Community Status Updates
Yo! Master → zade
On a side not: το t-shirt το πήρα πιο πολύ σαν reference στη Wonder Girl (Cassie Sandsmark), που είναι από τους αγαπημένους μου superheroes, παρά στην ίδια τη Wonder Woman.
Sep 27 2010 00:27
Yo! Master → zade
Don't worry, man, δεν το εξέλαβα ότι το είπες ειρωνικά in any case. :)
(ούτε η ατάκα του Van Sciver ήταν, που ακόμη τη βρίσκω αστεία)
Παρομοίως, πρόσφατα (από το GenCon για την ακρίβεια) τσίμπησα & ένα μπλουζάκι με το σήμα της Batgirl (της Cassandra Cain) & όταν μου λένε ότι φοράω το σήμα του Batman, διευκρινίζω πως, όχι, είναι της Batgirl:
Υ.Γ. Να κανονίσουμε να συναντηθούμε στο επόμενο Comicdom Con, ρε man!
Sep 27 2010 00:22
zade → Yo! Master
Όταν μίλησα για το μπλουζάκι δεν το είπα ειρωνικά.Σε κάθε convention βλέπεις ανθρώπους με μπλουζάκια Μπάτμαν ,Σούπερμαν και όλους τους «άντρακλες» υπερήρωες.Και βλέπω έναν άνδρα με μπλουζάκι Wonder Woman! Τα σπάει.That's Tr00 manliness!
Είχα σκοπό να φορέσω κι εγώ ένα στο επόμενο comicdom ,αλλά θα πρέπει να βρω κάτι για να σε ξεπεράσω.Καμιά Μπάρμπι ας πούμε...
Sep 26 2010 23:29
Adventurer → zade
Αν δεις τελικα το Air Master, να ξερεις οτι δεν ειναι παρα καθαροαιμο 1vs1 ξυλο, μην περιμενεις τιποτα παραπανω. Αλλα κατα τη γνωμη μου, σε αυτον τον τομεα αξιζει :)
Sep 21 2010 22:12
Getekid → zade
Αρκετοί μαθηματικοί μαζευτήκαμε για anime forum. Καθόλου άσχημα. Όσο για την υπογραφή ναι, έχεις δίκιο. Το είχα σκεφτεί κι εγώ όταν το έφτιαχνα αλλά λέω, άσε μην μπερδέψω κανέναν. Τελικά μόνο να ρεζιλευτώ σαν μαθηματικός κατάφερα:sigh2:. Θα σκίσω το τρίπτυχό μου, δεν το αξίζω:if: (κι εγώ 4ο έτος είμαι btw). Κάποια στιγμή θα την διορθώσω την υπογραφή, ο Kenny είχε μια ενδιαφέρουσα ιδέα για μορφή Taylor αλλά θα το δω.
Μια χαρά σε βρίσκω, κι εγώ καμένος είμαι...
Sep 21 2010 00:09
zade → Getekid
Θα με συγχωρήσεις πολύ γι αυτό που θα σου πω ,αλλά ως μαθηματικός (έστω στο 4ο έτος) οφείλω να παρατηρήσω ότι έχεις κάνει ένα λάθος στην υπογραφή σου. Η ρίζα θέλει +- μπροστά .Έτσι που την έχεις ορίσει χάνεις λύσεις.
Ναι είμαι καμμένος.
Sep 20 2010 18:19
Anelis → zade
Εννοείτε, rifftrax you know, κάνουν ΟΛΕΣ τις ταινίες επικές, ακόμα και το troll 2, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Άσε με τα teasers του burried μου τρέχουν τα σάλια τόσους μήνες!!!want want so baaad!
I <3 Mark αλλά αν η ταινία δεν είναι splatter (και είναι από τα ξυλίκια που βλέπεις) τι να την κάνω η καψερή;
Sep 19 2010 21:25
zade → Anelis
Είδες το twilight; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.You have fallen from my grace now.Μα το twilight ρε συ; Αν και κατά μια έννοια είσαι όντως πιο hardcore από μένα.Εγώ τρομάζω και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να χρειαστεί να το δω.
Ένα που θέλω να δω τώρα είναι το Buried. έχω ακούσει μόνο καλά λόγια.Και επίσης θέλω να δω το The other guys γιατί παίζει ο Γουόλμπεργκ και είμαι μέγας φαν του ,αλλά πιθανότατα αυτό δεν σε ενδιαφέρει...
Sep 19 2010 21:19
Anelis → zade
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF------......Damn youuuuu!! I'm gonna watch it anyways όμως όπως και το the last exorcism, παρόλο που και εκεί ξέρω πώς τελειώνει και ξέρω ότι και τα 2 είναι πατάτες. Τι σκατά εδώ είδα twilight, i am so hardcore. Το frozen τα σπάει!!
Κατεβάζω ήδη, thanx a bunch για το λινκ ^^
Sep 19 2010 21:14
zade → Anelis
[URL]http://isohunt.com/torrent_details/196928901/serbian+film?tab=summary[/URL]
Einai Screener ,αλλά έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα.Και hardcoded ENG subs.Επίσης είναι η UNCUT έκδοση της ταινίας και μάλλον είμαστε οι τυχεροί που την βλέπουν έτσι γιατί ξέσπασε σάλος από ότι άκουσα και ήδη λένε για 4 λεπτά ότι θα κοπούν και ποιός ξέρει πόσα ακόμα.
Το Devil εμένα μου ακούγεται fail ,επίσης ο Shyamalan έχει να βγάλει καλη ταινία εδώ και 10 χρόνια και ένας φίλος που το είδε το έθαψε. [SPOILER=]Ο διάολος είναι η κωλόγρια μέσα στο ασανσέρ! Τώρα στη χάλασα[/SPOILER]
Fright Night 2 ΟΧΙ για κανένα λόγο.Σβήστο αμέσως απ το σκληρό. Δες το FROZEN καλύτερα ,αν και έχει δύο καραμπινάτα λογικά λάθη που τα παραβλέπεις δύσκολα..
Sep 19 2010 21:07
Anelis → zade
Ωωωωωω!!! Αν είναι καλή η ποιότητα στείλε και το torrentaki από εδώ, εγώ λέω για fright night 2 αλλά το φοβάμαι...Btw βγήκε το Devil στους σινεμάδες, οκ ο Syamalan είναι βλάκας αλλά το τρειλεράκι με έχει ψήσει άπειρα!
Sep 19 2010 20:55
mono → zade
Και εγώ εκπλήσσομαι που διάβασες τόσα πολλά σε ένα ποστ 5 λέξεων...
Απλά σου φαίνεται τόσο αδιανόητο κάποιος να μη βρίσκει έξυπνο ή αστείο κάτι που είπες που χρειάζεται να εφεύρεις όλα αυτά για να το δικαιολογήσεις? Στο ξαναλέω λοιπόν get over yourself...
Sep 19 2010 18:06
zade → mono
Μα δεν τσαντίζομαι.Εκπλήσσομαι που είσαι διατεθειμένη να το υπέρασπιστείς λες και έβαλες λεφτά για την παραγωγή του.
Επίσης μου κάνει εντύπωση πόσο άσχημα σου χτύπησε το γεγονός ότι εκφράστηκα πολιτικώς μη ορθά για κάτι.
Sep 19 2010 17:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed