Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Hanzo → Kamen Tantei Zura

Lu Bu is just lucky to have an awesome Zhang Liao watching his back and caring for his public image xD Βασικα ασχολεισε γενικοτερα με rotk η απλα ετυχε να παιξεις DW? γιατι αυτη η εποχη και η sengoku της Iαπωνιας ειναι οι αγαπες μου :P Tono to..... kyupah~
Αύγ 22 2010 20:21
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Ευχαριστώ για το friend request! 8D :8): [SIZE="1"]All people who think Lu Bu is annoying unite~[/SIZE]
Αύγ 22 2010 19:39
Φωτογραφία

Hanzo → Night Wizard Seal

Το Dark Reign της Marvel. Some Daken awesomeness before sleep.
Αύγ 14 2010 05:05
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Hanzo

Τι θα διαβάσεις τέτοια ώρα :P;
Αύγ 14 2010 04:50
Φωτογραφία

Ναι μου χεις ξαναπει. Εγω αμεσα σχεδια εχω το διπλωμα οδηγησης βασικα που το αφησα στη μεση,τα Ιαπωνικα που τα αφησα επισης στη μεση λογω ελλειψης χρονου και αν μου βγουν ολα οκ σκεφτομαι μεχρι να ψαξω καμια ομαδα baseball να γραφτω αν και λιγο χλωμο.
Αύγ 14 2010 03:50
Φωτογραφία

Ναί ρε αυτό πιστεύω και εγώ. Και εκτός από το ότι είμαι καλός στα αγγλικά, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που με αγχώνουν. Πρέπει να ηρεμήσω. :P Θα αρχίσουν και τα φροντηστήρια. Η επόμενη γλώσσα θα έρθει μετά το λύκειο, παράλληλα με το πανεπιστήμιο, και είναι η Ιαπωνική γλώσσα φυσικά. Αυτόν το κλάδο θα ακολουθήσω ούτος ή άλλος, οπότε οψόμεθα που θα με βγάλει :P
Αύγ 14 2010 03:46
Φωτογραφία

Δεν εγκρινω τετοιου ειδους προετοιμασια το καλοκαιρι αλλα παρτο εκει να τελειωνεις :P Ειναι πιο ευκολο απο οτι πιθανως νομιζεις παντως.Σκεφτεσαι να αρχισεις καμια αλλη γλωσσα μετα?
Αύγ 14 2010 03:39
Φωτογραφία

Μπά δεν έχω προλάβει καθόλου... Δεν έκατσα πολύ Αθήνα. Και έχω και εργασίες λόγω του προφίσενσι στα Αγγλικά. Άσε, και Βέροια που θα πάω πρέπει 8 κεφάλαια και 8 εκθέσεις να τις τελειώσω... Μαζοχισμός.Καλά να πάθω :P
Αύγ 14 2010 03:36
Φωτογραφία

Aντε καλα να περασεις. Εγω επεστρεψα μια και καλη στην πολυαγαπημενη μου ρουτινα και δεν την αφηνω για κανενα λογο XD Κανα Ravages of Time διαβασες ?
Αύγ 14 2010 03:33
Φωτογραφία

Καλά και εγώ. Έκανα όσα μπανάκια μπορούσα να κάνω, διάβασα ωραία βιβλία και ένα κάπως πανεπιστημιακό για την Παγκόσμια Ιστορία που ακόμα το διαβάζω... Αυτά. Αύριο κιόλας, φεύγω για Βέροια. Να πάω λίγο και στην γεννέτηρα μου :P
Αύγ 14 2010 03:31
Φωτογραφία

Ναι ολα καλα ρε. Βεβαια αυτες τις διακοπες δεν πλησιασα θαλασσα ουτε για αστειο.Οσο ημουν εκτος αθηνων την εβγαλα διαβαζοντας αστυνομικα μυθιστορηματα και διαφορα manga.Hρεμα πραγματα. Οσο για τη σχολη θα θυμηθω οπου να ναι την υπαρξη της καθως αρχες σεπτεμβριου δινω οσα (λιγα) χρωσταω. Εσυ?
Αύγ 14 2010 03:25
Φωτογραφία

How are you my mate :P University? Vacations? Everything's fine ? :)
Αύγ 14 2010 03:23
Φωτογραφία

Ok challenge accepted. :P
Αύγ 14 2010 03:21
Φωτογραφία

Πήγαινε στο Guess Who να κάνουμε παιχνίδι :P Καιρό έχουμε να τα πούμε :P Ξέρεις διακοπές :P
Αύγ 14 2010 03:16
Φωτογραφία

Hanzo → Maya-chan

Eπιτελους!Το εχω πει σε τοσο κοσμο και δεν με ακουει κανεις.Απο την μια δεν θυμουνται το ονομα απο την αλλη δεν τους τραβαει η θεματολογια.Bah... Anyway ελπιζω να σαρεσει.Πες μου εντυπωσεις οταν δεις μερικα η γραψε στο αναλογο thread.
Ιούλ 17 2010 14:24