Community Status Updates
Tenshi → spartankid
χαιρομαι που ειναι ολα καλα. Οσο αφορα την γατα τωρα, καλο θα ηταν να μην της δινεις παγωτο γιατι "ΔΕΝ" ειναι καλο για την διατροφη της. Σιγουρα δεν εχεις δει ποτε τα αδεσποτα γατια να τρωνε παγωτο. καλο θα ηταν να το κοψεις οσο πιο νωρις γινεται γιατι μετα το ζωο θα συνηθισει. Δοκιμασε να τις δωσεις καποια συμπληρωματα τροφης που ειναι γλυκα να θελεις. Θα σου προτινα την Cunipic που ειναι απο τις καλυτερες εταιριες για ζωοτροφες!! Take care and stay well!!
Feb 22 2010 02:50
spartankid → Tenshi
Επ γειά σου τελικά όλα καλά meh τσάμπα παρεξήγησα την κυρία δεν ήξερε τίποτα ^^ σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως μακάρι να είχαν όλοι την ίδια αγάπη για τα ζώα πονεμένη ιστορία.xD μια άλλη ερωτησούλα αμα η γάτα μου τρώει που και που λίγο παγωτό κάνει κακό;xD γιατί που και που όταν τρώω κανένα παγωτό ξέρω είμαι λίγο (εκτός εποχής) xD με κοιτάει και της αφήνω λίγο πάνω στο ξυλάκι και έρχεται και το γλύφει :P αλλά είχα ακούσει οτι μπορεί να τυφλώνονται γ αυτό ροτάω >.>
Feb 21 2010 20:38
Tenshi → Left64Vegeta
Ασχετο, αλλα ο δρακος που εχεις στο signature (που παριστανει το "C") απο το Backtrack δεν ειναι ?
Feb 19 2010 14:48
Tenshi → Left64Vegeta
Ελα Λευτερη τι κανεις?
Θελω σε παρακαλω πολυ αν ξερεις να με βοηθησεις σχετικα με Java Gaming!!
Θα το εκτιμουσα παρα πολυ!!
Feb 18 2010 14:28
Tenshi → Kenny
:D ΥΑΥ!!!
Tα σπαει ο ανθρωπος...αν δεν βρισκεις δισκογραφια του μπορω να στην γραψω αν θες!!
χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε!!!!!!!!! :D:D:D
Feb 10 2010 15:43
Kenny → Tenshi
Απλά να σε ενημερώσω ότι από χθες λιώνω Bonobo... συγχαρητήρια, mister, με έκαψες. :if:
Feb 10 2010 14:13
Tenshi → SouLSLayeR
yo!!!
μια χαρα ειναι το ΠΣ.
(το θεμα ειναι οτι δεν το δοκιμασα αυτο γιατι θελω να κανω ενα backup για να ειμαι σιγοuρος!! ;)
Feb 09 2010 02:58
Tenshi → Kenny
ωωω ναιιι!! τα σπανεεε!! ;)
ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια και δισκακια
[youtube]hC9UOmF1dcg[/youtube]
και επισης σου προτινω Bonobo
ο τυπος παιζει απιστευτη μουσικη!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6vWRe5wCZnc&feature=related[/YOUTUBE]
και για να μη σου γεμιζω το προφ με γιουτιουμπ viDeοζ τσεκαρε απο τον ιδιο Noctuary...
και επισης απο αλλο συγκροτημα που λεγονται four tet ακουσε το unspoken!!!
FaNTASTIC SOUNDS!! ;)
Feb 09 2010 01:26
Tenshi → iristella
Σε ευχαριστω πολυ!! :D
Επισης καλο κουραγιο με οτι δουλειες εχεις!!
Feb 07 2010 21:58
Tenshi → iristella
Και για στιφαδο μη σου πω.... ( και λεμονατα ωραια ειναι ) :P
Και αυριο...παλι δουλειαααααα!!!!
Feb 07 2010 21:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed