Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

[IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/icon1-1.jpg[/IMG] ?? :D :D :D
Oct 31 2010 20:50
Photo

laraska → Hanzo

χαχααχα πως λεγεται το μανγκα απο οπου πηρες εκεινη την εικονα ?
Oct 29 2010 10:56
Photo

Hanzo → Maya-chan

Α ελα ρε τελικα το ειδες?Και το εδωσες και σε αδερφο?Πολυ σωστη. Παντως απο τους χαρακτηρες πιο πολυ γελιο μου βγαζει ο Abe με το hilarious seriousness του για καποιο λογο :P Και καλυτεροι μου παραμενουν ο Shingo με τον Yoshito.Μπες κανα msn αν ειναι να μου πεις εντυπωσεις.
Oct 27 2010 16:50
Photo

Maya-chan → Hanzo

Σχόλιο του αδερφού μου όταν είδε το Furikabutte: -Πως λέγεται ο Mihashi κι ο αδερφός του Mihashi? -Μη χάσουν! Τον πλακώνεις στις φάπες τώρα ή δεν τον πλακώνεις?:deadga6:
Oct 27 2010 16:37
Photo

Azathoth → Hanzo

to exoume pei, sta perisotera anime den tha vroume POTE kino xaraktira :P ektos ke an efthigramistoune oloi i planites ke ksafnika mou aresei kapios parapligikos akiros kobarsos, i an esena ksafnika sou aresi kanas pio normal XD
Oct 25 2010 15:03
Photo

Hanzo → Azathoth

Nταξ,μες στα κομπλεξ αυτος ο Vegeta τοσα χρονια.Μας κουρασε αλλα ειχε τις στιγμες του. Καλα εσενα δεν σου αρεσει ο Chaotzu?Φοβερο character design και η παρουσια του σημαινε οτι ο Tenshinhan ηταν καπου διπλα οποτε ποτε δεν με ενοχλησε.Και αν σου φανηκε γελοια η αυτοκτονια του που να εβλεπες και σε ενα tenkaichi εναντια στον Krillin που εχασε επειδη του εβαλε κατι μαθηματικα προβληματα και μπερδευτηκε.
Oct 25 2010 12:46
Photo

Azathoth → Hanzo

liga gia ton Vegeta re!!!
Oct 25 2010 11:56
Photo

Napster → Hanzo

A-ha...I see...σκεφτομαι να το δοκιμασω.
Oct 23 2010 15:58
Photo

Hanzo → Napster

Baσικα οπως σε καθε Suikoden για να σωθει ο sidekick πρεπει να μαζεψεις και τα 108 stars of destiny σε συνδυασμο με αυτο που λεει ο απο κατω.
Oct 23 2010 15:28
Photo

Napster → Hanzo

Ερωτηση για Suikoden 2. Υπαρχει κανας τροπος η Nanami να μην πεθανει? o.O
Oct 23 2010 14:27
Photo

Night Wizard Seal → Hanzo

Είναι στο φόρουμ ο αδερφός σου; Δεν μου το είπες ρε αλάνι :P
Oct 21 2010 21:13
Photo

meidei → Hanzo

Γνωρίζω το γνωμικό, κωλύομαι όμως:whistling: Αν και κάπου είδα έναν εσωτερικό 2TB σε συμπαθητική τιμή. Χμ...
Oct 19 2010 22:42
Photo

Hanzo → meidei

There is an old Ainu saying that goes: "A new Hard Drive equals a prosperous and happy year"
Oct 19 2010 22:39
Photo

meidei → Hanzo

Μαζεύω είναι η αλήθεια, αλλά 833ΜΒ ελεύθερα δεν με βλέπω να έχω χώρο για μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι πρέπει να κάνω και γιαυτό.
Oct 19 2010 22:36
Photo

Hanzo → meidei

Sorry my bad :P Σου προτεινω να αρχισεις να μαζευεις υλικο για το επομενο καλοκαιρι.Εγω θυμαμαι με το που τελειωσαν πανελληνιες περασε κανας μηνας για να βγω απτο σπιτι.Μετα απο 12 χρονια σχολειο ηθελα επιτελους να λιωσω.Μετα συνειδητοποιησα οτι περναω καλυτερα ετσι και το χω κρατησει σαν life attitude ως τωρα. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το υλικο που μαζευα το ειχα αρχισει να το απολαμβανω εν μεσω πανελληνιων αλλα δεν μπορω να στο προτεινω ακριβως αυτο xD
Oct 19 2010 22:31