Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Kakashinote

EEEEEEEE?? ειχες bday χθες!?? XΡΟΝΙΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! και οτι επιθυμειςςςςςς!!!!!!!!!!!! :D :D
Dec 01 2009 18:22
Photo

Tenshi → Nighteyes

Χεχε...ελα βρε,δεν ειναι hentai!!! καλα ειμαι και εγω μωρε...δουλεια,δουλεια και παλι δουλεια. Να,παλι σημερα ειχαμε 2 εγχειρησεις, ενα γερακι και ενα κουνελι. αι νιντ σαμ ρεστ!!! :P
Dec 01 2009 18:16
Photo

Tenshi → AndroGhost

ΠΕΣ τα ρε παλικαρι μου !!! ΠΕΣ τα.....(για το ποστ σου πλακ χολ μιλαω)......!!!!!!!!!!! :D ;)
Dec 01 2009 17:57
Photo

Nighteyes → Tenshi

Nαι, από creepy έγινε hentai:P Μπα, δεν θα σου φέρνω εσένα κανένα ζωάκι.:P Tι λέει άλλο, καλά είσαι;
Dec 01 2009 09:59
Photo

Black Rock → Tenshi

το κινητό μου μου το έκαναν ήδη οι γονείς μου δώρο για την αποφοίτηση μου. Εγώ έχω ήδη το Κ800 και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένη με αυτό οπότε αυτό μού ήταν λίγο παραπανίσιο. το έχω πάρει πρίν 2 μήνες και εμφανισιακά είναι άψογο εκτός από κάτι μικρογρατζουνιές στην οθόνη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του απλά προτίμησα το παλιό μου λόγω συνήθειας και ευκολίας
Nov 30 2009 20:55
Photo

Tenshi → Nighteyes

οριστε.... αλλαξα και Avatar και υπογραφη!!! ;) heh! :D
Nov 30 2009 18:59
Photo

Tenshi → Black Rock

yoooo!!!! αα να σε ρωτησω και κατι για να ειμαι και σιγουρος....σορυ που ρωταω απλα θελω να ξερω.... το κιν σου γιατι το πουλας? ειναι σιγουρα σιγουρα σε καλη κατασταση....? ποσο καιρο το εχεις? σου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα απο τοτε που το πηρες?! ( σορυ αλλα μην αγορασω κατι και μετα εχω προβληματα, ελπιζω να καταλαβαινεις) :)
Nov 30 2009 17:56
Photo

Black Rock → Tenshi

no problemo
Nov 29 2009 16:39
Photo

Tenshi → Black Rock

thankkk you!!!!! αν ειναι θα σου δωσω τα 100 πρωτα...και τα αλλα 30 πιο μετα....θα ρωτησω και τον φαδερ και θα σου πω στα σιγουρα.....!!
Nov 29 2009 15:34
Photo

Black Rock → Tenshi

τα θέλω σχετικά γρήγορα τα λεφτά αλλά αν πάλι δεν τα έχεις μπορείς να μου τα δώσεις μισά μισά. Δεν θέλω να νιώσεις πίεση,με τίποτα δεν το θέλω αυτό. Εσύ τα κανονιζεις και μου λές
Nov 29 2009 15:15
Photo

Tenshi → Black Rock

Εγω σκεφτομουνα οτι μπορει να το εδινες γυρω στα 100 αλλα παλι κοντα επεσα...πολυ καλα ειναι και 130... τωρα θα ρωτησω το χεντμαστερ του σπιτιου....να δω τι θα πει..και θα τα μαζεψω σιγα σιγα...Εσυ μεχρι ποτε θες να το εχεις πουλησει? Γιατι μαρεσει πολυ σαν κινητο και δεν θελω να χασω τετοια ευκαιρια!!! :)
Nov 29 2009 15:09
Photo

Black Rock → Tenshi

κοίτα εγώ το πουλούσα 150 (230 ειναι η τιμη λιανικής του) αλλά σίγουρα θα σου το δώσω πιό κάτω. 130 μήπως;
Nov 29 2009 13:24
Photo

Tenshi → Black Rock

ναι φυσικα και ενδιαφερομαι, απλα το μονο θεμα ειναι η τιμη...γιατι εγω δυστυχως θα ζητησω απο τον φαδερ λεφτα....και αναλογα τι θα του πω μπορει και να με διαολοστειλει (ααααα ). μαρεσει πολυ σαν κινητο!!! γιατι το δικο μου ειναι GTP!!! :p
Nov 29 2009 00:45
Photo

Black Rock → Tenshi

πάντως πές μου αν ενδιαφέρεσαι για το κινήτο για να κανονισουμε. να ξέρω τι θα κάνω
Nov 28 2009 21:29
Photo

Tenshi → Black Rock

WOaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh τα σπαειιιιιιιιιιι!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;HUGS: yayyyyy!!!!!!!!!!! :d:d:d:d; ;D;D;D;D:D:D:D
Nov 28 2009 16:10