Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

zade → Kenny

[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=453391&postcount=42334[/URL] Φίλε είσαι θεός.Εδώ και μερικές μέρες ,ο αδερφός μου φωνάζει σε τυχαίες στιγμές hadouken! μέσα στο σπίτι και κάνει την ανάλογη κίνηση.Και όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό ,δεν μου απαντούσε. Τώρα που διάβασα το ποστ σου κατάλαβα. Κωλοπαίδι Ίκαρε...
Δεκ 08 2010 17:16
Φωτογραφία

Anelis → zade

Έλα τώρα, όσο κ αν τον μισώ, γίνεσαι άδικος. Οι περισσότερες ταινίες του γίνονται μισογυνιστικές εάν έχεις δει πρώτα τον αντίχριστο. Όπως η Μήδεια και το Dogville το οποίο αρχικά το περνάς απλώς ως έργο μισανθρωπιάς. Αλλά άλλα έργα του όπως το dear wendy δεν αφήνουν υπόνοιες για τις γυναίκες όπως τα άλλα.
Δεκ 07 2010 05:24
Φωτογραφία

zade → Anelis

Από πότε ρε συ; Αφού πάντα μισογύνικες ταινίες κάνει.Εδώ τι διαφορετικό περίμενες;
Δεκ 06 2010 23:18
Φωτογραφία

Anelis → zade

Έτσι ρε Zade, κάτω ο πουτάνος ο Τρίερ!!! *manly tears* Τι κρίμα που suckare τόσο ανεπανάληπτα όμως αυτή η ταινία, και είχα και προσδοκίες από τον κύριο...
Δεκ 06 2010 22:47
Φωτογραφία

zade → Anelis

Ρε τα έχουμε συζητήσει αυτά.Στο doghouse επικρατούσε κάφρικη μισογύνικη πλάκα.Ο Αντίχριστος είναι άλλο πράγμα.Είναι δύο ώρες ταινία για να σε πείσει σοβαρά ότι ο Αντίχριστος είναι η γυναίκα.Τελείως διαφορετικό το ένα από το άλλο.Όταν κάνει κάποιος πλάκα ,άντε λόγω παρέας ,λόγω καφρίλας ,λόγω του ότι παρουσιάζει και τους άντρες ψιλοχαζούς το δέχεσαι.Όταν όμως σου λέει και εννοεί στα σοβαρά ότι ο μισογυνισμός είναι ο σωστός δρόμος , ε τότε λες κι εσύ «άει στο διάολο ρε Τριερ» Αφού με ξέρεις ρε.Είναι δυνατόν να προδώσω την εμπιστοσύνη σου;
Δεκ 06 2010 22:42
Φωτογραφία

Anelis → zade

Btw αν σου άρεσε ο αντίχριστος θα σε βαρέσω.... χειρότερο από το doghouse!
Δεκ 06 2010 22:24
Φωτογραφία

zade → Anelis

Το 'χα δει ,αλλά ήμουν πολύ μικρός για να το εκτιμήσω.Τώρα που το ξανάδα το επανεκτίμησα.Ρε συ αυτές τις μέρες έχω κατακαεί.Βλέπω 3 μ3 4 χόρορ τη βδομάδα...
Δεκ 06 2010 19:47
Φωτογραφία

Anelis → zade

Καλά ρε, δεν είχες δει το videorome? Ντροπή και όνειδος..
Δεκ 06 2010 19:27
Φωτογραφία

zade → Phantom Duck

Καλά του τα έλεγα.Πάντως πέτυχε ότι είναι Ιταλός. Του κατεβάζω τώρα να διαβάζει όλα τα παιδικά της BOOM! Μερικά μου αρέσουν κι εμένα
Δεκ 05 2010 22:44
Φωτογραφία

matassos → zade

ναι ρε οκ, οπωτε μπορεις ^.^
Δεκ 05 2010 14:17
Φωτογραφία

zade → matassos

Matasse δεν σε ξέχασα για το interrail.Απλά να το ξέρεις.
Δεκ 05 2010 00:15
Φωτογραφία

Phantom Duck → zade

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Κοντά έπεσε αλλά δυστυχώς όχι. Είναι Ιταλός μεν, αλλά όχι ο Cavazzano. Ο λόγος για τον Paolo Mottura. Inducks link [URL="https://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL+2829-2"]εδώ[/URL]. Η ιστορία παρεμπιπτόντως είναι απίστευτη, μακάρι να δημοσιευτεί σύντομα στην Ελλάδα.[/SIZE][/FONT]
Δεκ 04 2010 14:40
Φωτογραφία

zade → Phantom Duck

[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=452462&postcount=42143[/url] Ο αδερφός μου λέει ότι είναι του Καβατσάνο το σκίτσο.έχει δίκιο;
Δεκ 04 2010 14:27
Φωτογραφία

WillOfTheD → zade

οκ σορυ δεν ηθελα να το παιξω θιγμενος απλα δεν ειμαι και τοσο συνηθισμενος σε τετοιου ειδους συζητησεις....
Δεκ 04 2010 00:10
Φωτογραφία

zade → WillOfTheD

Xαλάρωσε βρε! Κανένας δεν σου επιτέθηκε.Απλά κανουμε χαβαλέ με ένα ζήτημα που ίσως για σένα είναι ευαίσθητο. Σόρρυ αν σε πείραξε ,αλλά δεν υπήρχε καμία επίθεση από μεριάς μου.Just Plain Simple joking.
Δεκ 04 2010 00:05