Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Tenshi → iristella
χαχαχα!! τολμω να πω οτι μου περασε και αυτο μια στιγμη απο το μυαλο αλλα....αλλα... :P
ασε επειδη ειμαι στα εξωτικα και αγρια ζωα οι περισσοτεροι μας φερνουν κουνελια....
ΤΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ζωα τα κουνελια....όλο προβληματα :P
Φεβ 07 2010 21:10
iristella → Tenshi
:S
Τι τραβάτε και εσείς οι κτηνίατροι... Εγώ φόλα θα της έριχνα στην θέση σου. (καλά όχι φόλα αλλά ενα γερό ηρεμηστικό σίγουρα)
Φεβ 07 2010 21:03
Tenshi → iristella
Χεχεχεχε...χαιρομαι που σου αρεσει το ava μου.!! :)
Οσο γιαυτο με την καμηλα ειναι αληθεια.... μας ειχε φερει ενας στην κλινικη μια καμηλα που ειχε τοξοπλασμωση (πριν κανουμε την διαγνωση βλεπαμε εμετους , ανορεξια , διαρροια κλπ) και που λες παμε με την αλλη γιατορ να της παρουμε αιμα....και μας ριχνει ενα....(ζουμερο....shit) και εκτος αυτου μας εφτυσε... και ηταν το ελα να δεις... (αχωνευτα ζωα.......αααα ) :P
Φεβ 07 2010 20:46
iristella → Tenshi
Kαι το δικό σου σετάκι τα σπάει btw. Την sig την έχεις καιρό αλλά σήμερα που είδα το ava ξεράθηκα.
Και πες μου ότι γι αυτό που λες για την καμήλα αστειεύεσαι.
Φεβ 07 2010 20:30
Black Rock → Tenshi
λίγο δύσκολο αλλά παρακολούθησε το λίγο και δες πως πάει. 5λεπτα επεισόδια είναι
Φεβ 07 2010 15:36
Tenshi → Black Rock
Hollaa!! What φτιανς?
Να σε ρωτησω...απο ποιο ανιμε ειναι αυτη η φωτο με αυτον τον τσολια με το ακοντιο?
Φεβ 07 2010 15:23
Tenshi → louna22
Hello!! Βασικα εστειλα ΠΜ και στα 2 ατομα που ειναι μετα απο μενα αλλα δεν πηρα καθολου απαντηση. Και αυτο εγινε πολυ πριν πεσει το forum!! γιαυτο και δεν ποσταρα κατι. Συγγνωμη που δεν ενημερωσα. Ξερω την εχω παρα μα παρα πολυ καιρο την αλυσιδα απλα δεν εχω τοσο χρονο γιατι δουλευω καθημερινα και εχω και εξετασικη. Ξερω να μου πεις κατσε ενα Σ/Κ να το κανεις...αλλα ειναι παρα πολλα τα DVD και θα χασω πολυ χρονο. Τωρα που πηρα εξωτερικο δισκο θα περασω και τα υπολοιπα και θα τα στειλω. Και παλι 1000 συγγνωμη που τα καθυστερησα τοσο.
Φεβ 06 2010 21:17
louna22 → Tenshi
Πως είσαι?Κάνε σε παρακαλώ ένα ποστ στην αλυσίδα μου.Πως υα πας με τα δισκάκια?ες και άλλο χρόνο?
Φεβ 06 2010 20:17
Tenshi → Black Rock
Καλη χρονιαααααααααααααααααα και ευτυχισμενο το 2010...
ναι εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη..και πανω απο ολα μιας και εμαι dr. YΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D
[IMG]http://images2.fanpop.com/images/photos/3300000/Happy-New-Year-bleach-anime-3322578-800-542.jpg[/IMG]
Ιαν 01 2010 00:08
Black Rock → Tenshi
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/3346/newyearm.png[/IMG]
Δεκ 31 2009 23:58
Tenshi → iristella
hollaa!!!
Καλη χρονιααα ευχομαιιιι και να εχεις ενα υπεροχο νεο χρονο!!!!
:D ( 1st one :P)
Δεκ 31 2009 23:06
Tenshi → Kakashinote
Σε ευχαριστω παρα πολυ παλικαρι μου!!
Και εσυ οτι επιθυμεις!!
Καλες γιορτες να εχεις και να περνας καλα!!!
Mr.Kaku ;)
Δεκ 28 2009 12:15

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται