Community Status Updates
Hanzo → meidei
Mα φυσικα και το rewatch επιβαλλεται :D
Θα φυγουν νερο τα επεισοδια και ας τα εχεις ξαναδει.Επισης διαβασα χθες οτι θα βγει με τα dvd της δευτερης season και ενα extra επεισοδιο.Σαν το 26(the basics of basics) της πρωτης δηλαδη.
Eγω τωρα βλεπω το Working!! και αυτο απο A-1 pictures και ειναι τρομερα συμπαθητικο και heart warming.Και να φανταστεις οταν εβγαινε το ειχα προσπερασει ως moeblob του σωρου.How foolish of me...
Sep 11 2010 15:44
meidei → Hanzo
Σου έχω καλό νέο. Ξεκίνησα το Oofuri.
Λεπτομέρεια ωστόσο: κάνω rewatch της πρώτης σεζόν για την ώρα.
Sep 11 2010 15:20
Hanzo → Kenny
Hταν απο αυτα τα posts αμεσως μετα απο μεσημεριανο σαπιο ξυπνημα :P
Οντως φαινεται λιγο μπερδεμενο.Βασικα πηγα να ξεκαθαρισω την συγχηση με τα ονοματα και παιζει να τον μπερδεψα περισσοτερο τον αλλο XD!
Τεσπα τωρα ισως βγαζει περισσοτερο νοημα...
*goes to knock back a few coffees*
Sep 09 2010 15:06
Kenny → Hanzo
[QUOTE]@Vetus:To Densetsu no Yuusha no Densetsu ειναι το απαραδεκτο κατ εμε Legend of the Legendary Heroes.
Kαμια σχεση με το logh με το οποιο δικαιολογημενα μπερδεψες τον τιτλο [/QUOTE]Έτσι όπως το έγραψες, για κάμποση ώρα νόμιζα ότι θεωρούσες το LOGH απαράδεκτο. Ρίξε κανά rewrite, να σε καταλαβαίνει ο κόσμος. :P
Sep 09 2010 14:30
MoBoRoS → Hanzo
Re sapie mpes msn gt leme na kanonisoume aurio me ton Pano. Na mas peis k si an psinesai.
Sep 06 2010 21:32
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Bασικα δοκιμασε να παιξεις τα παλιοτερα της σειρας σε emulator για pc.Mπορεις να τα βρεις ολα μεχρι και το 2003(το 10 ουσιαστικα).Παλιοτερα εβγαιναν καθε χρονο απο το 94 μεχρι το 2003 αλλα πλεον εχουν αφησει το συστημα με τα yearly updates και το πανε αριθμητικα.
Οσο για την Team Korea αρχηγος ειναι παντα ο Κim γιατι οκ χωρις αυτον δεν υπαρχει ομαδα,και μετα βασικοι ειναι ο Chang και ο Choi.Oι υπολοιποι εμφανιζονται εναλλαξ αναλογα με το game.
H Athena βασικα θεωρειται απο τους πιο top-tier χαρακτηρες και ειναι πολυ συνηθισμενη επιλογη σε πρωταθληματα κλπ.Οι κινησεις της ειναι πολυ effective και σπαστικες.Μονο ασχετη δεν την λες :P Aν μαθεις να την χειριζεσαι ειναι εφιαλτικη xD
Kαι οκ συνηθως ολοι αλλαζουν look αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως ο Kim και ο Joe που ειναι ιδιοι εδω και 15 χρονια!!Βεβαια αυτοι δεν χρειαζεται να αλλαξουν.Δεν μπορω να τους φανταστω διαφορετικους βασικα~
Οσο για ομαδες που εχουν ξεχαστει...Ναι πχ η team america που απαρτιζεται απο κατι αφροαμερικανους και εναν παικτη του rugby.Δεν επιασε καθολου οποτε δεν νομιζω να την ξαναδουμε anytime soon...
Στο συγκεκριμενο παντως ναι λειπουν αρκετοι που θα ηθελα να δω ανανεωμενους(oπως ο K') αλλα οκ το roster δεν ειναι τοσο ασχημο.
Οι καλυτεροι μου βασικα ειναι Joe,Benimaru,Terry και Κ' αν και παιζω λιγο πολυ με ολους xD
Sep 06 2010 15:40
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Τουλάχιστον το κράτησαν σε όλα τα παιχνίδια και φαίνεται ότι δεν θα το αλλάξουν. Ωραίο μου ακούγεται αυτό. Ελπίζω να το κρατήσουν αυτό και στο 13 τότε, για να μπορέσω να το δω και μόνη μου.
Ωραία, ωραία 8D
Βγήκανε μετά από την ομάδα, ή ακόμη είναι μέσα και απλά στο συγκεκριμένο artwork εμφανίζονται οι βασικοί;
Έτσι έτσι~
Ντάξει, αυτό το ''πολυαγαπημένη'' xD Δεν με πείραξε, απλά το fighting style ήταν λίγο άκυρο. Μέσα σε λίγη ώρα ξεπαστρέβεται. Αν και μπορεί να φταίει και ο χαρακτήρας που είχα διαλέξει.
