Community Status Updates
Umi no Ossan → tsintori
Ναι κατι λειπει !!!! Το ειδα πρωτο κ μολις ξεκινησα κ το manga ξενερωσα κ δεν το σκεφτομαι πλεον....Εκαναν το μεγαλυτερο σφαλμα, δεν βαλανε τον Puk !!!! Ασε που εχει ακυρο τελος.
Aug 21 2008 23:58
tsintori → Umi no Ossan
Ξέχασες ένα "φάνηκε" μου φαίνεται.
Τα σπάει απλώς ο berseker. Για να δω και τα άλλα.......
Το anime το έχεις δει γιατί τόση βία πως να την βάλουνε;
Aug 21 2008 23:54
Umi no Ossan → tsintori
thanks !!!! Ασε εγω εχω μεχρι το τομο 29 κ τα τελειωνω!!!! Πρεπει να κατεβασω τα υπολοιπα !!!! Ειναι τρελη πορωση !!!! Πως σου ο Gutts ;;;
Aug 21 2008 23:51
tsintori → Umi no Ossan
Η νέα σου υπογραφή μαμεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως και το profile pic σου.......
Το ξεκίνησα btw.
Aug 21 2008 23:47
tsintori → GkLoc
Διάβασα το πρώτο berserk.....
Πολύ βία και θέλω να δω τόσο αίμα πως το δείξανε στο anime.
Πάντως στην αρχή του βγήκε ξινό το γ@μ@σ@ του τύπου.....
Επίσης Gutts για όνομα προταγωνιστή:head: απλώς......
Θα διαβάσω και άλλα αύριο......
Aug 21 2008 23:35
tsintori → red pyramid
Νομίζω ναι.
Θα έχει μπόλικο μπασκετικό θέαμα αύριο......
Βασικά οι Αργεντίνοι πρέπει να αλλάξουν το παιχνίδι τους. Θα πρέπει να γίνουν πιο γρήγοροι διότι το παιχνίδι με εμάς ήταν πολύ αργό....
Α και δεν ξεχνώ που με είπες tsitsoni. (εντάξει θα το ξεχάσω με μια ωραία μπαλάντα:hehehe::hehehe:)
Aug 21 2008 22:43
red pyramid → tsintori
Μπα, μη το λές, οι Αργεντινή αποτελείται απο πολύ σκληρούς παίκτες, αν είναι να χάσουν θα χάσουν με ψηλά το κεφάλι. Και τα στραβοπατήματα των Η.Π.Α. τα τελευταία χρόνια δεν με αφήνουν να πανυγηρίζω εύκολα. Δε λέμε πολλά και βλέπουμε.
Αύριο 3 το μεσημέρι το Ισπανία - Λιθουανία και 5:15 το ΗΠΑ - Αργεντινή έτσι δεν είναι?
Aug 21 2008 22:37
tsintori → red pyramid
Πάντως ένα είναι σίγουρο. Τελικό θα πάει ή ευρωπαική ή αμερικάνικη ομάδα:hahaha::hahaha::hahaha:.
Πάντως ακόμα και σε τρελή μέρα να πέσει Delphino και Ginobili δεν μπορούν να νικήσουν αυτή την USA.
Τώρα για το άλλο ματς αν πιάσει το 90% η Ισπανία λογικά περνάει, αν πιάσει λιγότερο παίζεται
Aug 21 2008 22:33
red pyramid → tsintori
Και εγώ το ίδιο θα έλεγα αλλά ειλικρινά δε με νοιάζει, αρκεί να νικήσει η σωστή ομάδα (you know who :P)
Πάντως, μεταξύ μας, έχω ένα φόβο ότι κάποια έκπληξη μπορεί να γίνει. Και οι Λιθουανοί όλο χάνουν σε ημιτελικούς, λές να ήρθε η ώρα τους?
Aug 21 2008 22:28
tsintori → red pyramid
Είπα και εγώ..... Να γράψω τέτοια μλκια!!!!!!
Αλήθεια ποιες ομάδες λες στον τελικό;
Εγώ ΗΠΑ-Ισπανία.
Aug 21 2008 22:23
red pyramid → tsintori
Ναι, το είδα μετά, απλά δε το έπιασα στην αρχή οπότε έμεινα.
Η Ελλάδα δεν έχει άλλα μάτς, έληξε οριστικά 5ή. Του χρόνου στο Ευρωμπάσκετ πάλι.
Aug 21 2008 22:17
tsintori → red pyramid
Στα 4*100 έγραψα.......
Μήπως ξέρεις με ποιον θα παίξει οι Εθνική;;;;;;
Aug 21 2008 22:10
red pyramid → tsintori
Όταν διάβασα την αρχή του τελευταίου ποστ σου στο τόπικ των Ολυμπιακών, ''οι αμερικάνοι μείναν έξω απο το τελικό'' παραλίγο να πάθω καρδιακό
πρόσεχε λίγο τι γράφεις ε :P
Aug 21 2008 22:04
iristella → tsintori
CC ειναι ο χαρακτηρας του αβαταρ μου απο το Code geass....
Xεχε εμεις τον πεθαναμε??? Φημες φημες.... Λιγο χαβαλε καναμε μονονα διασκεδασουμε την κατασταση (Hides DN under the table:hahaha:)
Aug 21 2008 19:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed