Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Κακοπέρασηηη :P
Φεβ 27 2010 17:55
Φωτογραφία

Tenshi → Glaurung

Γιαπ!! Σε ολα αυτα ;) Oχι μωρε ταξιδι θα παω...και επι ευκαιριας ισως να παω σε τιποτα παρκα με ζωα εκει περα!!
Φεβ 27 2010 17:19
Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Σε όλα αυτά ?!? Δηλαδή θα διασχίσεις ουσιαστικά όλη την βόρεια Αφρική. :P Πως το έχεις κανονίσει , θα πας με κάποια αποστολή ?
Φεβ 27 2010 17:12
Φωτογραφία

Tenshi → Glaurung

Αφρικη!!! Και συγκεκριμενα Μαροκο,Τυνησια, Αλγερια και Αιγυπτο!
Φεβ 27 2010 17:09
Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Καλά να περάσεις λοιπόν. Που θα πας αν επιτρέπετε ? :D
Φεβ 27 2010 17:01
Φωτογραφία

Tenshi → Glaurung

Χεχε, ναι εχω εξετασει και καμηλα...πολυ ζορικο ζωο να πω την αληθεια. Κοιτα εκδρομουλα θα κανω στα Νοτια σε 4 μερες, αλλα εκτος Ελλαδος και για 1 μηνα. ;) O Αλμπινος σκαντζοχοιρος ειναι λευκος με ροζ μουσουδα!!! Ειναι τοσο γλυκο μωρε!!! :D
Φεβ 27 2010 16:57
Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Ήταν εντυπωσιακό :shock: Έχεις εξετάσει καμήλα ?!? Πάντως πρέπει να είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις με τα ζώα . Άντε , και εις ελέφαντα :P ( Αλήθεια , πώς είναι ένας αλμπινο σκαντζοχοιρος ?) Ναι , δεν το σκέφτικα ... Γενικότερα δεν έχει γραφτεί στο σκληρό ότι μπορώ να βρεθώ και με κόσμο απο το δω , είμαι λίγο ουγκ σε κάτι τέτοια :'D Μπορεί να ανέβω πάλι όπου νά ναι , θα σου στείλω άμα είναι . Την τελευταία φορά πάντως απόλαυσα κρύο , καταλάβενες ότι είσαι στο βορά :kakaka: Εσύ καμια εκδρομούλα στα νότια κάνεις ποτέ ή είναι πολύ ζόρικα τα πραγματα ?
Φεβ 26 2010 15:20
Φωτογραφία

Tenshi → Glaurung

Παρα πολυ καλα!! Πολυ χαιρομαι που βρηκες κατι που σου αρεσει!! ;) Κοιτα στην κλινικη μας φερνουν πολλα και διαφορα ζωα.... π.χ εχουν φερει πυθωνα,ιγκουανα,κουνελια, γερακι,μπουφο,καμηλα, τσιντσιλα, ινδ.χοιριδια, σκιουρακια, (εναν αλμπινο σκαντζοχοιρο) και πολλα άλλα, αλλά συνηθως φερνουν κουνελια που δεν τα παω και πολυ. Εχω βαρεθει τα τρωκτικα αυτα :P (kiddin) Κοιτα εδω και εγω πιστευω πως ειναι πιο χαλαρα και πιο ηρεμα τα πραγματα, και οντως οι αποστασεις δεν ειναι και τοσο μεγαλες σε σχεση με την ΑΘηνα. (Επρεπε να εστελνες ενα ΠΜ να ελεγες οτι θα ησουν Σαλονικα!!!) ;) Kαι επισης γαματο το βιντεακι με το Africa Condom!!!
Φεβ 25 2010 23:31
Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είσαι στο τελείωμα ! Άντε , και καλός doctor . Πραγματικά θέλω να δω όμως τι ζώα έχεις στο τμήμα σου και επίσης από πού είναι . Ζωολογικούς κήπους και τέτοια ; Εγώ είμαι καλά και αυξάνεται εκθετικά η διάθεσή μου. Είμαι στο πολυτεχνείο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες , οπότε τέρμα το δίλλημα μαθηματικά ή φυσική .:P Πραγματικά ,δεν ξέρω άμα έχεις έρθει ποτέ , είναι σαν campus . Σκέψου τώρα να έχεις παντού πράσινο , ησυχία , τα πουλάκια να τιτιβίζουν , που και που να βλέπεις πεταλουδίτσες να πετάνε ανέμελα … αρχίζεις και συ σε slow motion να λύνεις την γραβάτα σου (λέμε τώρα) , να πετάς την τσάντα και να τρέχεις ξυπόλυτος στο χόρτο . :joyful: Το Δεκέμβριο είχα ανέβει σε σας να δω την ξαδέρφη μου (αυτή πετσοκόβει ανθρώπους :P ) , πολύ πιο ανθρώπινα είστε ! Όπου και να πηγαίναμε θέλαμε κάνα 20λεπτο το πολύ , παίρναμε ένα λεωφορείο ,λίγο περπάτημα και ήμασταν μέσα . Εδώ θέλω καθημερινά μια ώρα για να φτάσω στη σχολή μου ...
Φεβ 25 2010 22:17
Φωτογραφία

Tenshi → Glaurung

Μια χαρα ειμαι παλικαρι μου. Με την εξεταστικη ολα τελεια, τα περασα ολα, και το καλοκαιρι πτυχιο!! Επιτελους!!!!! Τωρα δουλευω στην χειρουργικη κλινικη του Α.Π.Θ. στο τμημα των εξωτικων και αγριων ζωων. Ολα πανε παρα πολυ καλα, ριχνω βεβαια καθε μερα απειρο διαβασμα, αλλα τι να κανουμε, ειναι αυτο που μας αρεσει!! ;) Εσυ πως εισαι? τι κανεις?
Φεβ 25 2010 20:51
Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Αν και δεν πείρα χαμπάρι πότε άλλαξε κάτι , ξαφνικά σε είδα να μου κάνεις request .:P Πως είσαι , τελείωσες με την εξεταστική ;
Φεβ 25 2010 20:18
Φωτογραφία

Tenshi → Glaurung

oooo yeah!!! ;) :D
Φεβ 25 2010 20:10
Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Πάλι φίλοι , ουιιιιιιιιι ! :joyful:
Φεβ 25 2010 18:57
Φωτογραφία

Tenshi → Tomodachi2

Σορυ που αργησα να απαντησω, απλα εχω πολυ δουλεια. Εδω μπορει να ριξει μια ματια και να διαβασει καποια πραγματα, νομιζω πως λεει κατι. Ειναι πολυ εγκυρη σελιδα, ( δεν σου δινω καποια που απλα πατας στο google "στειρωση γατας" ). Ειναι βεβαια στα αγγλικα, ελπιζω να του κανει. [URL]https://www.bsava.com/membersarea/multievents/layout5.asp[/URL] Αν χρειαστεις οτιδηποτε μη διστασεις να με ρωτησεις! :) [B](edit)[/B] Εχω την εντυπωση πως απευθυνεται αποκλειστικα σε κτηνιατρους, αλλα παιζει να βρει κατι. Θα βρω και καποιες αλλες σελιδες, απλα θα πρεπει να ψαξω τα bookmarks μου.
Φεβ 25 2010 12:02
Φωτογραφία

spartankid → Tenshi

εντάξει έτσι και αλλιώς δύο φορές έχει γίνει και αυτό σε πολύ μικρή ποσότητα σε ευχαριστώ για τις συμβουλές γιατρέ :P
Φεβ 22 2010 18:52