Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Franklin

Ηι Franklin-chan. Όλα καλά; Pls το spoiler σου στο bleach- γενική συζήτηση βάλε μπροστά ένα manga spoiler!!!! Glad to see you again.
Aug 25 2008 14:41
Photo

tsintori → iristella

E τι αφού το λέει και το όνομα του. One piece έχεις μείνει ακόμα πίσω;
Aug 25 2008 14:38
Photo

iristella → tsintori

Ρεεε δεν φταιω εγω.... Εγω διαφωνω και γραφω..... Στον αλλο τον τρελο να τα πεις που ολο μου λεει συμφωνω και ολο ραβει και ραβει και ραβει και τελειωμο δεν εχει.....
Aug 25 2008 14:32
Photo

tsintori → iristella

Ναι τελικώς κατάφερα και το άνοιξα...... Χαράς την υπομονή και των δυο σας. Εγώ ξεκίνησα επαναλήψεις damn. Θέλω και άλλες διακοπές!!!!!!!!!!!!
Aug 25 2008 14:18
Photo

iristella → tsintori

Μια χαρα ελπιζω το ιδιο και εσυ!!! Ρε δεν εγραψα πολλα.. ολη η εκταση ειναι τα quotes του Zoro..... Το ανοιξες τελικα?
Aug 25 2008 14:10
Photo

tsintori → iristella

Lol το spoiler δεν άνοιγε!!!!!!!!!! Που να ήθελες και πλατιάσεις. Κατά τ' άλλα καλά;
Aug 25 2008 13:59
Photo

tsintori → Zoro

Iri wants war!!!!!!!!!!! Warning το spoiler δεν άνοιγε σε εμένα. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις σε ποιο πράγμα αναφέρομαι.
Aug 25 2008 13:57
Photo

Zoro → tsintori

Επισης ο GK δεν σου πε για το παρελθον της Robin...εκεινo ειναι που αξιζει ολα τα λεφτα;) {my personal fave!}
Aug 25 2008 00:52
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σου αρέσει βλέπω το one piece
Aug 25 2008 00:41
Photo

psofia → tsintori

Aσ'τα να πάνε. Και αυτός ο καταραμένος ο υπολογιστής είναι εξάρτηση. Φεύγω ελαφρά τη καρδία.
Aug 25 2008 00:40
Photo

tsintori → psofia

Bye bye Sophia. Να υποθέσω ότι έχεις πέσει και εσύ στο λούκι της Γ λυκείου;
Aug 25 2008 00:38
Photo

GkLoc → tsintori

ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Zoro προσωπικα δεν μαρεσε καθολου,ουτε και Nami μου εκανε εντυπωση,Chopper FTW!! Αντε τωρα φτανεις στο καταπληκτικο Arabasta Arc,που ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟο
Aug 25 2008 00:36
Photo

tsintori → GkLoc

Κοίτα ήτανλίγο συγκηνητικό αλλά μέχρι εκεί (αναίσθητο γουρούνι mode off). Εμένα μέχρι στιγμής αυτές που μου άρεσαν ήταν του Zoro και της Nami.
Aug 25 2008 00:34
Photo

GkLoc → tsintori

Πως σου φανηκε Choppers Past??? Εμενα ηταν απτις αγαπημενες μου στιγμες μου στο Anime....[και η μια απτις 3ς που εδακρυσα]
Aug 25 2008 00:30
Photo

tsintori → GkLoc

Μετά θα κολλήσεις με Naruto...... Σε αυτά που είσαι γίνεται ένας μικρός χαμός μετά έχει μια μικρή ανάπαυλα και μετά γίνεται ένας μεγάλος χαμός για πόσα επεισόδια!!!!!!!!!!! Εγώ είμαι εκεί που νίκησαν τον Wapol.
Aug 25 2008 00:28