Community Status Updates
Hanzo → papp0us
Μan sorry που αργησα να απαντησω αλλα μολις επεστρεψα απο εξωτερικο και βρηκα επιτελους pc
Κατ αρχας συμφωνω απολυτα γι αυτο που λες με τα endless επεισοδια.Απο τις λιγες σειρες που θελώ να μην τελειωσει anytime soon και να δειξει την πορεια καθε ομαδας σε ολα τα τρια χρονια του λυκειου και -γιατι οχι- και αργοτερα.Λιγο δυσκολο βεβαια αλλα εστω αν φτασει τα επεισοδια του Major θα ειμαι ικανοποιημενος.
Η αναπτυξη χαρακτηρων δινεται σε μικρες δοσεις.Μερικοι,οπως ο Suyama και ο Oki πχ δεν ειχαν ακομα σκηνες να λαμψουν.Οσο για την Coach,well εμενα μου βγαζει περισσοτερο dude διαθεση και την θεωρω τον πιο manly(!!!)χαρακτηρα στην ομαδα. xDΚαι η Shinooka η manager τα σπαει μεσα σε ολο το ugyu~ της.
Cross Game ναι ειναι φοβερο.Κλασικος αψογος Adachi βασικα.Επαναλαμβανει την ιδια πανω κατω ιστορια χρονια τωρα και παραμενει ενας απο τους καλυτερους σε τρια διαφορετικα ειδη (slice of life/sports/romance)Βεβαια οκ αν μιλαμε για pure aγωνες baseball το oofuri ειναι πολυ μπροστα σε ρεαλισμο.Το Cross Game ειχε κατι υπερβολες οπως πχ μαθητης λυκειου πεταει 160 km fastball και cleanup με 90/100 home run chance.Το Major ειναι σε αναλογη φαση με εναν πρωταγωνιστη που παιζει στην ανεση σε οποιαδηποτε θεση τον βαλεις.Aκομα και ετσι ομως ειναι ενα διασκεδαστικοτατο shonen με μερικες αρκετα συγκινητικες στιγμες,hard work and guts και ενα καρο χαρακτηρες.
Και βασικα κατι που οκ δικαιολογημενα το μπερδεψες,το Oofuri δεν θεωρειται Shonen!Eκδιδεται σε γνωστο Seinen περιοδικο (Αfternoon) και οκ αν το σκεφτεις δεν παρουσιαζει τα γνωστα shonen κλισε και ας ανηκουν οι χαρακτηρες σε νεαρη ηλικια.Βασικα αν ειναι παρε το msn απο το profile μου να σχολιασουμε και την δευτερη σεζον την οποια πιθανοτατα θα ειδες.
Nov 19 2010 13:30
Hanzo → Tenshi
Mαν sorry αλλα ημουν Aγγλια και μολις τωρα βρηκα pc για να απαντησω.
Δεν θα σου αρχησω δικαιολογιες μην ανησυχεις.Ηθελα οντως να βγαιναμε μετα.Εξαλλου ημουν απο αυτους που το προτεινε.Απλα ακου να δεις τι επαιξε οπου οκ εχεις δικαιο να σπαστηκες.Σε καποια φαση εκει που προχωραγαμε μας παιρνει τηλεφωνο ο Πανος που ηταν ετοιμος να φυγει και του ειπαμε οτι λεμε να βγουμε μετα με εσενα και κατι παιδια.Επειδη και αυτος ηθελε να σε δει μας λεει να παμε να τον παρουμε απο την πλατεια εξαρχειων.Λεμε οκ.
Εντωμεταξυ εσεις ειχατε προχωρησει πολυ μπροστα οποτε αποφασησαμε (λανθασμενα) να τον βρουμε και να σας συναντησουμε μετα ενω θα ειχατε βρει μερος να αραξετε.Ε νταξ.Μεγαλη βλακεια γιατι κανεις δεν ειχε το κινητο σου και οταν βρηκαμε τον Πανο και του ειπαμε το και το και αυτος εκνευριστηκε δικαιολογημενα που του ειπαμε να ερθει ενω ειχαμε χαθει.Μετα γιναν και κατι αλλες αθλιοτητες που οκ μπες κανα msn να σου πω καλυτερα γιατι εδω δεν ειναι καταλληλο μερος.
Αnyway.Ζητα συγγνωμη και απο τα κοριτσια αν ειναι.Kαι εσενα την επομενη φορα σε κερναω μπυρες.Και παλι sorry.
Nov 19 2010 13:12
Tenshi → Hanzo
Man, θέλω να ξέρεις πως δε μου άρεσε καθόλου αυτό που κάνετε, που εξαφανιστήκατε έτσι ενώ εμείς σας περιμέναμε πόση ώρα. Θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσεις ένα συγγνώμη.... ή να μας έλεγες από την αρχή ότι ΔΕΝ ήθελες να ρθεις μαζί με τα παιδιά.
Nov 17 2010 16:11
papp0us → Hanzo
Ναι βασικά είναι η πρώτη φορά που δεν ξεχώρισα κανένα χαρακτήρα. [B]Ολοι[/B], είναι παλικάρια, και πάνω απο όλα, με αδυναμίες. Shonen με χαρακτήρες που έχουν και αδυναμίες!
Μου ήρθε κάποιες στιγμές να πεταξω ένα fireball στη μάπα του mihashi, μπας και ξεκολήσει, αλλα το τύπος μου θυμίζει ΤΟΣΟ πολύ ένα φίλο μου, που έπαθα πλάκα. Πολύ καλή δουλειά στους χαρακτήρες, αν και δυστυχώς απο ανάπτυξη λίγα πράματα αφού αντι για 26, θελει τα επεισόδια του ναρούτο(και τα αξίζει!).
Για raw ούτε λόγος, οπότε το manga το αφήνω στην άκρη(μα πολύ άκρη) μέχρι νεωτέρας.
Γενικά για ολόκληρη την πρώτη season 1 παράπονο έχω.. We need moar COACH DAMMIT~! :D
Είχα δει και το Cross Game που είχε σχέση με baseball και μου άρεσε επίσης(νταξει καμία σχέση με windup βέβαια) για αυτο λέω να πέσω στα βαριά με το Major. Αλλη φάση βέβαια το one man army, ακόμα και στο Cross Game είχε έναν Cleanup hitter της προκοπής. Στο major είναι εντελώς rambo o τύπος;
Έχω αρχίσει ήδη τον προσηλυτισμό. Έχω μοιράσει σε 5 άτομα τη σειρά, με εκβιασμό(ναι τσίπα δεν έχω πάνω μου), και οι δυο είναι ήδη halfway.. Πραγματικα Underated σειρά, στην τύχη τη βρήκα, και παίζει να είναι το καλύτερο Shonen που έχω δει(κονταροχτυπιέται με το hajime no ippo)
Nov 14 2010 23:12
Hanzo → papp0us
Χαιρομαι πραγματικα που σου αρεσε τοσο.Και εγω το θεωρω τελειο και μια απο τις αγαπημενες μου σειρες ever.Απο τa λιγα animu που πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω oυτε ενα αρνητικο.Aντε,προτεινε το σε κοσμο γιατι χρειαζομαστε περισσοτερους oofuri fans!
Η 2η σεζον ειναι επισης εξαιρετικη.Με πολυ καλυτερο animation (actually απο τα καλυτερα για φετος),πολλες γαματεs σκηνες τις οποιες εχω δει πανω απο 10 φορες,ανατροπες και δυο καινουργιες αντιπαλες ομαδες που ειναι και οι αγαπημενες μου μεχρι στιγμης.Οι αγωνες ειναι 2 παλι και ομως ειναι το ιδιο αναλυτικοι και αγωνιωδεις και ας ειναι μονο 13 επεισοδια.
Απο χαρακτηρες,τα γραφω και στο αναλογο thread,αλλα απ οσους εχεις δει ως τωρα μαρεσει ο Izumi και ο Abe apo Nishiura, ο Oda απο Mihoshi και απο Τosei το αξιαπητο battery Junta/Kazuki και απο κει και περα Jin και Shingo ειναι επισης top tier.Βασικα οκ,ποιον κοροιδευω.Ολοι και **** τα παιδια ειναι :P Δεν υπαρχει τυπος που να μην ειναι ψυχουλα και "Ii hitoo" που λεει και ο Mihashi
Το manga ναι ειναι ongoing και εχουν γινει πολλες εξελιξεις τις οποιες παρακολουθω απο raws γιατι τα scans εχουν σταματησει εδω κατι μηνες Τ_Τ
Το major τωρα νταξ ειναι αλλη φαση.Αρκετα καλο shonen και απο τα λιγα "μεγαλα" που παρακολουθω.Εχει μερικες πολυ δυνατες στιγμες αλλα μην περιμενεις ρεαλισμο και αναλογη αισθηση "ομαδας" με το oofuri.O πρωταγωνιστης ειναι λιγο πολυ one man army και στην ουσια ειναι μια κλασικη coming of age ιστορια ενος τυπου με μεγαλα ονειρα,manly tears και ενα καρο baseball freaks που συναντα στο δρομο του.Η πρωτη σεζον ειναι και η καλυτερη κατ εμε.Μην σε αποθαρρυνουν οι χαρακτηρες που πανε ακομα...νηπιαγωγειο στην αρχη.
Nov 14 2010 20:43
papp0us → Hanzo
το τέλειωσα μέσα σε 2 μέρες τα 16 επεισόδια το Σάββατο!. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! απίστευτο απίστευτο! Κατεβάζω και το Season 2 αν και βλέπω μόνο 13 επεισόδια, οπότε φαντάζομαι οτι δεν θα είναι τόσο λεπτομερείς οι αγώνες. Τρομεροί χαρακτήρες, και ενώ είναι 7 επεισόδια ο κάθε αγώνας, δε βαρέθηκα λεπτό.
Το manga πόσο μπροστά είναι;([B]ακόμα [/B]ongoing είναι;;;)
Μια και τα πήρα σερί, απο Major πλευρά τι ξέρεις; Είναι εξίσου καλο;
Nov 14 2010 20:12
Hanzo → papp0us
[QUOTE]
Εγώ πέρα απο τα ατελείωτα ongoing βλέπω ξεκίνησα και το [I][B]Big Windup![/B][/I] το οποίο μέχρι τώρα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ [/QUOTE]Ωραιος μαν.Γινομαστε πολλοι σιγα σιγα xD
Σε πιο επεισοδιο εισαι βασικα?Πληροφοριακα, δεν πεφτει η ποιοτητα για κανενα λογο μεχρι το τελος.Και η δευτερη σεζον ειναι το ιδιο απιστευτη.Περιμενουμε τωρα το Δεκεμβριο ενα special ep .Απο το τιποτα κατι ειναι γιατι και τα manga scans αργουνε απελπιστικα και η τριτη σεζον-ΑΝ δουμε ποτε-θα τους παρει παλι 2-3 χρονακια.
Nov 12 2010 20:57
Serestrum → Hanzo
μωρε 3rd party developers και ξερο ψωμι αλλα σου εξηγησα.
σχετικα με τα adventures δεν μπορω να κρινω γιατι εχω ασχοληθει ελαχιστα ενω με τα visual novel εχω μηδενικη επαφη.
Nov 11 2010 23:59
Hanzo → Serestrum
Oυτε μενα μαρεσει η Sony.So what?Για τους third party developpers αξιζει εξαλλου το ps.Παντως ναι ενα 360 πιστευω θα σου αρεσε εσενα.Θα στανιαρες με κανα Gears of War και the Darkness εκει. Kαι για μενα βασικα λειτουργει ως υποκαταστατο για πολλα pc games που βαριεμαι να τα παιζω στο Pc (fallout,mass effect,dragon age κλπ) συν τα διαφορα ιαπωνικα που φερνει η microsoft συχνοτερα απ οτι στο παλιο xbox.
Παντως δεν σε καταλαβαινω.Το combo: χειριστηριο,πολυθρονα,σαλονακι,τηλεοραση ειναι η πωρωση μου απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου δηλαδη.Γι αυτο νταξ ας μην το ψαχνουμε.Ο καθ ενας οπως τη βρισκει στο φιναλε.
Θα μπορουσα να αρχισω συζητηση για το ποσο προτιμω τα Ιαπωνικα adventures(visual novels γαρ) απο τα δυτικα πχ και τα επιχειρηματα μου για τα rpg να αντιστρεφονται τελειως xD.Eκει ειναι ακριβως το αντιθετο.Τα δυτικα ειναι συνηθως πιο linear και point and click φαση ενω τα αλλα ειναι μες στις επιλογες και τα branching paths and I still like them.
Ιt's all about the art direction μαλλον.
Nov 11 2010 23:50
Serestrum → Hanzo
δεν μαρεσει το ολο setting απλα. χειριστηριο/ τηλεοραση/ καναπες. γουσταρω πολυμηχανημα. XD αλλα νταξ αυτο ειναι δικο μου κολλημα. ειναι τα λεφτα και ο χωρος στη μεση αλλιως ενα 360 για τα indie games του marketplace ανετα θα το ειχα. plus i dont really like sony... :/
Nov 11 2010 23:38
Hanzo → Serestrum
Yap.Seems good.
Ψηθηκε και ο αδερφος μου ο οποιος εχει παιξει περισσοτερα δυτικα απο μενα,οποτε λογικα θα το κατεβασει μεσα στη βδομαδα.Να ειδες!Δοκιμαζω πραγματα..Eσυ με τις κονσολες τι παιζει ρε?Ειχες καμια τραυματικη εμπειρια με κανα sega saturn παλιοτερα ? :P Αν σου ρθει επιφωτηση να ασχοληθεις κααααποτε,ασε την τωρινη γενια παντως και πιασε κανα ps2 εκει.
Σχετικα με το manliness factor τωρα,εχω δει πολλους σφιχτες/μουστακες/καραφλες σε jrpg παντα που διατηρουνε αντριλα αλλα παραλληλα ειναι και καλοσχεδιασμενοι και οχι ανοητες καρικατουρες.Επισης ο πρωταγωνιστης του Persona 4 που μου στειλες ειναι μια χαρα.Σκεψου δηλαδη 17 χρονων και να σκαει μυτη με Buzzsaw haircut.In my book that's badass.
Nov 11 2010 23:25
Serestrum → Hanzo
dude δεν ξερεις ποσο συμφωνουμε σε αυτο. μισω τα elves. δεν παιρνω ποτε τετοιο χαρακτηρα ουτε καν στα party μου.
ομως, για να σου ανοιξω την ορεξη αλλα και για να σε πρηξω λιγο ακομα με το witcher, ιδου τα elves του παιχνιδιου.
[IMG]http://lh4.google.com/Kartones/R3lKH9-LlJI/AAAAAAAAEKM/mOOj9DfKYXw/s800/thewitcher_014.jpg[/IMG]
πολυ καλυτερα, δεν βρισκεις?
ναι και ο ενας απο τους main villains του 2 λογικα.
[IMG]http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Games/W/Witcher%202%20-%20Assassins%20of%20Kings/Bulk%20Viewers/PC/2010-06-16/28572The_Witcher_2_Screenshot_04--screenshot_viewer_medium.jpg[/IMG]
[B]ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ε? XDDD[/B]
Nov 11 2010 23:16
Hanzo → Serestrum
Right back at you :D
[SIZE=2][COLOR=Black]NOT manly[/COLOR][/SIZE] : [SPOILER] [IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/DragonAgeZevran.jpg[/IMG] [/SPOILER]
[COLOR=Black]Manly as fuck[/COLOR] :[SPOILER] [IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/rikimaru01.gif[/IMG] [/SPOILER]
Nov 11 2010 23:09
Serestrum → Hanzo
μην σπαμμαρουμε κιολας...
[SPOILER=not manly~~][IMG]http://www.persona4game.com/portals/square-enix/products/persona-4/media/en/wallpapers/1024x768/persona4_wp_001_1024x768.jpg[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER=Manly][IMG]http://gamersdigart.files.wordpress.com/2008/11/the_witcher_by_chase_sc2.jpg[/IMG][/SPOILER]
Nov 11 2010 23:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed