Community Status Updates
meidei → Hanzo
[QUOTE]It's nice having time I guess.[/QUOTE]Γίνεσαι σκληρός τώρα :unlucky:
Oct 19 2010 22:14
Hanzo → meidei
Oκ θα το τσεκαρω αμεσα τοτε.
Και ναι το live action δεν υπηρχε περιπτωση εξ αρχης να το δω μην ανησυχεις :P
Βλεπω ενα καρο απο την fall season τωρα,εχω σαν long watch το legend of galactic heroes και το Conan και βλεπω και διαφορα διασπαρτα που μου τραβανε την προσοχη.
It's nice having time I guess.
Oct 19 2010 21:56
meidei → Hanzo
Έχω υπερενθουσιαστεί με τους τίτλους που ανακοινώθηκαν για το 3DS. Δεν είμαι τεράστιος φαν του Layton, κι εγώ πιο πολύ για τον Phoenix θα το παίξω.
Το Tantei Gakuen Q είναι επίσης πολύ καλό (το βάζω άνετα στα αγαπημένα μου), που βρίσκεται κάπου στην μέση μεταξύ στιλ Conan και Kindaichi. Μην κάνεις το λάθος να δεις τα live action όμως.
Oct 19 2010 21:46
Hanzo → meidei
Nαι :D Τελεια νεα!
Δεν ειναι τοσο η ιδεα του crossover που με ενθουσιαζει αλλα μονο το γεγονος που θα παιξουμε ξανα με badass Phoenix μετα απο αρκετο καιρο.
Σε καπακι με το νεο Εdgeworth μια χαρα ηρθε !
Τελειωσα και το Sakon και οκ μου αρεσε παρα πολυ.Ομορφες,μεγαλες υποθεσεις με εξυπνα τρικς και ανατροπες.Ηθελα και αλλο γαμωτo...
Aληθεια αυτο το Tantei Gakuen Q το χεις τσεκαρει?Λες να αξιζει?
Oct 19 2010 21:40
meidei → Hanzo
Τα 'μαθες;
[IMG]http://gaygamer.net/images/professor%20vs%20attorney.bmp[/IMG]
Oct 19 2010 21:24
meidei → Hanzo
Το OST είναι από τα πιο δυνατά σημεία του, τολμώ να πω. Άντε, καλή θέαση :)
Oct 11 2010 19:12
Hanzo → meidei
Πολυ καλο το Sakon.Χθες το αρχησα και ειμαι στη δευτερη υποθεση atm και οκ ειναι εθιστικοτατο.Σαπιοι χαρακτηρες,εργαστρυμηθος πρωταγωνιστης και υποθεσεις που βασιζονται περισσοτερο σε motives παρα σε πολυπλοκα tricks(προς το παρον τουλαχιστον).Ωραιο opening/ost και ατμοσφαιρα επισης.
Αντε να μεταφραστει και το Kindaichi καποια στιγμη να συμπληρωθει το αγαπημενο αυτο ειδος.
Oct 11 2010 18:57
Kenny → Hanzo
Σωστός για τον Akagi στο manly thread. Damn, δεν το σκέφτηκα, με πρόλαβες. :P
Sep 28 2010 23:46
Azathoth
→
Hanzo
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=5U2qgTvfpgs"]ante pare ke esi na deis ti kaname emis i itali otan esis (put something here) :P[/URL]
Sep 17 2010 17:30
meidei → Hanzo
Κάτι τέτοια χρειάζομαι για την περίοδο που πρόκειται να διανύσω :P Δεν είναι καιρός για πολλούς προβληματισμούς.
Θα το αναζητήσω.
Sep 11 2010 16:04
Hanzo → meidei
Tι γινεται..?Καλη ερωτηση :P
Well μην περιμενεις σεναριο.Slice of life/comedy ειναι γυρω απο ενα οικογενειακο εστιατοριο.Τρελοι αλλα συμπαθητικοι χαρακτηρες και εξυπνα gags.Εχει αναλαφρο χιουμορ που ομως σου αφηνει πολυ ωραια αισθηση μετα τη θεαση.
Ειναι και μικρο οποτε μια χαρα all in all.
Sep 11 2010 15:58
meidei → Hanzo
Τι γίνεται περίπου στο Working? έχω την εντύπωση ότι είδα κάπου τον τίτλο...
Sep 11 2010 15:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed