Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tenshi → Tsunade-sama

ΥΟSH! Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου.Ωστε ετσι η MSI εεε?? :P Θα ευχαριστηθεις χριστουγεννα τωρα!! ;)
Δεκ 09 2009 17:39
Φωτογραφία

Tenshi → Night Wizard Seal

Χεχε...ναι οντως...τα σπανε!!! Βασικα καποια ειχαμε γραψει παλια με κατι παιδια ,αλλα οχι αυτα. Μου τα εστειλε με mail μια φιλη μου.
Δεκ 09 2009 17:38
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Tenshi

Problem solved! Από το τμήμα service του E-shop μου είπαν ότι η μητρική ήταν ελαττωματική γι'αυτό κ είχα πρόβλημα με την οθόνη μου. Ηθικό δίδαγμα:μακριά από τις MSI gf615m-p33!! :P
Δεκ 09 2009 16:32
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Tenshi

Χαχαχαχαχαχαχαχα.Θεικά αυτά που έβαλες στην μαύρη Τρύπα.Που τα βρίκες ρε αλάνι ; Θεός :)
Δεκ 08 2009 23:07
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Tenshi

Καλέ μην σκας...κάνε τις δουλειές σου! :)
Δεκ 07 2009 21:20
Φωτογραφία

Tenshi → Tsunade-sama

ΥΟ! Sry απο αργω να απαντησω αλλα η δουλεια βλεπεις.... θα το τσεκαρω το προβλημα σου και αν βρω κατι θα σου πω!! :)
Δεκ 07 2009 20:35
Φωτογραφία

Black Rock → Tenshi

ε μα φυσικα! θα έχει και κάρτα 4 γκίγκα μέσα
Δεκ 04 2009 18:20
Φωτογραφία

Tenshi → Black Rock

Ωωω perfecto!!! Χεχε....Βαφλες!!!! LUCKER!!!! (λευτερηηη και εγω θεεελλωω ) :P Ωραια μεχρι τοτε πιστευω θα εχω τα λεφτα...αν ειναι παρτο μαζι σου το κιν....(θα μου δωσεις και φορτιστη ?) :$
Δεκ 04 2009 16:26
Φωτογραφία

Black Rock → Tenshi

σου το είπα δεν σου το είπα. Όταν λέω θα το κρατήσω τέλος. Στις 11 θα είμαι για το παρτυ. θα έρθω με το λεωφορείο από το μεσημέρι οπότε μπορούμε να κανονίσούμε καμία βόλτα το απογευματάκι. Ο λευτέρης μου χρωστάει βάφλες οπότε το βλέπουμε! κανένα πρόβλημα απολύτως,σε καταλαβαίνω απόλυτα
Δεκ 04 2009 15:58
Φωτογραφία

Tenshi → Black Rock

Χολα!!! Τι λεει....σορυ που αργησα να απαντησω.... τον ειπα τον πατερα μου και τον βλεπω οτι ψηνεται...απλα αν ειναι να το παρω μισο μισο η να θα δουμε. Θα εισαι θεσ/νικη για να γινει το ντιλ!? Τωρα ο φαδερ ειναι στο χωριο οποτε απο βδομαδα θα σε πω για σιγουρα!! Ελπιζω να μην το εδωσες σε μαγαζι με μεταχειρισμενα!!! (Καταραμενο οικογενειακο κεφαλαιο) :P Κατα τα αλλα ολα καλα εσυ? :)
Δεκ 04 2009 15:26
Φωτογραφία

Tenshi → noh

heh!! :D αν πεις και αλλα γραψτα σε ενα .docx και στειλτο να εχω να διαβαζω!! :P
Δεκ 03 2009 21:05
Φωτογραφία

noh → Tenshi

βασικα αυτα προκυπτουν σε ακυρες συζητησεις :p [ναi δικα μου ειν ολα :D] χαιρομαι που σ αρεσουν :)
Δεκ 03 2009 13:04
Φωτογραφία

Tenshi → noh

χαχα....ασχετο αλλα διαβασα την υπογραφη σου! Εχει πολυ γελιο. Τα βρηκες καπου αυτα , η εσυ τα εβγαλες? Μπορεις να μου πεις που τα βρηκες σε παρακαλω η να μου στειλεις καποιο Link να δω και αλλα?
Δεκ 02 2009 00:42
Φωτογραφία

Kakashinote → Tenshi

thx re doc. na sai kala kai esy oti epithimeis!
Δεκ 01 2009 18:34
Φωτογραφία

Nighteyes → Tenshi

lol Aυτό δεν είναι. [B]Εσύ [/B]είσαι hentai. (Που φανταζεσαι τις γάτες loli).:P Άσε κι εγώ έχω πάρει σβάρνα τα Σ/Κύριακα και έχω σκοπό να δουλέψω και όλες τις αργίες των γιορτών, αν μου τις δώσουν. Σκέφτομαι να πάρω 2 μέρες άδεια την άλλη μέρα και μαζί με το ρεπό μου να το κάνω 3ήμερο και να πάω καμιά βόλτα. Θα δείξει...
Δεκ 01 2009 18:27