Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → iristella

Bunshin ellimination succeeded. Τον πεθάνατε στην κυριολεξία...... C.C.;
Aug 21 2008 19:39
Photo

iristella → tsintori

Problem fixed........... Περνα μια βολτα απο το profil του κλωνου γρηγορα κα θα καταλαβεις.......
Aug 21 2008 18:12
Photo

tsintori → iristella

Χαχαχαχαχα the clone is back. Εν το μεταξύ κάνει ότι actions κάνεις και εσύ iri-chan...... Πάντως απ' τη στιγμή που δεν έχει τους ίδιους friends,τα ίδια albums με τα ίδια comments και τα ίδια posts δεν γίνεται να σας μπερδέψουμε!!!!!!!!
Aug 21 2008 17:37
Photo

tsintori → Yagami L-ght

Γεια...... Λοιπόν μπορείς να πας σε αυτό το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main"]site[/URL], κάνεις search το anime και βλέπεις τα διαθέσιμα groups που το έχουν μεταφράσει. Μετά επιλέγεις από ποιο θα κατεβάσεις.....
Aug 21 2008 17:31
Photo

GkLoc → tsintori

Eιναι χαλια υποτιτλισμος,εσυ φυσικα δεν θα το καταλαβεις,αλλα εγω μιας και ειχα δει μερικες στιγμες παλια πριν δω το επεισοδιο,προσεξα οτι ηταν Subbaρισμενο Λαθος,και ειναι πολυ δυνατη στιγμη σε αυτα τα επεισοδια/.... Ναι,Φρεσκοτατο το avatari...[απο Berserk]
Aug 21 2008 00:06
Photo

tsintori → iristella

Thanks!!!!!!!!!!
Aug 21 2008 00:04
Photo

tsintori → GkLoc

Δεν έχω φτάσει εκεί. Απλώς θέλω να τελειώνω με τα downloads. Πως φαίνεται όμως ότι τα subs είναι χάλια; Βλέπω και φρέσκο avatar.......
Aug 21 2008 00:02
Photo

GkLoc → tsintori

Ωχ,αληθεια??? ρε συ ποτε εφτασες εκει??? Δεν παιζει να εφτασες τοσο γρηγορα,το Skypiea Arc το ειδες??? τεσπα,αμα ειναι ετσι οπως τα λες τοτε κατεβασε τα απο KF,..
Aug 20 2008 22:49
Photo

iristella → tsintori

το ανεβασα στο album Μου με τιτλο ohayo κανε ενα save as και ειναι δικο σου.
Aug 20 2008 21:42
Photo

tsintori → iristella

Με την shana please!!!!!!!!!
Aug 20 2008 21:35
Photo

iristella → tsintori

Λες ενα με την Temari τον Shikamaru και τον Sasuke η αυτο με την Shana?
Aug 20 2008 21:31
Photo

tsintori → iristella

Έξυπνο (just as expected from our captain.) Μα έλεος δηλαδή φαντάσου να βρούμε 3 Zoro,3 tsintori, 3 chief chieps........ Αμάν τώρα είδα και το profile pic. Κορυφαίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Btw με ένα pm μου στέλνεις το πρώτο σου avatar;(άμα το βρεις) Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να το βρω στο net.
Aug 20 2008 21:27
Photo

iristella → tsintori

Eιδες??? Ετσι φαινεται η πραγματικη shinobi..... Επομενος στοχος RASEEENGAN....... Nαι ειπα να το αλλαξω επι τη ευκαιρια των clopy cats μην αρχισουν να ποσταρουν τπτ περιεργα και γινει καμια παρεξηγηση.....Arigato gozaimasu!!!!!!
Aug 20 2008 21:20
Photo

tsintori → iristella

Γεμίσαμε iristelles:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:. Μην μάθεις όμως και το tazu kage bunshin γιατί θα lagαρουν οι servers:hahaha::hahaha:. Εdit: Μου αρέσει περισσότερο το νέο avatar σου.
Aug 20 2008 20:37
Photo

tsintori → GkLoc

Gk από τους gerusama πάω να κατεβάσω αυτά τα eps που λες ότι δεν τα έχουν subbari καλά αλλά βλέπω ότι έχουν μόνο 2 seeders. Καμιά εναλλακτική;
Aug 20 2008 20:31