Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → tsintori

γιατι τι σχεση εχει αυτο με το the melancholy of haruhi suzumiya? ειναι περιεργο, αλλα, απο τη στιγμη που αρχιζει να σου εξηγει τι παιζει (νομιζω καπου στο 4ο επεισοδιο με την χρονολογικη σειρα της ιστοριας) γινεται πολυ ενδιαφερον, και το concept ειναι καλο εμενα μου τη σπαει πολυ η ιδια η haruhi (και επομενως μεγααααλο μερος της σειρας,αν οχι ολη)..και μετα την "αποκαλυψη" του 4ου επεισοδιου συνεχισει να κανει εξωφρενικες μ@λ@κιες που μονο ενα ultra abusive εγωκεντρικο καθυστεριμενο με [U]zero[/U] social skills θα σκευτοταν και το πιο εξωφρενικο απ ολα ειναι οτι υπαρχουν χαρουχιστες (απο το μαζοχιστες) που το γουσταρουν και το θεωρουν cute κτλ ολο αυτο.... that i don't get at all:smokingg:
Aug 23 2008 00:27
Photo

tsintori → Anelis

Όχι γιατί βλέπω ότι αντιπαθείς τι haruhi. Δεν το έχω δει το anime αλλά για πες μου. Είναι εντελώς άκυρο;
Aug 23 2008 00:21
Photo

Anelis → tsintori

χεχε πως και με ρωτας; οχι δεν το εχω δει, is it any good?
Aug 23 2008 00:19
Photo

tsintori → Anelis

Άσχετο αλλά lucky star έχεις δει;
Aug 23 2008 00:17
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Look, if you spoil me in bleach......................... Ρε αλήθεια τώρα. Έχω υπολογίσει ότι τα fillers τελειώνουν γύρω στο χειμώνα. Το manga δεν αργεί να τελειώσει και τα επεισόδια θα τα αφήσω για το επόμενο καλοκαίρι. So don't think to spoil me............
Aug 23 2008 00:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

ααααχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ωστε δεν το διαβαζεις εεεε?? ωραια ενας λογος παραπανω να το διαβασω εγω για να στη λεω :P ετσι για να μαθεις που δεν μου λεγες τι νουμερο ειναι ο ulquiorra και ενω εγω νομιζα οτι ηταν το ενα εσυ με επιβεβαιωσες ριχνοντας σταχτη στα ματια λεγοντας μου "δε σου λεω αλλα ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις!" χμμμμ!! δεν τα ξεχναω εγω!!! θα δεις θα δεις!!!!!
Aug 23 2008 00:13
Photo

Εμ δεν σε έπιασα. Το manga του bleach δεν το διαβάζω.......... Και άκου και τον Zoro, ξεκίνα one piece.........
Aug 23 2008 00:10
Photo

ναι ρε το διαβασα. ηταν οντως μικρο αν αναλογισθει κιολας κανεις την καθυστερηση που ειχε για να βγει. τεσπα, οχι δεν το ειδα το οπ, δεν προλαβα καθολου σημερα. θα τελειωσω ομως αυριο τα manga του bleach και μετα εχουμε ολο το χρονο δικο μας για οπ. αληθεια σε ποιο chapter Παω αναλογικα με το επεισοδειο 184 (αν και ειναι φιλλερ θα μου πεις τεσπα καταλαβες τι εννοω.. ενα πανω κατω θελω..)
Aug 23 2008 00:07
Photo

Βρε παιδί εγώ τη να πω που διακοπές δε χάρηκα. Ξανάρχισα επαναλήψεις............. Είδες μήπως το πρώτο ep; Kαι το chapter το διάβασες;
Aug 23 2008 00:02
Photo

mia xara re... apla nustazo. alla den 8elw na thn peso. mono pou skeftomai pos h ora einai 12.30 kai eimai spiti kai oloi koimountai, pa8ainw frikh. tetoia ora sto nhsi evgaina kai hmoun me ta paidia.. tetoia ora mia mera prin hmoun ekei.. re gamwto.. re gamwto.. ante na pame tou xronou pali na ta dialusoume ola... tora perimenw na gurisei kai h upoloiph parea apo to nisi na bgoume kai g auto k mono anupomono na er8ei 29 pou erxontai (san na lew anupomono na teleiosi o augoustos=na teleiosei to kalokairi=na er8ei to f8inoporo/xeimonas=na anoi3oun ta sxoleia !!===>den thn paleuO!!)
Aug 22 2008 23:34
Photo

Anelis → tsintori

domo arigato tsi-kun! :) ελπιζω να μην το εχω γρουσουζεψει!
Aug 22 2008 20:32
Photo

tsintori → Anelis

Congrats κοπελιά. Το άξιζες!!!!!!!!
Aug 22 2008 20:14
Photo

Nαι βγήκε κανονικά σήμερα μόνο που ήταν λίγο μικρό.... Οποσδήποτε δες One piece όχι μόνο το πρώτο ep....... Όλα καλά btw;
Aug 22 2008 19:48
Photo

simera einai paraskeuh! vghke? Egw epitelos gurisa (tin katsate!!) alla den to piasa to 3ekina one piece asap! giati tetoia kaoura more e e e .. tespa 8a sou kanw th xarh (LOOOOL) kai 8a dw simera to 1o epeisodeio (alimono sou!!)
Aug 22 2008 16:40
Photo

GkLoc → tsintori

Eτσι ετσι,να σε βλεπω να πορωνεσαι!!! Ναι πολυ πορωτικο ονομα πρωταγονιστη,και επισης η πρωτη σελιδα που λες,την βρηκα πολυ ενδιαφερουσα[χιχι]!! Ασε,στο Anime εχουν κοψει την μιση Βια,για αυτο καλυτερα 100 φορες Manga,αντε καλη ΚΑΨΑΑΑΑΑ
Aug 22 2008 01:34