Εμ τι τώρα; Να μην αλλάζει το λουκ της. Ντάξει, από ότι βλέπω οι περισσότεροι όλο και κάτι αλλάζουν. Παππούτσι θα είναι, κάτι θα είναι xD
Αλήθεια, υπάρχουν αρκετοί χαρακτήρες που έχουν σταματήσει να εμφανίζονται; Ντάξει, το να μην εμφανιστούν κάποιοι είναι λογικό. Στο συγκεκριμένο είναι μεγάλος ο αριθμός;
Στο καινούριο πάντως θα έχει 30(δεν ξέρω για παραπάνω) από ότι φαίνεται.
Sep 06 2010 14:52
Nαι βασικα τα king of fighters ηταν παντοτε team based.Δεν ηταν ποτε one-on-one αλλα σε καθε αγωνα διαλεγες 3-4 χαρακτηρες και τα match εξελισσονταν ειτε με elimination ειτε με tag play.Οι ομαδες πηγαιναν ως εξης: Team Japan,Team Psycho Soldiers,Οyaji team κλπ.Στο 11 μπορουσες μεχρι και να φτιαξεις δικη σου ομαδα οπως Τeam Baldie(!!) μαζευονταs διαφορους ακυρους με καποιο κοινο χαρακτηριστικο και μαλιστα το παιχνιδι σε ανταμοιβε με ξεχωριστο artwork για καθε "ανακαλυψη".
Nαι μεσα επεσες στην Team Korea.Yπαρχουν και μερικοι ακομα ομως,οπως ο ποζερας Jhun Hoon(o oποιος αν και 32 χρονων ειναι τρελο idol fanboy και πωρωμενος με την "αγαπημενη"σου την Athena xD) και μετα ειναι οι δυο γιοι του Kim,o Jae Hoon και ο Dong Hwan.Oλοκληρη φαμιλια δηλαδη :P
Oσο για την Athena,νταξ και ας μην της φαινεται ειναι κλασικος χαρακτηρας.Δεν απουσιαζει ποτε απο κανενα Kof και μαλιστα καθε φορα εχει και διαφορετικη στολη/haircut.Mην την πιασουν με τα ιδια ρουχα και χαλασει η φημη της τετοια φαση...xD
Sep 06 2010 14:35
Ουαου, έχει αρκετούς. Ελπίζω λοιπόν στο καινούριο αν έχει τουλάχιστον έναν μεγάλο αριθμό σε σχέση με αυτούς που είδα.
Ωραία, ωραία. Σιγά σιγά θα μάθω και εγώ xD
Ενδιαφέρον μου ακούγεται αυτό, γι' αυτό είδα κάτι για ομάδες στην wiki.
Χαχα ναι! μ'αρέσει το fighting style του, γι' αυτό άλλωστε οι περισσότεροι τον προτιμάνε. Ότι έβγαινε υψηλά στα characters ranking.
Αυτοί;
[URL=http://i3.photobucket.com/albums/y72/dstorres/Videogame%20Art%20-%20SNK/King%20of%20Fighters%202001%20Teams/Korea-Team.jpg][IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y72/dstorres/Videogame%20Art%20-%20SNK/King%20of%20Fighters%202001%20Teams/th_Korea-Team.jpg[/IMG][/URL]
Είναι από τα κορίτσια που υπάρχουν στο 12 και μου άρεσαν. Αυτό το schoolgirl όμως όταν το είδα XD ''με τη δύναμη του φεγγαριού'' αυτό σκέφτηκα (δεν μπορώ να πω και τίποτα άλλο δεν είναι και το είδος μου τα magical girls). Άλλη κίνηση δεν είχε, όλο αυτό το ροζ το πράγμα έβγαζε.
Λολ, δεν τον έχω δει στο story mode, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα. Απλά μπορούσα να τον χειριστώ καλά σε σχέση με άλλους, και αυτό XD
Sep 06 2010 09:06
Koιτα συνολικα αν παρεις ολους τους χαρακτηρες απο ολα τα king of fighters ειναι καμια 70αρια τουλαχιστον. xD
Φυσικα οκ θα ημουν παραλογος να ζητησω τετοιο roster και καινουργια sprites για ολους αλλα σιγουρα περιμενα κατι παραπανω.
Παντως ναι δεν μπορεις να φανταστεις τι ενδιαφεροντες φατσες εχεις να δεις ακομα αν ασχοληθεις με την σειρα :P
Επισης το kof μεχρι τωρα ειχε παντα πολυ αξιοπρεπες story.Kαθε ομαδα ειχε παντοτε ξεχωριστο ending και υπαρχουν τρια διαφορετικα arcs ως τωρα.Περιμεναν ολοι να τελειωσει το Ash Crimson arc στο XII αλλα αυτο θα γινει στο επομενο μαλλον...
Oσο για τον Joe Higashi.....τον AΓΑΠΑΩ αυτον τον τυπο :D ειναι τοσο πωρωτικο και χαλαρωτικο να παιζεις μαζι του και σε ανταμοιβει μετα απο καθε νικη με ενα ωραιο YOSHA!
