Community Status Updates
Kakashinote → Tenshi
vre vre o giatros...!!! xronia polla, polyxronos!! kai kala xristougenna!
Dec 27 2009 15:44
Tenshi → iristella
Σε ευχαριστώ πάρα πολυ Ειρήνη μου!!!
Και εσυ ότι επιθυμεις!!!! Χρονια πολλά και να περνάς καλα!!!
Φιλιά!!! :D
Dec 27 2009 14:13
iristella → Tenshi
Xιλιόχρονος βρε. Ότι επιθυμείς στην αγκαλία σου να το βρεις. Να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος ΧD.
Φιλούρες!
Dec 27 2009 13:51
Tenshi → Erisadesu
Σε ευχαριστω πολυ Λιζα μου!!! :D
Ευχομαι να περασεις πολυ καλα τις γιορτες!!!!!!!!!
Καλες γιορτες να χεις και να περνας καλα !!!!!!
Dec 21 2009 22:07
Tenshi → red pyramid
Εννοειτεεε!!!!
Υπεροχη ταινια ειναι και το πιστευεις οτι την ειδα προσφατα που να με παρει!!! ( ντροπηηηη )
Το συγκεκριμενο σημειο τα σπαει...και μαρεσει πολυ το τραγουδι!!!
Μπορω να σου προτινω να δεις την ταινια H Δικη της Σοφι Σολ!!!! Ειμαι σιγουρος πως θα σου αρεσει!! ;)
Dec 18 2009 17:56
red pyramid → Tenshi
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=uQIHx0qgc0Q[/URL]
Αν και οποιαδήποτε ταινία κατακρίνει τους Ναζί αξίζει βραβείο, η συγκεκριμένη ήταν μοναδική και χαίρομαι που συμφωνεί και κάποιος άλλος σε αυτό.
:D
Στο τόπικ δε θα βάλω, καθαρά επειδή έχω περιέργεια να δώ ποιο είναι το δεύτερο, οπότε θεώρησε ότι συνεχίζει το παιχνίδι.
Dec 18 2009 17:39
Tenshi → Black Rock
Holla. Δυστυχως δεν θα μπορεσω με αυτο το τροπο γιατι δεν εχω χρονο και εγινε μεγαλη ******* με τα λεφτα.
(κριμα παντως) και το ηθελα πολυ αυτο το κινητο. Ειλικρινα συγγνωμη που δεν θα μπορεσω τελικα να το αγορασω.!! :/
Dec 14 2009 16:25
Black Rock → Tenshi
κοίτα εφόσον έχεις τα χρήματα μπορώ ακόμα να κάνω κάτι. Φυσικά και είμαι σέρρες τώρα. Κάτι που σκέφτηκα είναι η κούριερ. Να σου το στείλω με αντικαταβολή,δηλαδή να το στείλω και να το πληρώσεις εκεί ή κάτι τέτοιο. Και το τελευταίο θα ήταν να έρθεις σέρρες. Την πέμπτη θα φύγω οπότε θα τα χρειαστώ τα χρήματα. Αν πιστεύεις οτι μπορείς να κάνεις κάτι το δέχομαι.
Όσο για χθές απλά ξέχνα το
Dec 12 2009 16:31
Tenshi → Black Rock
Βασικά μου το ειπατε τελευται στιγμη και εκεινη την ωρα μολις ειχα σχολασει απο την δουλεια. Βρωμουσα παρα πολυ επειδη ειχα μπε στο σταβλο να κανω αντιβιωσεις μια καμηλα ( ναι καλα διαβαζεις ) και οταν με πηρε ο Λευτέρης ημουνα στο λεωφορειο και γυριζα σπιτι. Ενιωσα σαν να με πιεζουν και αγχωθηκα ετσι οπως μου ελεγε ελα γρηγορα, ελα τωρα κλπ κλπ. Ημουν πολυ κομματια και δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο.
Ελπιζω να καταλαβαινεις. Μετα οταν με επερνε τηλ το ειχα στο αθορυβο γιατι κοιμομουν και ημουν 1000 κομματα. Ειλικρινα πονουσε ολο μου το σωμα απο τη δουλεια. Τα λεφτα θα μου τα δωσει ο πατερας μου σημερα και πανω που χαρηκα γμτ μου ειπες οτι θα το δωσεις τελικα στα μεταχειρισμενα. Δεν πειραζει ωρέ. Αυτά έχει η ζωή. Εμεις να μα'στε καλά. :) Sry και παλι που δεν ηρθα χθες, φαντάζομαι θα πήρατε ανάποδες και με το δίκιο σας. ( τωρα δηλαδή είσαι Σέρρες σωστα? )
Dec 12 2009 14:10
Black Rock → Tenshi
λοιπόν,ξέρω ότι φταίω κι εγώ και θα έπρεπε να τα κανονίσω καλύτερα. Από την άλλη όμως ξέρεις οτί δεν είμαι στην θεσσαλονίκη και οτι δεν υπήρχε περίπτωση να καθίσω δύο μέρες. Ξόδεψα τα τελευταία μου λεφτά για να έρθω και τώρα είναι δύσκολη η κατάσταση μου. Δέν υπάρχει καμία περίπτωση να ξανακατέβω οπότε αν δεν έχεις τα λεφτά έτοιμα απλά θα το πουλήσω στα μεταχειρισμένα. Βέβαι και τα λεφτά να έχεις δεν ξέρω καν πως να σου το δώσω.
Αυτά,δεν ήθελα να φανώ κακιά γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό
Dec 12 2009 12:03
Night Wizard Seal → Tenshi
Τρομερά.....απορώ ποιός τα έγραψε τόσα.Και εντωμεταξύ 2-3 δεν τα ξέρω καθόλου αλλάέχουν πολύ πλάκα.Κάτι τέτοια μεταξύ μας εγώ ο αδερφός μου και γενικά άλλα παιδιά,προσπαθούσαμε να τα βρούμε,αλλά τόσα με τπτ:P
Dec 09 2009 18:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed