Community Status Updates
zade → Melkor
You are one of the few selected people in this forum I call friends.I appreciate your wish and I hope the same for you.Be well, left-hanging!
Oct 10 2010 00:01
zade → Night Wizard Seal
Α ναι ρε σήμερα είναι.Το ξέχασα τελείως.Ευχαριστώ πολύ πάντως.Ξέρω τι επιθυμώ πάντως.Το έλκηθρο του αη-Βασίλη αλλά αντί για ταράνδους να έχει πόνυ.
Αυτό θα ήταν το καλύτερο όχημα EVER
Oct 09 2010 09:25
Night Wizard Seal → zade
Ooo Happy Birhtday Zade -san :) Να τα εκατοστήσεις και να σε χαιρόμαστε. Ό,τι επιθυμείς.
Και μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά. :P
Oct 09 2010 02:05
mono → zade
Ε, μα μιλάμε για ένα τεράστιο προσωπικό δράμα, πώς να μην φύγουν δάκρυα?
Εγώ εδώ παλέυω για πτυχίο, ψάχνω δουλειά αλλά σε γενικές γραμμές καλοπερνάω, φτού να μη με ματιάσω. Εντάξει, κρίμα δεν έκατσε, την επόμενη φορά :P
Oct 08 2010 19:37
zade → mono
[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=435388&postcount=38721"]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=435388&postcount=38721[/URL]
Eυχαριστώ που συμμερίζεσαι τον πόνο μου.Don't cry for me Maria ,θα το αντέξω.:kakaka:
Τι λέει ρε συ ; Όλα καλά; Ήμουν στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα ,αλλά ξέχασα να σου πω μήπως ήθελες να πιούμε κάναν καφέ.Εγώ τρεχάματα ξανά μιας και λέω να τελειώνω κανονικά στο 4ο έτος.
Oct 08 2010 19:25
Anelis → zade
Σοζ που δεν σε πήρα τηλέφωνο man, τελικά δυστυχώς δεν πρόλαβα...next time!
Oct 04 2010 08:33
zade → Anelis
Θα είμαι Αθήνα.Από σήμερα το βράδυ μέχρι Κυριακή Πρωϊ ίσως και μέχρι Δευτέρα πρωϊ. Αν θες νατα πούμε ,βάρα ένα τηλέφωνο ή ένα μήνυμα.Μην στείλεις πάντως τίποτα ιντερνετικό γιατί δεν θα έχω ιντερνετ και δεν θα το δω.
Sep 29 2010 13:17
zade → Yo! Master
Xμμμ , a challenge appears.Πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι θα απαντήσω εδώ.
Δύσκολα μου βάζεις.Α ναι.Θα βάλω Μπλούζα Κάντυ Κάντυ.Beat that!
Sep 28 2010 00:20
zade → Yo! Master
Αμέ! Στο επόμενο comicdom βρισκόμαστε. Kαι θα φροντίσω να φοράω μπλουυζάκι Barbie. να δω πως θα το νικήσεις αυτό :P
Sep 27 2010 18:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed