Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Οχι ρε αραξε. Δεν σποιλεριαζω.. Βασικα παιζει να μην το φτιαξω καν το αλμπουμ μεχρι να τα δειξει.. Τεσπα! Πολυ κουλο ε? Παντως γκομεναρα ειναι ελπιζω να σου δειξε φωτο η αδερφη σου(αν οχι θα σου δειξω εγω :P)! Δεν τα σπαει η new prof pic? Οχι πες πες!
Aug 24 2008 18:46
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

To συγκεκριμμένο μου το έχει κάνει spoil η αδερφή μου. Περιττό να πω το τι βρισίδια της έριξα. Πάντως μην βάλεις για εξώφυλλο κάποια spoil pic please. Βλέπω άλλαξες και σετάκι στο profile pic και sig.
Aug 24 2008 11:47
Photo

λοιπον. Τα τελειωσα και τα μανγκα του bleach θα φτιαξω album μια απο αυτες τις μερες μην το δεις γτ θα σποιλεριαστεις. Τεσπα! Τωρα μολις τελειωσα το 4 One piece..καλο φαινεται αλλα οχι αρκετα ωστε να το συγκρινουν με το Naruto! Βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομα.... σε καμια 20 αρια επεισοδεια θα σου πω...δηλαδη μεθαυριο.. Βρε τη Νελ το μικρο κοριτσακι που φωναζει Itsygoooo και οχι Itsigo.... hahahahaha δε σου λεω δε σου λεω δε σου λεω οτι η Νελ ειναι.... λαλαλαλαλαλαλα μα τι φανταστηκες! Οτι η Νελ ειναι "τρελο μωρο" θα σου λεγα! Τωρα με ποια εννοια... και βεβαια κυριολεκτικα! Ενα μικρο μωρακι! ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑα xD xD xD
Aug 24 2008 01:39
Photo

Anelis → tsintori

αν αποφασισεις να το δεις...καλο κουραγιο!!
Aug 23 2008 18:57
Photo

tsintori → GkLoc

[COLOR=White]Το ότι θα πάρουνε την partner του mister 0 δεν το περίμενα.[/COLOR] Θα καθήσω να το διαβάσω ακόμα πιο προσεκτικά. Thanks temme.
Aug 23 2008 18:18
Photo

GkLoc → tsintori

Ενταξει αφου ετσι θες.... 1.διαβασε το 2... 2.Ναι την συναντησανε οταν φευγανε απτην φαλαινα απτον φαρο,θα την δεις και πιο εκει,στην αρχη μπορει να μην σου αρεσει αλλα θα αλλαξεις γνωμη Πολλυυυ πιο μετα.... 3.Χμμ,μονο στο 2 μου ειπες να απαντησω.. 4.Αφου ειπες μονο στο 2 μην περιμενεις 5.σου απαντησα xDD Παντως ναι νομιζω ξερω την φαση που λες στο Berserk,ειναι οταν μπηκε σε Another Dimension κατι τετοιο που εμφανιστηκαν οι αλλοι και δεν μπορουσε να τους ακουμπησει,εκει δε λες?? Αυτα απο μενα,,,,
Aug 23 2008 18:14
Photo

tsintori → GkLoc

1.Είπα και εγώ γιατί σε μια στιγμή ήμουν σε στυλ "τι διάολο γίνεται". 2. Τη Robin δεν την έχουν συναντήσει; 3.Άντε να τελειώνεις το One piece να συνεχίσεις Naruto γιατί είναι πολύ κάψιμο μετά. 4.Δεν μου αρέσει ο αριθμός 4:bleh: 5.Θέλω απάντηση στο 2 και μετά σταματάω να σε πρίζω.
Aug 23 2008 18:07
Photo

GkLoc → tsintori

Oi 1.Οχι μην ανυσηχεις θα εξηγηθουν ολα με ενα τεραστιο Flashback που ειναι απλως φοβερο.....Μην ανυσηχεις! 2.Ειδες το παρελθον του???Ειναι το αγαπημενο μου μαζι με αυτο της Robin,ναι το σημειο που λες με Sanji k Luffy που τον κυνηγανε ειχε παρρα πολυ φαση... 3.Εμμ αλλη ερωτηση...xDD[ακομα δεν τελειωσα One Piece ρε,15 επεισοδια βλεπω την μερα σχεδον,μην ανυσηχεις θα το ξανααρχισω σε λιγες μερες...]Οne Piece ειμαι στο 295 τωρα... 4.Δεν ειχες 4 αμεσως πηγες 5..xDD 5.Σου απαντησα Temmeeeeeeeee....... παντως να ξερεις το Berserk απο εδω και περα ολο και πιο πολλυ καψα εχει,θα το απολαυσεις....
Aug 23 2008 18:02
Photo

tsintori → GkLoc

Οi 1. Ψιλομπερδεύομε με το berserk. Πάει πολύ γρήγορα και μερικά δεν τα καταλαβαίνω. Συνεχίζει έτσι και μετά; 2. Είδα το επεισόδιο με τον Chopper. Καλά Luffy&Sanji δώσανε ρέστα. Ψόφισα στο γέλιο!!!!! 3. Που είσαι Naruto; 5. Περιμένω απαντήσεις temmeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!1
Aug 23 2008 17:51
Photo

tsintori → Anelis

Morning. Απλώς ήθελα να ρωτήσω άμα είναι άκυρο. Μάλλον δεν θα το έγραψα καλά. Μάλλον θα ξεκινήσω Haruhi.
Aug 23 2008 13:10
Photo

velontor → tsintori

Ευχαριστώ φίλος :P
Aug 23 2008 01:04
Photo

αμα θελω χμ!!! **not listenin**
Aug 23 2008 00:44
Photo

Anelis → tsintori

βρε αφου σου ειπα οτι δεν εχω ιδεα απο lucky star, πως να ξερω αν μοιαζουν η οχι;! παντως αν αποφασισεις ποτε να το δεις δες το τουλαχιστον μεχρη το 5ο επισοδειο,αν και εχει στιγμες που ειναι τραγικα ακυρο εχει μια καποια consistency (sayonara zetsubo sensei δεν ειναι με τιποτα!)
Aug 23 2008 00:44
Photo

tsintori → velontor

Γεια!!!!!!! Αν έχεις κάποια ερώτηση και δεν ξέρεις που να την postareis, τη postareis στο [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3202-black-hole-1131.html#post222814"]black hole[/URL]
Aug 23 2008 00:35
Photo

tsintori → Anelis

Διότι είχα δει κάποια Trailer και μου είχε φανεί λίγο άκυρο. Σου είπα για το lycky star διότι και αυτό είναι πολλλλλλλλλλλλλλλλλύ άκυρο. Brain damage κανονικό......... Είναι πολύ καλό αν θες να δεις κάτι απλώς για να περάσει η ώρα. Δηλαδή Haruhi να δω ή είναι σε στυλ του lucky star;
Aug 23 2008 00:31