Με Kim παιζει πολυ καλα ο αδερφος μου και γενικοτερα με την team korea ειναι καλος.Κριμα που στο XII απουσιαζουν οι απιστευτοι συμπαικτες/τσιρακια του Kim.Θα σου δειξω φωτογραφιες τους μετα :P
Και η Leona εξισου συμπαθητικη.Την ειχα και sig παλιοτερα.
Τον Κyo παλι δεν τον συμπαθησα ποτε.Την εχει δει πολυ καπως αυτος και με εκνευριζει xD.Aπο τους χειροτερους πρωταγωνιστες σε fighting game κατ εμε. Τ_Τ
Sep 05 2010 17:08
Ναι, αλλά το παιχνίδι δεν τον πληρώσαμε λόγω δωροεπιταγής. Αν και 15 ευρώ έκανε μόνο.
Ουαου, έχει μεγαλύτερο αριθμό χαρακτήρων κανονικά; ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
Κοίτα, όντως απογοητεύτηκα από το no story mode. Ήμουν ''Και τώρα τι; Μόνο έτσι θα βαράω;'' Θέλει και λίγο story από πίσω xD
Όχι, εντάξει, καταλαβαίνω. Αν είσαι φαν της σειράς για χρόνια λογικό είναι να έχεις παράπονα.
Το επόμενο λογικά θα είναι καλύτερο. Μπορεί να το αγοράσω και αυτό, αν και λογικά θα το τσιπάρουμε τα χριστούγεννα.
Πόσος είναι ο αριθμός χαρακτήρων κανονικά; Είχε αρκετούς πάντως.
Περισσότερο, από κινήσεις, μ'άρεσε ο Kyou και ο Kim, και η Leona. Και ο Higashi. Μάλλον γιατί μπορούσα να τους χειριστώ καλύτερα.
Ο Iori είναι λίγο δύσκολος μάλλον για εμένα xD
Sep 05 2010 16:55
Nice!
Large scale αγορες δηλαδη.Να το χαιρεσαι το pc!
Παντως ως φαν της σειρας εχω αρκετα παραπονα σχετικα με το 12.Σιγουρα οπτικα ειναι πανεμορφο και τα καινουργια sprites εχουν τελειο animation και fluidity.To ιδιο και το συστημα μαχης,αν και δεν εχουν προσθεσει και πολλα συγκριτικα με τα παλια kof.
Απο κει κε περα ομως αρχιζουν οι ενστασεις.Μιλαμε βασικα για ενα ατελες παιχνιδι το οποιο το βγαλαν στο εμποριο για να δοκιμασουν την νεα μηχανη γραφικων.Κατι σαν σκαλοπατακι για το ΧΙΙΙ.Δεν εχει ΚΑΝ story mode και ο αριθμος χαρακτηρων ειναι μικροτερος απο ποτε.Το βασικο single player mode ειναι κατι σαν time attack.(Στο διπλο βεβαια παραμενει πολυ καλο.)Βεβαια σε καποιον που δεν εχει παιξει τα προηγουμενα δεν θα κακοφανει τοσο απλως σου λεω οτι απουσιαζουν ΠΑΡΑ πολλοι βασικοι.Eγω τωρα περιμενω το XIII που εχει ηδη ανακοινωθει και ελπιζω να το διορθωσουν γιατι ειναι κριμα.
Το XI παλι,για ps2 το θεωρω εξαιρετικο και απο τα καλυτερα προσφατα(σχετικα) 2d fighting.
Τελος παντων.Θα το δεις και θα κρινεις και μονη σου αν και πιστευω θα σαρεσει.Mην επηρεαζεσαι απο την γκρινια μου xD
Still the new,no-flames Iori is very nice indeed!
Sep 05 2010 16:38
Αγόρασα =p για ps3. Χθες πήγαμε στα Media Markt και πήρα και κανούριο pc xD
Ναι σε αυτό αναφέρομαι xD
Οι χαρακτήρες πάντως είναι ωραίοι και τα fighting styles cool 8D
τα πιο άκυρα είναι τα backgrounds.
Sep 05 2010 15:59
Hanzo → Adventurer
Ε νταξ κατ εμε ο Jin δεν θα φτασει ποτε τον Kazuya σαν πρωταγωνιστης.Ο χαρακτηρας του ειναι πολυ πιο ρηχος οποτε μια ταινια οπου τον βλεπουμε να τους νικαει ολους στην ανεση....κατι δεν...
Εγω περιμενα να δειξουν τουλαχιστον κανα 6-hit grapple combo του King η εστω Kazuya slaughtering a group of Mishima Zaibatsu.Aντε και κανενα cameo καποιου ξεχασμενου (καμια Kunimitsu πχ)Kλασικα πραγματα δηλαδη xD.
Αλλα μαλλον ειναι ακομα μια αμερικανια τυπου DoA live action.
Sep 05 2010 15:46
Ο_o
"Πηρες" as in what? :P
Aγορασες?Κατεβασες?Και αν ναι ποιο απο τα 12?
Aν και μαλλον στο XII αναφερεσαι. T_T
Sep 05 2010 15:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed