικά λατρεύω τις αντιδράσεις των χαρακτήρων) Ας είναι καλά τα emulators δηλαδή. Τα περισσότερα τα έχω τελειώσει, αλλά αυτό του Edgeworth μιλάμε :sadist: Όλο χάνεται το παιχνίδι. Πρέπει να το πάρω σβάρνα όλη την μέρα και να το τελειώσω.
Ωωω, αλήθεια, αυτός που το έφτιαξε θα βγάζει λεφτά για μια ζωή. Δεν έχω δει ποτέ μου αλλά όλοι λένε ότι είναι πολύ ωραίο. Τώρα που είπες για το detective conan, χθες που έψαχνα να βρω για είδη σχεδίου κλπ μπήκα σε μια σελίδα και στην αναζήτηση είχαν μια photo του Conan από δίπλα, με το μεγεθυντικό φακό. Ήταν τελείως άκυρο.
Καλά κάνεις. Πρίξε κόσμο :8): Αν είναι κάτι πολύ καλό, πιστεύω ότι αξίζει το πρίξιμο. Και γιατί όχι, θα το δω. Κάθεται στα dvd και χαίρεται ακόμη. (Ήταν από τις σειρές που θα έβλεπα με την sis βλέπεις :sigh2:, όπως καταλαβαίνεις δεν θα την έβλεπα ούτε πέντε χρονιά μετά. Κάτι τέτοιο είχε γίνει με το Tengen Toppa. Μου είχε πει ότι έχει δυο seasons και εγώ περίμενα σαν χαζό πότε θα το δούμε.) Η δεύτερη season του Ookiku βγήκε πρόσφατα, οπότε θα έχει και πράγμα στο internet.
Χμμ, υπάρχε anime που μετάνιωσες σε εισαγωγικά που το είδες; Που το βαρέθηκες υπερβολικά;
Εμένα είναι το Kamen no Maid Guy, γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα, you know, φοβερό comedy και πολύ καλό ecchi. Κόντεψα να κοιμηθώ από την βαρεμάρα XD
(άλλη μια εκθεσούλα :smokingg:)
Αύγ 23 2010 06:38
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Ο_ο this must be the longest vm to ever grace my profile!
Στα κατεβατα απαντανε με κατεβατα ομως. (at least i'll try)
Last Remnant θελω οπωσδηποτε να παιξω.Εχω κολλημα με τα Jrpg γενικοτερα αν και πρεπει να πω οτι απογοητευομαι με την πορεια τους τελευταια.Δηλαδη για μενα τα τελευταια καλα δειγματα τελειωσαν στο ps2 με Persona 4 και Digital Devil Saga.Οσα εχω παιξει για 360 με εχουν αφησει με διαθεση "οκ i guess αλλα κατι δεν..."
Tωρα παιζω suikoden V για δευτερη φορα.Παιζει και να ειναι η αγαπημενη μου σειρα rpg μαζι με τα mega ten.Eιδικα το 2.Ειναι τοσο ομορφη σειρα και ειναι κριμα γιατι λιγος κοσμος ασχολειται.
Σχετικα με το το ryvius μολις ειδα το 12 και μενει αλλο τοσο and damn its good.
Οσο για ongoing ασε και εγω ενα καρο παρακολουθω.Απο Major μεχρι Rainbow και απο Katanagatari μεχρι Shiki.Oχι οτι παραπονιεμαι.Eχω απειρο χρονο εξαλλου :P
Αlso.Wait wat?Ποια μεταφραζεις?Απο ιαπωνικα σε αγγλικα?
Τωρα για το Clannad δεν εχω και την καλυτερη αποψη γιατι γενικοτερα οι δουλειες της Key μου φαινονται πολυ μεχ και απο σχεδιο και απο χαρακτηρες.Πολυ ψευτικοι/εξιδανικευμενοι κατι.Δεν με αγγιξε.Απο romance προτιμω τις δουλειες του Adachi (Touch,Cross Game) και κανα Fruits Basket.
Tatamy Galaxy οντως πολυ καλο.Μαζι με Ηοuse of five leaves(epic ost,ngghhh) ισως οι πιο ομορφες με τον δικο τους τροπο,φετινες σειρες.
To Bakumatsu(επισης epic ost) το χα δει οταν ειχει πρωτοβγει και εχω καλες ανανμησεις απο αυτο.Ειχε και γαματο φιλασθενο Okita.Aλλα σε καταλαβαινω που το χεις stalled.Kαι εγω σιγα σιγα το τελειωσα.Δεν ξερω γιατι :P
Oσο για Gundam.
Fuck yea.Eιναι λιγο χαος αλλα αν τα μαζεψεις και αρχισεις και βλεπεις θα κολλησεις.Λενε μεχρι και αυτα που δεν ακουγονται και τα καλυτερα λογια.Οπως το wing πχ.Ηοnestly ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν αρεσε.Duo & Trowa ftw ρε.
Απο Mecha επισης τσεκαρε Fafner in the azure,Patlabor για old school awesomeness και κανα Bokurano που ισως το χεις δει(δεν το λες ακριβως mecha αλλα οκ)
Για το τι βλεπω atm
Κοιτα λιγο πολυ οτι αξιζει απο την καλοκαιρινη season και οτι δεν εχει τελειωσει απο την ανοιξιατικη.Λεμε τωρα "αξιζει" γιατι το hotd ειναι ενα αισχος και απορω γιατι το συνεχιζω.Το occult academy λεει παντως.
Α Lol τωρα θυμηθηκα οτι ειχες σχολιασει για το Apollo Justice lookalike xD
Aληθεια εχεις παιξει ace attorney?Ειναι μεσα στα 5 αγαπημενα μου games ανεξαρτητως ειδους.Ειδικα το τριτο.
Απο μεγαλα(Βασικα ατελειωτα) ongoing βλεπω dedective conan.Aπειρως εθιστικο shonen.
A και επισης,(δεν γινεται να μην το αναφερω,θα σκασω)μια απο τις αγαπημενες μου προσφατες σειρες ειναι το Ookiku Furikabutte εξ ου και το avatar.Το προτεινω σε τοσο κοσμο που εχω καταντησει κουραστικος αλλα, DAMN.
it MUST be watched xD
(για να δουμε τι εκταση επιασα)
Αύγ 23 2010 00:21
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Πραγματικά κολλάς με τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ουαου αρκετά χρόνια xD
Ω, τι λένε όταν κάποιος παίρνει κάτι καινούριο; Χμ, να τα χαίρεσαι. Δεν ξέρω xD Βασικά σίγουρα θα τα χαρείς οπότε.
Πάντως οι Έλληνες την κρατούσαν την παράδοση τους από τότε. Περιμένανε 1-2 χρόνια μέχρι να το φέρουν εδώ. Μου έχει γίνει σε πάρα πολλά παιχνίδια αυτό.
Εδώ το The Last Remnant, παιχνίδι του 2008, τουλάχιστον για το xbox γιατί για pc κτλ βγήκαν αργότερα το φέρανε φέτος. Και έχασα το ξεπούλημα του electro world T^T
Άσε ναι. Ήταν λίγο ξενέρα XD Τόση χαρά~ :if:
Ωωω, sorry που σε έκοψα. Αλήθεια ε; Πολύ χαίρομαι που το ακούω αυτό. Σε ποιο επεισόδιο είσαι; Κάποια στιγμή θα την δω και εγώ τη σειρά, κάθεται στα plan to watch προς το παρόν.
Οι σειρές που έχω ongoing αυτή τη στιγμή είναι 20 :sadist: γιατί τις αρχίζω όλες μαζί πανάθεμα με. Αν αγνοήσουμε τις ongoing σειρές του summer και δύο anime που ακόμα είναι ongoing λόγω του ότι τις μεταφράζω, ας προχωρήσουμε στις υπόλοιπες.
Άρχισα το Clannad, μετά από 1,5 χρόνο που ήθελα να το δω, γιατί η αδερφή μου είχε υποσχεθεί ότι θα το μεταφράσει. Έτσι το βλέπω με ελληνικούς υπότιτλους. Μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ, αλλά προβλέπεται κλάμα.
Επίσης, το Kage Kara Mamoru, που δε θα έλεγα ότι με ενθουσίασε, κάποιες καλές φάσεις αλλά δεν. Μαζί το Princess Resurrection, που ενώ μ'αρέσει, δεν αντέχω με τίποτα τον πρωταγωνιστή, και ακόμη το τραβάω πως θα το συνεχίσω. Το Shion no Ou, που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δεν έχω φτάσει ούτε στα 3 ακόμα.
Και μόλις πριν λίγη ώρα, τελείωσα το Higepiyo. (Ναι, μεγάλη σειρά βλέπεις, έκανα κατόρθωμα xD)
Ακόμη, βλέπω μαζί με την αδερφή μου το Tatamy Galaxy και το Pandora Hearts. Είχαμε αρχίσει και το Natsume Yuujinchou αλλά επειδή είχαμε δει ήδη τα πρώτα 6 επεισόδια πριν 1 χρόνο το πάμε πολύ αργά.
Είναι και κάποιες άλλες σειρές, αλλά προς το παρόν δεν ξέρω πότε θα αποφασίσω να τις συνεχίσω.
Σκοπεύω να συνεχίσω το stalled Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto, και αφού τα τελειώσω όλα αυτά θα αρχίσω το G Gundam.
Συγγνώμη για την έκθεση, πάντα έτσι κάνω :beaten:
Εσύ τι άλλο βλέπεις; Ή έστω τι anime σου έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση από αυτά που έχεις δει ή ποια είναι τα αγαπημένα σου;
Αύγ 22 2010 23:44
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Kαλα και εγω με dw αρχισα (και μαλιστα το 3 που ειναι ισως το καλυτερο) εντελως τυχαια πριν 7-8(!!!) χρονια.Ε και κολλησα.
Εχω παραγγειλει και τα βιβλια τωρα και τα περιμενω απο βδομαδα.
Οσο για το Tono,ναι ρε συ κριμα.Και εγω περιμενα κατι περισσοτερο.
Βασικα ετοιμαζομουν να δω Ιnfinite Ryvius πριν δω το vm :P
Πολυ καλο space/angst και δεν του φαινεται.
Τι βλεπεις εσυ βασικα atm?
Αύγ 22 2010 23:07
Kamen Tantei Zura → Hanzo
OHOHO, indeed :hahaha:
Βασικά έτυχε να παίξω Warriors Orochi, μετά πήγα στο Samurai Warriors και μετά DW. Έκανα φοβερή αρχή, δεν μπορείς να πεις.
Με rotk nope, δεν πολυέχω ασχοληθεί, δυο τρία πραγματάκια να έχω διαβάσει. Αντίθετα, έχω κάτσει να ψάξω για την Sengoku period, και πραγματικά είναι από τα ενδιαφέροντα κομμάτια της ιστορίας της Ιαπωνίας.
Χαχα, ω ναι.
Εν τω μεταξύ, νόμιζα ότι η σειρά θα ήταν μικρά επεισοδιάκια αλλά τελικά, είναι απλά το OVA. Κάθε επεισόδιο έχει 1 λεπτό του OVA. Τι στο καλό;
Αύγ 22 2010 22:51


Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται
