Community Status Updates
Adventurer → Hanzo
Χεχε, good luck with that :P Η δευτερη παραγραφος σου ισχυει, εξ'ου και το δικο μου rage. Παντως τα παιδια εχουν δικιο στο οτι τα κοστουμια ειναι σχεδον ολα spot-on και πολυ πετυχημενα μαλιστα, και οι μαχες του Jin ειναι ως επι το πλειστον πωρωτικες. Εφοσον δεν περιμενεις κατι παραπανω καλη θεαση και θα περιμενουμε εντυπωσεις :)
Sep 05 2010 15:20
Hanzo → Adventurer
Kαλα πολλα δεν περιμενω ετσι κι αλλιως :P
Kαι μαλλον οσο καλυτερα γνωριζει καποιος τους χαρακτηρες και τον κοσμο της σειρας,τοσο μεγαλυτερη θα ειναι και η απογοητευση.Στο τραιλερ πηρε το ματι μου μεχρι και "ειδυλλιο" με τον Jin Kazama και οταν το ειδα καταλαβα πως νταξ,ουτε καν ξερω γω...xD
Thanks για την προειδοποιηση παντως.Ισως το δω for the rage και μονο.
Sep 05 2010 14:18
Adventurer → Hanzo
Αναφορικα με την ταινια Tekken, οκ βλεπεται οπως σου ειπαν τα παιδια, αλλα ετοιμασου και για μεγαλες ποσοτητες fail. Κατα κυριο λογο να ξερεις οτι τις προσωπικοτητες των χαρακτηρων τις εχουν ξεπαστρεψει απο καθε δυνατη αποψη, καθως και οτι περαν του Jin οι μαχες των υπολοιπων ειναι ελαχιστες. Δες την, λοιπον, αλλα μην περιμενεις πολλα...
Sep 05 2010 14:13
Napster → Hanzo
[QUOTE=Hanzo;422446]O_o και ξερω γω μολις ανεφερες τους δυο καλυτερους μου![/QUOTE]
Χαχαχα, Edge και Shoma, ειδικα ο Shoma ειναι ο αγαπημενος μου και κανουν και ωραιο combo attack μαζι. xD
Sep 01 2010 16:06
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Χίλια συγγνώμη! Το είχα αφήσει ανοιχτό και κοιμόμουν η χαζή XD θα σου πω αργότερα εντυπώσεις :hahaha:
Aug 27 2010 18:41
Kenny → Hanzo
Dude... thou shalt not fap to thy waifu... it's a matter of principle. XD
MSN δεν προλαβαίνω να μπω, man, γιατί εδώ πέρα σαν οικογένια είμαστε συνέχεια στα τρεχάματα (τουλάχιστον είναι για καλό λόγο). Από Σεπτέμβρη πάντως που γυρνάω Θεσσαλονίκη θα τα λέμε τακτικά.
Aug 27 2010 12:32
Hanzo → Kenny
Maaan...you are NOT supposed to actually fap to fanarts!They are totally made for pure reasons.
Eκει δηλαδη αποσκοπουν τα χιλιαδες με την Asuka που υποθετω διαθετεις? :P
Also I dont know about Kaiji x Akagi shit but two days ago I run into some Nangou(yes Nangou...) X Akagi awesomeness that will scar you for life. :hehehe:
In other news,μπες κανα msn ρε man να παιξουμε καμια παρτιδα online.Θα αρχισουν να επιστρεφουν οι περισσοτεροι τωρα οποτε να κανονισουμε.
Aug 27 2010 11:52
Kenny → Hanzo
Ξέρεις τι σκέφτομαι τώρα εγώ, ε; There are people who fap to Kaiji fanart like that. Για να μη μιλήσω για τα Akagi x Kaiji fanart που κυκλοφορούν, τα οποία όταν τα είδα έτρεχα να πλύνω τα μάτια μου... με χλωρίνη...
I just hope to God you're not one of them. XD
Aug 27 2010 10:59
Hanzo → Kenny
Moe/megane Kaiji has decided to abandon gambling and test his luck at the bar exam.
[IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/moe.jpg[/IMG]
Aug 27 2010 03:48
Napster → Hanzo
Awww τοτε παω πασο. Βεβαια βοηθαει πολυ και η εμπειρια του lvl up του Suikoden. xD Παντος σου λεω, αμα δεν κανεις lvl up δεν θα προχωρησεις καθολου. Αμα σου αρεσει (που πιστευω πως θα σου αρεσει γιατι το battle system του Last Remnant ειναι AWESOME!!!).
Υ.Γ. Σε [B]καθε [/B]boss θα θελετε lvl up. Εγω σε ενα boss δεν εκανα lvl up μονο και μονο επειδη ηθελα συνεχεια να ακουω το song του. Epic song!!! And here is the boss. :P And here is the song.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=t8czicyLgGA[/URL]
Τα αρνητικα σχολια θα τα ακουτε μονο απο του FFtards. :P
Ολα αυτα που ειπα ειναι για το Normal Mode, μολις τερματισετε μπορειτε να το αρχισετε ξανα στο Hard Mode το οποιο θα σας παρει 1 χρονο περιπου για να το τερματισετε. xD
Το πιο σημαντικο, μακρια απο την Xbox version. xD
Aug 25 2010 23:34
Hanzo → Napster
Man εδω μιλας σε ανθρωπο που μολίς πριν μια ωρα εφτανε μια ομαδα 60 ατομων ολους τουλαχιστον 40 level. XD
Ναι για το suikoden 5 μιλαω :P Δεν μαρεσει να βλεπω κανεναν πισω οποτε τους εξελισσω ολους,και οπλα και runes και απ ολα οποτε δεν εχω προβλημα με το grinding.
Thanks για το tip παντως.
Aug 25 2010 23:28
Napster → Hanzo
Εμμμ....sorry που χωνομαι στην συζητηση σας...αλλα πρεπει να το κανω. xD Το The Last Remnant ξεκινηστε το [B]μονο αν[/B] σας αρεσει το lvl up. Αμα το βαριεστε το lvl up (και οταν λεω lvl up εννοω να χυσετε ιδρωτα και οχι 1-2 ωρες μονο :wet2:) τοτε μην προσπαθησετε να το ξεκινησετε γιατι θα το παρατησετε αμεσως.
Φχαριστω. :P
[I]From a The Last Remtard...[/I]:P
Οσο γι'αυτο που μου ειπες Hanzo, συμφωνω. Εχουν βαλει οτι playable χαρακτηρες να'νε. Πολυ ωραιο ηταν το DW 5 btw. ;p
Aug 25 2010 23:07
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Εμ τι θα έκανα; xD Δεν θα απαντούσα; Ντάξει, μετά μου φάνηκε ότι το έγραψα και πιο γρήγορα γιατί είχα ήδη διαβάσει το vm σου. Νομίζω ότι πρόσθεσα και μερικά πράγματα (μη χάσω).
Ωχ, συγγνώμη που γράφω κατεβάτα. Άλλη φορά θα φροντίσω να τα κρατάω μικρά τα κείμενα. :) Αα εντάξει, σε έκανα add, αν και είναι ήδη αργά xD
Αλήθεια; Δεν είχα διαβάσει ποτέ κακή κριτική. Είχα διαβάσει κάποιες που του βάζανε 6 στα 10 πχ αλλά ποτέ τόσο χαμηλή. Εντάξει δεν είναι και για τόσο το παιχνίδι, είπαμε. Όσο και να μη σου αρέσει το 3,5 είναι λίγο υπερβολικό. Πάντως, ναι, είναι αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι αν και θυμάμαι, από δηλαδή θυμάμαι υπήρχαν δύο-τρία πραγματάκια στην ιστορία που δε μου άρεζαν, αλλά παρόλα αυτά το παιχνίδι εξελιζόταν καλά.
Χαχα θεικός~
O Daryan δεν είναι; Daryan is just pure win <3 Ο τρίτος είναι ο Kristoph πιστεύω, η φραντζούλα τον προδίδει.
Ευχαριστώ πολύ :) Πω πω φαντάσου πόσο σου την έδωσε. Τουλάχιστον δεν συνέβη τίποτα με τις απουσίσες. Κανένα πρόβλημα xD Φυσικά, ο καθένας αντιμετωπίζει το θέμα διαφορετικά. Δεν με απονθάρυννες, εξάλλου γνώριζα ότι σε κάποια φάση μπορεί να μου την έδεινε αρκετά το σχολείο.
Οκ!
Καλό διάβασμα λοιπόν :3
[SIZE="1"](Πάλι μεγάλο είναι κατά κάποιον τρόπο το vm)[/SIZE]
Aug 25 2010 21:54
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Οπα κατσε,μη μου πεις οτι εγραψες ενα ολοκληρο κατεβατο και σου κλεισε ο browser στο τελος και αναγκαστηκες να το ξαναγραψεις? O_o
Ρε συ δεν χρειαζονταν να μπεις σε τετοιο κοπο.Μου χει συμβει και μενα σε πολυ μικροτερα κειμενα και ειναι απιστευτα RAGE κατασταση ! T_T
Βασικα ρε συ παρε το msn μου απο το profile μου και αν ειναι θα μπω το βραδυ να τα πουμε.Δεν θα γραψω τοσα πολλα σημερα γιατι διαβαζω κατι ψιλα για την επερχομενη εξεταστικη και με χει πιασει ηδη πονοκεφαλος :P
Για το Last Remnant παντως μην τσιμπας απο κριτικες.Μετα το lux pain εχω μαθει να μην με επηρεαζουν ασχετα αν τις διαβαζω για τη φαση.Το lux pain για το DS ειχε παρει κατι αθλιες κριτικες.3,5/10 κατι τετοιο xD Παρολ αυτα το λατρεψα και ειναι το αγαπημενα μου visual novel/adventure για το ds μετα τα ace attorney.
Για το apollo justice που λες αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι αυτος
[IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/2-1ani-mugitsura-hat2.gif[/IMG]
και δευτερος καλυτερος ο πρωτος στην υπογραφη μου που μαλλον δεν καταλαβες ακομα τι δειχνει :P
Δευτερα λυκειου τωρα.Τι να σου πω...καλο κουραγιο.Εμενα ηταν μακραν η χειροτερη μου χρονια.Ειχα σιχαθει το καθημερινο πρωινο ξυπνημα τοσο πολυ που απλα ΔΕΝ πηγαινα.Ειχα ξεπερασει το οριο απουσιων αλλα ευτυχως ολα εξελιχτηκαν καλα και μετα το πασχα ανεκαμψα.Αστο μιλαμε για αθλιες εποχες που δεν θελω να θυμαμαι xD Mην σε αποθαρρυνω παντως.Thats just me.
Για τα υπολοιπα θα σχολιασω το βραδυ που θα βρω χρονο η αν σε πετυχω στο msn.
Τα λεμε!
Aug 25 2010 19:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed