Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maya-chan → Hanzo

Τελικά με έπεισες. Έβαλα την πρώτη season του Ookiku να κατεβαίνει και περιμένω.:kill4u:
Jul 17 2010 09:10
Photo

Hanzo → Kenny

Mπα καμια βελτιωση το σχεδιο αυτο καθ αυτο αλλα σωζει καπως τον οπτικο τομεα η madhouse. Βασικα αστα αυτα και πηγαινε δες το ova του Tono to Issho xD Α και θυμισε μου Cross Game εχεις δει?Aυτο μαλιστα.Φοβερη σειρα. Ηighschool romance δεν ελεγες?Αναγνωριζω οτι υπαρχουν και πολυ καλα στο ειδος αλλα λιγοι τα εκτιμανε τα λιγα αυτα.
Jul 16 2010 19:37
Photo

Kenny → Hanzo

Ώπα, man, παρεξήγησες. Ούτε εμένα μου αρέσει το σχέδιο του Inazuma. Το έχω πει και στο manga thread του High School Of The Dead. Και ναι, έχω δει και τα h-doujin του και είναι εξίσου άθλια από άποψης σχεδίου. Εγώ απλά ρωτούσα μήπως βελτιώθηκε καθόλου το σχέδιο στο anime.
Jul 16 2010 19:27
Photo

Hanzo → Kenny

Nαι αυτο λιγοι το καταλαβαν και ημουν σιγουρος οτι θα εισαι ενας απο αυτους :P Αλλα ρε man seriously αφου υπαρχουν τετοια manga τι να σου κανουν τα ecchi xD Nα πχ κατεβασα πριν ενα καλο απο Shiwasu no Okina. Απο mild NTR τσεκαρε το Another World απο Yuzuki N Dash.(seriously Im addicted to this shit) Kαι μου λες μετα για τα καλοσχηματισμενα βυζια στο highschool of the dead ενω ο mangaka του εχει ιστορικο σε h doujin.(αν και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το σχεδιο του)
Jul 16 2010 19:14
Photo

Kenny → Hanzo

Για Amagami δεν εκφράζω ακόμα γνώμη μιας και δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο, αλλά από διάφορες πηγές ακούω ζητωκραυγές, δάκρυα ευτυχίας, και γενικά τα καλύτερα λόγια. :P BTW, στο άλλο thread με σκότωσες με το "read NTR h-manga and fap while crying". ΕΙΣΑΙ HARDCORE, ΛΕΜΕ. XD
Jul 16 2010 19:03
Photo

Hanzo → Kenny

A δεν θελω παραπονα! Kαι μολις αρχισα Taishou Yakyuu Musume. Συμπαθητικο ειναι αλλα το σωζει πολυ το baseball theme. Πχ με τετοιο αθλιο σχεδιο αν ασχολουνταν με τπτ κολυμβηση η ενοργανη δεν θα ειχα μπει καν στον κοπο :P Αλλα νταξ εδω στο Amagami SS εδωσα μια ευκαρια και πολυ του ηταν.Στο asobi ni δεν υπαρχει περιπτωση. xD
Jul 16 2010 18:53
Photo

Kenny → Hanzo

Ρε man, δεν παλεύεσαι... ούτε ένα ecchi romance comedy δεν σου αρέσει. :hahaha:
Jul 16 2010 18:06
Photo

Kino no Tabi → Hanzo

epitelous se brika ^^
Jul 02 2010 15:51
Photo

Hanzo → Serestrum

Ti ψαξιμο ρε δυο λεπτα δουλεια ειναι XD Και καλα να λες.Ειναι ομορφα παιχνιδια.Δεν retroφερνουν τοσο (τουλαχιστον κατ εμε) Μπαινω msn για links.
Jun 24 2010 17:12
Photo

Serestrum → Hanzo

α, θελει ψαξιμο δλδ XD θα το εχω στο μυαλο μου. καιρο εχω να παιξω καποιο fighting...
Jun 24 2010 17:09
Photo

Hanzo → Serestrum

Ναι καλα θυμασαι. Στο pc μπορεις να τα παιξεις ολα απο το 94 ως το 2003 σε Mame.Κατεβαζε απο κανα rom nation. Eλα ψηστο θα σαρεσουν.
Jun 24 2010 17:07
Photo

Serestrum → Hanzo

θυμαμαι τον ειχες σετακι! XD εχει βγει κανενα στο πισι?
Jun 24 2010 17:05
Photo

Hanzo → Night Wizard Seal

Τhanks man να σε καλα!
Jun 24 2010 17:05
Photo

Hanzo → Serestrum

Eτσι. Asobi wa owari da! Τοσο πολυ φαινεται οτι του εχω συμπαθεια ε? :P Πηγαινε παιξε κανα king of fighters.Εσυ ειδικα που ειναι,*αχεμ*,το στοιχειο σου...
Jun 24 2010 17:04
Photo

Night Wizard Seal → Hanzo

Είχες γενέθλια ρε σύ στις 21; Να ζήσεις ρε, πολύχρονος και ότι επιθυμείς :):):)
Jun 24 2010 15:24