Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Tea-chan

Hi!!!!!!!!!!! Έβγαλες άκρη τελικά;
Aug 20 2008 13:44
Photo

tsintori → Neuro

Όταν σκεφτείς εντελώς το σενάριο και το γράψεις στείλε μου vm. Ωραίο είναι το story σου......
Aug 20 2008 13:43
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Ξεκινα το χαλαρα.Εγω πωροθηκα τρελα !!!!! Εχει γινει το αγαπημενο μου.Ρωτα τον Ζορο να σου πει...
Aug 19 2008 23:26
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Απλώς μου είχε φανεί περίεργο. Anyway θα ξεκινήσω το manga του berserk .......
Aug 19 2008 23:23
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Hello Tsi !!!!! Kαιρο εχουμε να τα πουμε.... Βασικα αν θυμαμαι καλα, απλα πρεπει να ειχε παει να μιλησει μαζι του.Τωρα ειναι κ καιρος που ειχα δει την σκηνη στο ανιμε.Αν μπορεισ να μου θυμησεις που εγινε.... Αν εχει κατι συγκεκριμενο στο γκρουπ η γενικα;;;
Aug 19 2008 23:02
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Υο Doulis. How do you do; Μια ερώτηση από one piece θέλω να σου κάνω. [COLOR=White]Είναι ένα σημείο που ο Shanks πίνει μπύρες με τον Mihawk..... What the fuck was that; [COLOR=Black]Το δείχνει αργότερα στο anime γιατί μου φάνηκε πολύ άκυρο. Α και στο group έχει γίνει τπτ γιατί δεν το έχω προσέξει σχεδόν καθόλου όλη τη βδομάδα...... [/COLOR][/COLOR]
Aug 19 2008 22:53
Photo

tsintori → Zoro

Ναι τα links δουλεύουν μια χαρά........
Aug 19 2008 00:10
Photo

Zoro → tsintori

[B][I] Hehe,Eat That Marimo/... [/I][/B]GK,shut your trap dammit:burningbe3: Ηθελα να σου πω οτι μπορεις να τα βρεις και στο stoptazmo.com αλλα φαινετε ο GK σου βρηκε αυτο που θες...σου εκανε τελικα??
Aug 18 2008 21:37
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Όπως είσαι ξεκίνα one piece.
Aug 18 2008 19:24
Photo

Anelis → tsintori

:) ναι ειναι πολυ αστειο σε ορισμενες φασεις
Aug 18 2008 16:28
Photo

tsintori → Anelis

Request accepted. Ωραίο το comiκακι.......
Aug 18 2008 16:25
Photo

Anelis → tsintori

καλοοο εγω παρατησα την κλασσικη μετα απο 2 χρονια και δεν θυμαμαι τιποτα πλεον :( χεχ ναι ξερω τι εννοεις και εγω τα ιδια εκανα παλια παντως και τα stick figures ειναι μια χαρα υπαρχει μαλλιστα ενα web comic που ειναι πολυ διασημο και ειναι μονο ετσι!! αυτο [url=http://www.xkcd.com/]xkcd - A webcomic of romance, sarcasm, math, and language - By Randall Munroe[/url] νομιζω θα σου αρεσει!
Aug 18 2008 15:36
Photo

tsintori → Tea-chan

Σου έγραψα για το πρόβλημα. Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι στείλε μου Pm!!!!!
Aug 18 2008 15:26
Photo

tsintori → Anelis

Ηλεκτρική κιθάρα (αν και θέλω ακουστική). Πάντως αυτό που μου αρέσει πολύ να κάνω είναι να φτιάχνω animations σε βιβλία. Τα αρχαία,κείμενα τα είχα λιώσει(πρόσεχα στο μάθημα όμως). Γενικά φτιάχνω το κλασσικό ανθρωπάκι όπως το φτιάχναμε στο νηπιαγωγείο και το βάζω να κουνιέται. Έχει φοβερή πλάκα. Γενικά μπορώ να κάνω απλά σχέδιο διότι δεν έχω σταθερό χέρι ούτε μπορώ να υπολογίσω πολύ καλά συμμετρίες κτλ,κτλ.....
Aug 18 2008 15:21
Photo

Anelis → tsintori

χεχ εγω το αντιθετο, ασχοληθηκα με το σχεδιο και παρατησα τελειως τη μουσικη τι οργανο παιζεις;
Aug 18 2008 15:14